Capita skyscraper

Nieuws

Nabeschouwing Gyas Winterwedstrijden

zo 14 jan
Lieve Gyanen,

De winterwedstrijden van afgelopen zondag waren een groot succes! Er zijn veel goede tijden gevaren en punten behaald voor de eerstejaars Winterbokaal. Bijgevoegd is een Excel tabel met de uitslagen van de wedstrijd. We zien jullie volgend jaar graag terug!

Vitalis Crossloop in Stadspark

Op zondag 28 januari aanstaande organiseert Studenten Atletiek Vereniging Vitalis een crossloop in het Stadspark! Het is mogelijk te kiezen uit een lange of korte loopafstand. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op https://www.zfc.vitalis.org .

Skiff Omslacursus

za 27 jan 17:00 - 19:00
Ook al is de zomer nog ver weg, er komt weer een periode aan van zon en zomerse temperaturen. Dan kunnen de thermo’s de kast in, de ergometers verstoffen en het vlot wordt een gezellige hangplek. Daarnaast is het ook weer dé periode om te gaan skiffen, heerlijk alleen op het water zonder het gedoe van het regelen van een volle boot en een stuur.

Borrel A.V.I.U.M.

do 11 jan
Lieve Gyanen,

Donderdag is het zover. Dan is de eerste borrel van 2018!
Dus trek je meest glitterende outfit uit de kast zodat we dit jaar shinend kunnen beginnen en we er met z'n allen een schittermagisch jaar van kunnen maken!

Liefs en tot donderdag,
A.V.I.U.M.

BAM! Ik houd van Gyas

ma 29 jan
Lieve Gyanen,

Je houd van je ouders, je houd van je ploeg maar houd je ook van Gyas? Kom op 29 januari om 20:00 uur laten zien hoeveel jij van onze club weet met het oud Hollandse spel Ik houd van Gyas. Gedurende een aantal rondes zal je algemene (gyas) kennis op de proef gesteld worden. De beste krijgt van ons een leuk prijsje en natuurlijk eeuwige roem.

Dus schrijf je in met je ploeg, commissie, dispuut, genootschap of andere verzameling van mensen en laat zien dat jullie het meest van gyas houden.

Kusjes,
De BAM!

BAM! Bioscoop

ma 15 jan 20:15
Lieve Gyanen,

Ben jij al dat leren voor de tentamens ook zat? Heb je zin in wat anders? Kom dan naar de BAM! filmavond op 15 januari. Voor het zachte prijsje van 6 euro gaan we met z'n allen naar de Pathé om de film 'The Greatest Showman' te bekijken. Mocht je daar nog niet van hebben gehoord dan kan kan je hier de trailer vinden: https://youtu.be/AXCTMGYUg9A. Van te voren kan je op Gyas genieten van een heerlijke bhm waarna we met z'n allen richting de Pathé fietsen of je kan ons om 20:15 bij de Pathé meeten.

Dus schrijf je snel in met je ploeg, commissie, dispuut of wat dan ook en verdien punten voor de Middelkampbokaal!

Kusjes,
De BAM!

Nieuwjaarsborrel in de Brouwerij

ma 08 jan
Aanstaande maandag is het weer zover, de nieuwjaarsborrel in de Brouwerij. Kom je goede voornemens van 2018 met elkaar evalueren onder het genot van een speciaalbiertje! Ohja, noemenswaardig! Na het succes van de vorige keer, krijgen wij de speciaalbieren weer voor de HELFT van de prijs .

Een goede reden om na het gemis van elkaar, vanwege de vakantie, speciaalbier te hakken voor de helft van de prijs! Dief van je eigen portemonnee als je er niet bent.

Ergo-uren 8 januari

ma 08 jan 18:00 - 20:00
De volgende ergo-uren begeleid door de Supervisoren worden gehouden op 8 januari. Ben jij een eerstejaars die al een ploeg gevormd heeft en samen aan jullie techniek willen werken of ben jij een ouderejaars die dat ook wel ziet zitten, schrijf je dan in!

Oud en Nieuw op A.G.S.R. Gyas

zo 31 dec - ma 01 jan
Om dit prachtige jaar goed af te sluiten kunnen jullie allemaal Oud & Nieuw komen vieren op Gyas! Vanaf 0:30 tot diep in het nieuwe jaar zal het feest losbarsten op het Bootenhuysch.

Geniet van je vakantie en we zien jullie allemaal op Oudejaarsnacht!

Liefs,
Bestuur Buschman

Nieuwjaarsduik Strandkasten

ma 01 jan
Beste dames en zwaren,

Zoals elke goede atleet (i) weet is het essentieel om na een zware (ii) inspanning goed te zorgen voor (veel) goede voeding (iii) en conditionering van de spierbundels (iv).