Commissie

A.G.S.R. Gyas

De Algemene Studenten Roeivereniging Gyas is opgericht in 1964 als afsplitsing van de burgerroeivereniging De Hunze. Met 1200 leden is Gyas uitgegroeid tot de grootste studentenroeivereniging van Nederland.

Elk jaar neemt Gyas ruim 300 enthousiaste leden aan die met de roeisport kennis willen maken. Onder onze leden vindt u studenten die het leuk vinden eens per week te roeien met hun roeiploeg, maar ook studenten die twaalf keer per week trainen om op internationaal niveau goede uit te komen. Gyas heeft de afgelopen jaren zowel op nationaal als op internationaal niveau goede prestaties geboekt.

Meerdere roeiers zijn aan de start van internationale wedstrijden verschenen. In Rio de Janeiro startten zowel Joris Pijs (lichte mannen 4 zonder stuurman) als Sophie Souwer (dames 8 met stuurvrouw) op het allerhoogste niveau, de Olympische Spelen. Met een derde plek bij de zware mannen, een tweede plek bij de lichte mannen en de dames en een eerste plek bij de lichte dames was Gyas in het roeiseizoen 2015-2016 best presterende vereniging als het gaat om eerstejaars wedstrijdroeien. Het gaat dus top met de wedstrijdtak van Gyas. Nu is het van belang om deze sterke lijn door te zetten!

 

Commissie Externe Contacten

De Commissie Exterene Contacten (CEC) houdt zicht bezig met de financiële kant van het Talentenfonds. Hieronder valt niet alleen de werving en het contact met sponsoren, maar ook de realisering van de sponsorpakketten bij deelname in het Talentenfonds.

Daarnaast zorgt de Commissie Exterene Contacten ervoor dat u als sponsor volledig op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het Talentenfonds. Deze commissie zorgt bovendien voor continuïteit in het Talentenfonds. Door middel van actieve sponsorenwerving en relatiebeheer wordt de toekomst van het Talentenfonds gewaarborgd.

De Commissie Externe Contacten valt onder de verantwoordelijkheid van de Algemeen Adjunct. De Algemeen Adjunct houdt zich voornamelijk bezig met relatiebeheer tussen Gyas en haar sponsoren. De functie van Algemeen Adjunct wordt dit jaar vervuld door Bob de Jong. Hij is uw contactpersoon voor verdere informatie over het Talentenfonds. Indien u geïnteresseerd bent in deelname in het Talentenfonds kunt u met hem contact opnemen. Ook voor andere vragen omtrent het Talentenfonds of reguliere sponsoring kunt u bij hem terecht.

Contactgegevens vindt u onder het kopje Talentenfonds - Contact.