Sponsorgoals.nl

Inschrijven (inschrijving is gesloten)

Voor het komende jaar is roeivereniging A.G.S.R. Gyas weer op zoek naar nieuwe leden! Als lid van Gyas kom je midden in een bruisende vereniging terecht waar, naast een actief verenigingsleven met borrels & bootenhuyschmaaltijden, roeien en sporten een groot onderdeel uitmaakt van onze vereniging. Lijkt dit je wat? Kom dan kijken op een van onze openroeimiddagen tijdens de KEI-week! Je krijgt een rondleiding, kunt al je vragen stellen en je stapt in de boot om je eerste roeihalen te maken en kennis te maken met de roeisport.

Voor een impressie van Gyas kun je ook altijd een kijkje nemen op onze sociale media kanalen @GyasGroningen. Natuurlijk mag je ook altijd nog een vraag stellen aan de abactis via abactis@gyas.nl.

Openroeimiddagen

Ben je benieuwd en wil je langskomen op Gyas om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven? Dat kan in de KEI-week van 10-14 augustus! Hiervoor is het noodzakelijk, dat je jezelf aanmeldt voor een bepaald tijdslot. Er zijn een beperkt aantal plekken per tijdslot wegens de huidige maatregelen.

Als je KEI-loper bent, dan kan je bij ons op de vereniging langskomen door je op een tijdslot in te schrijven via de inhouse-tours vanuit Stichting KEI. Ga hiervoor naar de KEI-app. 

Ben je niet aangemeld voor de KEI-week, maar wil je wel langskomen op Gyas? Schrijf je dan in op een tijdslot via de volgende link: https://forms.gle/zoS3JpTqGJaJiUcm7

Als het niet lukt om langs te komen op Gyas tijdens de KEI-week dan is online inschrijven ook een optie. De online inschrijving is gedurende de gehele keiweek open, dus van 10 tot 14 augustus.

Als je lid wilt worden van Gyas is het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van de volgende zaken:

  • Voor het op Gyas inschrijven heb je nodig: je bankpas, legitimatie en studentnummer.
  • Voor het online inschrijven heb je nodig: je bank-inloggegevens, digitale pasfoto en studentnummer.
  • Gyas is een studentensportvereniging, dat betekent dat ze alleen open staat voor Groninger studenten.

Introductieperiode; de afroei

Jouw jaar bij Gyas begint na de KEI-week met een introductieperiode van vijf weken; de Afroeiperiode. Tijdens de Afroei leren coaches jou je eerste halen maken en je weg te vinden op onze vereniging. Daarnaast kun je iedere maandag- en donderdagavond eten en borrelen op het Bootenhuysch en ga je met alle eerstejaars op introductiekamp. Op die manier leer je direct heel veel andere studenten in Groningen kennen. Op de laatste dag van de Afroeiperiode roei je de Afroeiwedstrijd. Dit is een wedstrijd tegen alle andere eerstejaarsploegen van Gyas met als afsluiting jouw inauguratie als lid van Gyas en een spetterend eindfeest! Deze activiteiten kunnen voor dit jaar wat afwijken in verband met de maatregelen rondom Corona.

Een proeflidmaatschap betreft de hele Afroeiperiode op Gyas; deze begint de dag na de KEI-week en eindigt op de dag van de Afroeiwedstrijd. Dit proeflidmaatschap kost €29,50.