Capita skyscraper

Nieuws

Afgelaste Head is afgelaste Headborrel

za 17 mrt
Tot ons verdriet hebben wij moeten besluiten onze jaarlijkse Head-borrel dit jaar af te lasten. Dit in verband met het niet doorgaan van de Head (geen Head=geen Headborrel!).
Uiteraard is Hesp een mooie plek om zelf alsnog gezellig te gaan borrelen.

Wij gaan de mogelijkheid bekijken om op korte termijn rond bv een Bosbaan wedstrijd alsnog iets te organiseren. Daar horen jullie z.sm. meer over.

Head of the River afgelast

za 17 - zo 18 mrt
Wegens de slechte weersvooruitzichten heeft de Head-commissie besloten de Head of the River af te gelasten.

Aegir Lentesprint afgelast

za 17 - zo 18 mrt
De Aegir Lentesprintcommissie heeft zojuist officieel besloten om de wedstrijd in zijn geheel niet door te laten gaan vanwege de weersomstandigheden, zie onderstaande bericht. Het feest zal nog wel plaatsvinden, dus kom allemaal alsnog genieten van een biertje met je mede Gyanen op de Drafbaan! Had je je nog niet ingeschreven op de inschrijflijst voor het feest, niet getreurd, er zijn ook nog kaartjes te koop aan de deur voor 10,-. Omdat het feest nog gewoon doorgaat kunnen ze helaas geen geld terug geven op de al verkochte kaarten. Dit betekend dat iedereen die op de inschrijflijst stond nog wel gestreept zal worden voor 7.50. Wel mogen de kaarten doorverkocht worden. Dus mocht je zelf niet meer heen gaan, maar wel iemand anders vinden die in jouw plaats wil gaan, mail dan even naar competitie@gyas.nl met de naam van degene die officieel het kaartje heeft gekocht en de naam van degene die het kaartje overneemt. Dan zorg ik ervoor dat deze namen worden omgewisseld op de lijst. Hopelijk zie ik jullie allemaal zaterdag, doen we samen een biertje en laten we Aegir zien dat Gyanen toch echt het mooiste feestje kunnen bouwen!

Borrel Épique

do 15 mrt
Zin in après ski, maar ook te arm voor wintersport? Niet getreurd, want deze donderdag gaan we ouderwets aprèsskiën op Gyas! We hebben gehoord dat Anton aus Tirol ook langskomt, dus trek je mooiste lederhosen en dirndl aan zodat we samen schittermagisch mogen pieken! Bis vanavonddd

Liefs Épique

Oud Gyas Head borrel

za 17 mrt
Oud Gyas organiseert traditiegetrouw een borrel voor haar leden op de zaterdag voorafgaand aan de Head of the River welke dit jaar in het weekend van 17 en 18 maart gaat plaatsvinden.

Op 17 maart ​nodigen we je dan ook van harte uit om vanaf 16.00 uur ​aan de oever van de Amstel ​bij 'Cafe Hesp'​ ​onder het g​enot van een hapje, een drankje en hopelijk een zonnetje bij te praten​ met je oud clubgenoten​.​

'Café Hesp' is te vinden aan de Weesperzijde 130- 131, 1091 ER Amsterdam.

​​We hopen jullie evenals vorig​e​ ja​ren in groten getale te mogen begroeten aan de Amstel op 17 maart bij 'Café Hesp'.​ Nodig je oud-ploeggenoten uit​ om samen te gaan​ en/of kijk op onze Facebook pagina​(Oud Gyas) wie er van de partij ​zullen ​zijn!

Nabeschouwing Heineken Roeivierkamp

za 10 - zo 11 mrt
Afgelopen weekend vond na weken van kou en ijs de Heineken Roeivierkamp plaats, twintig graden warmer dan een week eerder en af en toe onder toeziend oog van de zon. Een spannend weekend voor de eerstejaars om na een succesvolle WinterWedstrijden te laten zien dat ze ook op korte afstanden gewaagd zijn aan hun veld. Voor de middengroepen en ouderejaars was het tijd om in grotere nummers te stappen en de calls en strakke lijnen uit te besteden aan hun stuur.

Voorbeschouwing Heineken Roeivierkamp

za 10 - zo 11 mrt
Na weken van vorst, ijs en veel ergometeren zijn donderdag weer de eerste halen op het Noord-Willemskanaal gemaakt en is ook de Amstel ijsvrij. Komend weekend staat de Heineken Roeivierkamp op het programma. De wedstrijd bestaat uit vier afstanden, met op de zaterdag een 2,5km en 250m en op de zondag een 5km, waarna een grandioze finale volgt met een boord aan boord strijd over 750m.

LIK & after wintersport borrel in de Brouwerij

ma 19 mrt 21:00
Leer de aankomende lente leden kennen en vlieg de gemiste wintersporters eindelijk weer in de armen.

De lente is weer bijna begonnen en daarmee gaat de lente-introductieperiode ook weer van start. Op maandag 19 maart vanaf 21:00 trappen we deze periode af met een borrel in de Brouwerij met, niet geheel onbelangrijk, speciaalbier voor de helft van de prijs! Kom gezellig langs met je ploeg, dispuut of commissie en neem vooral je vrienden mee die lid willen worden van Gyas. We hopen jullie allemaal te zien om samen de lente in te gaan!

Borrel Ella Fila

do 08 mrt
Ook zo'n zin om helemaal naar de ratten te gaan? Finaal te escaleren? Compleet naar de getver te gaan? Totaal van de kaart te raken? Helemaal van het padje te gaan? En een paar wilde pasjes te zetten onder het genot van de meest epische hitsige hitjes? Kom dan naar onze borrel

Joe,

Ps. Bier lost je problemen niet op maar melk ook nie

Borrel Klokkenluiders + FoetCie bekendmaking + 15€ naar de pleuri!!

do 01 mrt
Grote pilsbazen van Gyas,

donderdag is het eindelijk zover: de Klokkenluiders borrel! Schrijf je in op de inschrijflijst voor de 15€ naar de pleuri! Omdat dit tegelijk met de Henk vs. the Shenk valt zullen wij om hierop aan te sluiten onze klok meenemen. Dit legendarische artifact dat van generatie op generatie over gaat zal daarom donderdagavond op Gyas om het uur luiden. Wanneer dit gebeurt is het een decennialang gebruik om je biertje op te zuipen! Wij zijn zeker van de partij en jullie natuurlijk ook. We zien jullie graag donderdag aanstaande.

Met beschonken groet,
de Klokkenluiders.