Sponsorgoals.nl

Inschrijven

Ook komend jaar is roeivereniging A.G.S.R. Gyas weer op zoek naar nieuwe leden! Als lid van Gyas kom je midden in een bruisende vereniging terecht. Naast het actieve van een studentensportvereniging heeft Gyas een bruisend verenigingsleven met feesten, borrels en activiteiten. Lijkt dit je wat? Kom dan kijken op één van onze openroeimiddagen tijdens de KEI-week! Je krijgt een rondleiding, kunt al je vragen stellen en je stapt in de boot om je eerste roeihalen te maken en kennis te maken met de roeisport.

Lente introductie

In de lenteperiode is er ook een mogelijkheid om lid te worden van Gyas. Medio maart zijn er openroeimiddagen, waar je kan komen roeier en je kunt inschrijven. Houd hiervoor de website en onze social media kanalen (instagram en facebook) in de gaten.

Voor een impressie van Gyas kan je ook terecht op onze social media! Natuurlijk mag je ook altijd een vraag stellen aan de abactis via abactis@gyas.nl.

De Afroei

Jouw jaar bij Gyas begint na de KEI-week met een introductieperiode van vijf weken; de Afroeiperiode. Tijdens de Afroei leren coaches jou je eerste halen maken en je weg te vinden op onze vereniging. Daarnaast kun je iedere maandag- en donderdagavond eten en borrelen op het Bootenhuysch en ga je met alle eerstejaars op introductiekamp. Op die manier leer je direct heel veel andere studenten in Groningen kennen. Op de laatste dag van de Afroeiperiode roei je de Afroeiwedstrijd. Dit is een wedstrijd tegen alle andere eerstejaarsploegen van Gyas met als afsluiting jouw inauguratie als lid van Gyas en een spetterend eindfeest! Deze activiteiten kunnen voor dit jaar wat afwijken in verband met de maatregelen rondom Corona.

Een proeflidmaatschap betreft de hele Afroeiperiode op Gyas; deze begint de dag na de KEI-week en eindigt op de dag van de Afroeiwedstrijd. Dit proeflidmaatschap kost €29,50.