Sponsorgoals.nl

Gyas winst op het EK roeien!

vr 09 - zo 11 aprAnna Honingh
Na een weekend hard racen kunnen we met trots terugkijken op een succesvol EK in Varese. Ymkje prolongeert haar Europese titel en Marloes wint zilver met de 8+!

Ymkje Clevering prolongeert haar Europese titel! In een felle strijd waar de rest van het veld hard kwam opzetten wisten de dames hun tegenstand voor te blijven. Samen met Veronique, Karolien en Ellen blijft de vrouwen 4- ongenaakbaar en weten ze keer op keer te winnen.

Ook de dames 8+ met daarin Marloes wist het zilver te pakken. Naast het grijpen van eremetaal laat de ploeg zien in vorm te zijn voor het OKT wat over een maand verroeid zal worden. De dames zullen eerst even genieten van de prestatie maar al snel het trainingsschema oppakken om op het Olympisch Kwalificatie Toernooi de laatste tickets voor Tokyo binnen te slepen.

Ook Sophie Souwer wist een steady toernooi te roeien. Haar rentree bij de bond en in de skiff mag daarom zeker benoemenswaardig genoemd worden. Ze roeide na een goede heat en voorwedstrijd lang mee op kop in de A-finale maar moest in het 2e deel van de race de gevestigde orde toch iets laten gaan en kwam als 5e over de finish.

Reacties

Jan Willem Snippe · wo 14 apr 2021 om 15:43
Gefeliciteerd alle drie !!
Op naar Tokio !
nog 100 dagen te gaan !

( maar waarom geen foto's , bijvoorbeeld op 'Uitgelicht' ?? Zeker een spar van 27 maart is natuurlijk HEEL belangrijk en Nieuwswaardig . Maar toch...!!? )