Geneesmiddelonderzoek

Nieuws

PVP 2019 & SilverSkiff

za 09 - zo 10 nov
Afgelopen weekend werd er niet alleen in Wageningen geroeid tijdens de Argo Najaars Slotwedstrijden. Ook in Zwolle én het Italiaanse Turijn waren Gyanen actief in de boot. In Zwolle werd de Paul Veenemans Prijs 2019 dit jaar door ZRZV georganiseerd en in Turijn was dit weekend de SilverSkiff.
.
.

BAM! Biercantus

Lieve Gyanen,

Ben jij na de tentamens ook helemaal klaar met alle stilte in de ub & heb je simpelweg zin om luidkeels te zingen? Dan is er goed nieuws voor jou! Over 2 weken is het weer tijd voor de eerste BAM! Bokaal activiteit de BIERCANTUS! Samen met het herendispuut Radikaal zullen we jullie keeltjes smeren, terwijl jullie vocale klanken door de sapjeskamer galmen. Wij zullen zorgen voor een overschot aan bier & prachtige nummers. Maandag 18 november om 20:30u gaan we los. Schrijf je snel in, want vol=vol! Dit is ook de eerste activiteit die meetelt voor de BAMbokaal!!! Het bier zal hoofdelijk gestreept worden.

Prosit!
De BAM!

Nabeschouwing Novembervieren - 2 BLIKKEN

zo 03 nov
Afgelopen zondag lagen 9 viertjes van Gyas aan de start van de Novembervieren, een wedstrijd op de Amstel waar 4km verroeid werd van het Kalfje naar de Hoop. Na een lange tijd skiffen was dit voor velen de eerste keer dat er weer in een groot nummer gestart werd. Ondanks het bochtige parcours zijn veel ploegen erin geslaagd om wat meters van van de 4km af te snoepen. Én er waren twee overwinningen: zowel in het DG4+ veld als het HG4* veld was het een boot van Gyas die als snelste over de finish kwam. Gefeliciteerd met deze mooi prestatie! Onderaan het verslag is een overzicht van de uitslagen te vinden.

Voorbeschouwing Novembervieren

zo 03 nov
Komende zondag staat voor de middengroepen en een aanhang oud wedstro’s de Novembervieren in Amsterdam op het programma. Na de Tromp Boat Races zijn de skiffs ingeruild voor viertjes. De Novembervieren is een wedstrijd van 4km op de Amstel die alleen maar in 4* of 4+ wordt gestart. Vlak bij het Kalfje bevindt zich de start, het bochtige parcours stad in eindigt voor de Hoop. Er zullen 9 ploegen met Gyanen aan de start verschijnen.

Eerstejaars Wedstrijdploegen bekend!

do 31 okt
De definitieve eerstejaars wedstrijdploegen zijn na weken hard trainen, een slopend isolatieweekend en de ergometertesten eindelijk bekend. Deze toppers gaan de eer van Gyas hoog houden in het Eerstejaarsklassement en gaan met z'n allen een jaar Gyas vertegenwoordigen op de nationale roeiwedstrijden.

Gefeliciteerd en geniet van dit unieke jaar!

Ymkje Clevering genomineerd voor Sporter van het jaar 2019!

ma 02 dec
Ymkje Clevering is genomineerd voor de provinciale sportverkiezingen van Groningen in de categorie "Sporter van het jaar 2019"! De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens het Groninger Sportgala op maandag 2 december in MartiniPlaza Theater in Groningen. Help Ymkje de titel van sporter van het jaar 2019 binnen te halen door op haar te stemmen via deze link! Er kan tot en met 22 november gestemd worden!

Vaude Veesd kleding kopen!

za 16 nov
Feestkleding635.nl biedt ons de mogelijkheid om met 10% korting op hun site feestkleding te kopen, ideaal omdat het Vaude Veesd weer voor de deur staat. Heb je je outfit nog niet klaar dan kan deze dus goed van pas komen. Kijk bij onze ledendeals voor de code, vul hem in en pak de korting! https://www.feestkleding365.nl

Selectiebekendmaking

do 31 okt
Donderdag 31 oktober zal bekend worden gemaakt welke roeiers komend jaar de eerstejaarsploegen van Gyas mogen gaan vertegenwoordigen. Na weken van trainen, selectie en een weekend afzien op bootcamp zullen de ingeselecteerden om 23:00 bekend worden gemaakt! Dus kom langs met je (asopos) ploeg, commissie of dispuut, om onze nieuwe eerstejaarsploegen te feliciteren!

BAM! Schaatsen

ma 11 nov
Lieve Gyanen,

De temperatuur begint alweer te dalen, de bladeren vallen weer van de bomen en de warme wollen sokken gaan weer aan. Om je alvast te laten wennen aan deze koude tijden is er aankomende 11 november tijd om te schaatsen met Tjas! Dus haal je schaatsen uit de vetjes (of huur een paar noren voor 6 euro), trek die warme kleding aan (handschoenen verplicht) en join de BAM! om 16:30 op de grote markt om samen naar Kardinge te fietsen.

We zullen schaatsen van 17:00 tot 18:00 en krijgen een clinic van Tjas! Hierna fietsen we samen terug en kun je op Gyas een heerlijke oer-Hollandse maaltijd verwachten op de BHM.

Er zal een bedrag gestreept worden van ongeveer 2 euro.

Kusjes,

De BAM!

Argo Najaars Slotwedstrijden

za 09 - zo 10 nov
De Asopos/Argo periode nadert zijn einde en het is dan ook al bijna tijd voor de tweede wedstrijd die onze eerstejaars gaan starten, namelijk de Argo Najaars Slotwedstrijden. Deze wedstrijd is tevens ook de laatste wedstrijd van de Najaarsbokaal. De wedstrijd zal plaatsvinden bij Argo in Wageningen. Voor de eerstejaars zal de wedstrijd bestaan uit een 500m uit doorstart. De ouderejaars zullen een 1000m roeien met keerboei. Zorg dus dat je deze wedstrijd niet mist en kom onze eerstejaars aanmoedigen of schrijf je zelf in om de wedstrijd te starten.