Nieuws

Zuidelijke Ringweg: Wat gebeurt er en wat kun jij doen?

De Zuidelijke Ringweg loopt vlak langs ons Botenhuysch en wordt verbouwd. Om te waarborgen dat rekening gehouden wordt met onze belangen dienen wij via advocaat (en Gyaan) mr Lars van Dijk een zienswijze in. Machtig Lars via de inschrijflijst om ook uit jouw naam onze belangen te behartigen. Klik op 'lees meer' voor de bouwtekeningen en informatie over de werkzaamheden.

Bavaria Aegir Lentesprint

za 01 apr
Op zaterdag 1 april zal Aegir een sprintwedstrijd organiseren op het Hoornsemeer. Iedere ploeg roeit in ieder geval 2x 500m boord aan boord. Je kan meedoen in de velden: OnervC4+, ErvC4+, Cl8+, 4+, 4*, 2x, Mix2x, 1x, Veteranen 1x en Veteranen 4*. 's Avonds geeft Aegir een groot feest op hun botenhuis, iedereen die wil mag hiernaartoe. Voor meer informatie, zie: http://aegirlentesprint.nl/ of mail naar competitie@gyas.nl

Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot en met vrijdag 24 maart 20.00 uur.

Voorbeschouwing Head of the river Amstel

za 18 - zo 19 mrt
We zijn nog maar net op adem gekomen van de Heineken maar nu staat de langste en laatste lange baan wedstrijd voor de deur. Namelijk de Head of the river Amstel in Amsterdam. Deze 8 kilometer lange wedstrijd zal zoals de naam misschien wel verklapt op de Amstel gevaren worden. De start is bij de Hoop en de finish zal in Oudekerk plaats vinden. Dit zal de laatste kans zijn voor de eerstejaarsploegen om punten binnen te halen op de lange baan wedstrijden. Voor de ouderejaars is het weer een mooi moment om ervaring op te doen. De OJD heeft als doel de fel begeerde blauwe wimpel naar Gyas te halen wat nog een zwaar karwei gaat worden.

lenteborrel in de Brouwerij

ma 20 mrt
De lente komt er weer aan en daarmee ook de lente-introductieperiode!
Deze begint natuurlijk met een borrel in de Brouwerij aankomende maandag 20 maart. Vanaf 22:00 uur ben je welkom met je ploeg, commissie of dispuut en neem dan ook vooral je vrienden mee die interesse hebben om lid te worden bij Gyas.
We hopen jullie te zien om samen het begin van de lente te vieren!

Gyas iOS app

do 16 mrt
Mark Kloosterhuis heeft een aantal maanden hard gewerkt en nu kunnen we met trots melden dat de Gyas iOS app klaar is voor gebruik! De app, geschikt voor iOS 9.0 of hoger, bevat Nieuws, Agenda, Forum, Leden, Lebberlijst, Foto's, Botenboek, Inschrijflijst en misschien nog wel het handigst: Push Updates. Hierdoor ben je altijd direct op de hoogte van de laatste weetjes over Gyas. De komende maanden zal de app nog verder door ontwikkeld worden voor optimaal gebruiksgemak. Download hem nu in de App Store.

Heineken NOOC Openingstoernooi schema's

za 25 - zo 26 mrt
Bekijk hier het wedstrijdschema en het op- en aflaadschema voor dit weekend!

Nabeschouwing Heineken Roeivierkamp

za 11 - zo 12 mrt
Afgelopen weekend was de Heineken Roeivierkamp in Amsterdam. Het was een veelbewogen maar mooi weekend op de Amstel. Met veel zon en spannende races was het leuk om te volgen hoe de Gyas ploegen zich een weg probeerde te banen in de volle velden waar ze in startte. Met als resultaat dat er voor het Eerstejaarsklassement weer punten mee naar huis zijn genomen, drie overwinningen op een afstand en een overall overwinning door de EJD combi in het Clubveld.

Gyas Fietskleding

wo 15 mrt 19:00 - 21:00
De lente staat weer voor de deur en daarmee begint ook het fietsseizoen weer. Komend jaar kunnen we allemaal gaan fietsen in de vernieuwde Gyas fietskleding van het merk Lawi. Op woensdag 15 maart van 19:00 tot 21:00 is de leverancier op Gyas en kan de fietskleding gepast worden.

Voorbeschouwing Heineken Roeivierkamp + Wedstrijd TOTO

za 11 - zo 12 mrt
Na een mooi seizoensopening op de Schie in Delft is het voor de wedstrijdsectie tijd om de achten en vieren op te laden voor wat potjes roeien op de Amstel in Amsterdam tijdens de Heineken Roeivierkamp.

Tiroler Thursday

do 09 mrt 16:00
Beste Leden,

Ben jij net terug van een heerlijke wintersport, of ga je die deze week nog beleven? Kom dan weer/alvast in de sferen door onze après ski borrel bij te wonen! Raap je mooiste skioutfit bij elkaar of scoor een warme Varsity trui op Gyas. De foute Nederlandse hitjes en lekkerste schnaps, daar zorgen wij voor!

Tschüss,
Eenie Meenie