Nieuws

Korting bij de Brouwerij in de Keiweek

Goedemorgen lieve promo'ers,

Om er voor te zorgen dat je tijdens de KEI-week korting kan krijgen op je biertjes in de Brouwerij, moet je zichtbaar van Gyas zijn. Trek dus 's avonds je promoshirt aan om maar €1,20 voor je biertjes te betalen.

Tot in de Brouwerij!

Klus & Clean

za 12 - zo 13 aug
Aankomend weekend is het laatste weekend voor de KEI-week en daarom zal er weer een klus en clean plaatsvinden. Dit houdt in dat we met zoveel mogelijk Gyanen gaan zorgen dat Gyas er weer tiptop uitziet, zodat we een uitstekende indruk kunnen maken op onze nieuwe leden. Vele handen maken licht werk, hoe meer zielen hoe meer vreugd, na gedane arbeid is het goed rusten. Het bestuur, de CIE400, de huismeesters én het beheer zijn sowieso al aanwezig. Het lijkt me duidelijk: schrijf je in allemaal in voor de klus en clean voor zaterdag en laat zien dat we met z’n allen Gyas maken.

Laatste informatieavond promoteam & pre-keiweek borrel

do 10 aug 20:00
Beste vakantievierders,

Over minder dan een week is het tijd voor de leukste week van het jaar: de KEI-week! Donderdag 10 augustus om 20:00 vindt de laatste informatieavond voor de KEI-week plaats in de Brouwerij. De promo'ers die nog niet bij één van de informatieavonden zijn geweest worden verwacht aanwezig te zijn. Aansluitend daaraan is er een pre-keiweek borrel om de week alvast goed in te luiden. Vanaf 22:00 staan de deuren voor iedereen open. Wij hopen jullie allemaal te zien!

Kusjes, Cie400 & Bestuur Buschman

Fantastische prestaties op het WK onder 23!

Op de wereldkampioenschappen onder 23 in Plovdiv zijn fantastische resultaten behaald door onze Gyanen.

Wedstrijd Zomerroeien

wo 02 aug
Om voorbereid de skiffperiode in te gaan en het roeien weer wat op te pakken wordt er dit jaar ook zomerroeien georganiseerd voor de wedstrijdsectie.

Selectie Voorbereidingsperiode 2017 (SVP)

ma 28 aug
Denk jij erover om volgend jaar hard te roeien en om te gaan selecteren voor een wedstrijdploeg? Wil je in 5 weken serieus bijgeschoold worden om te kijken of je voor een wedstrijdploeg in aanmerking komt? Of wil je eerst weten hoe het serieuze trainen bevalt? Dan is de SVP wat voor jou.

WK onder 23

wo 19 - zo 23 jul
19-23 juli vindt het WK onder 23 plaats in Plovdiv, Bulgarije!

Maar liefst 4 Gyanen zullen hier aan de start liggen. Op Gyas zal de livestream aanstaan, dus kom allemaal kijken naar de races van de volgende 4 Gyanen:

Verslag Luzern

vr 07 - zo 09 jul
Met dank aan Sybren Visser hebben we hier een verslag van Luzern!

Luzern, Who to watch?

vr 07 - zo 09 jul
Over een weekje is het weer zover: Gyas gaat naar Luzern!
Na veel heen en weer gemail hebben we eindelijk weer een plekje kunnen vinden waar we kunnen overnachten vlak bij de mooie Rötsee waar spectaculaire races gevaren zullen worden. Er zullen ook veel Gyanen starten maar in welke boten eigenlijk en met wie? Hier onder vind je een overzichtje met the ones to watch.

CompetiCie dag

Woensdag 5 juli is het zo ver: de enige echte CompetiCiedag! Een dag waarop al volop vakantie gevierd mag worden of een dag ter ontspanning tussen alle hertentamens door. Een mooie afsluiter van het composeizoen waarna de zomervakantie begint en iedereen uit je ploeg op een ander moment op vakantie is. Daarom is deze dag een geweldige kans voor alle competitieroeiers die nog lekker een keer met hun ploeg willen roeien! Het thema dit jaar is 'los in het sprookjesbos', dus trek je origineelste outfit aan en ga voor goud!