Lentelid worden

Ook dit jaar neemt Gyas weer lenteleden aan! Als lid van Gyas kom je midden in een bruisende vereniging terecht. Naast het actieve van een studentensportvereniging heeft Gyas een gezellig verenigingsleven met feesten, borrels en bootenhuyschmaaltijden.

Als lentelid ben je lid van april tot oktober. Je begint met een proefperiode van vijf weken. Tijdens deze proefperiode maak je kennis met Gyas, leer je de beginselen van het roeien, start je je allereerste wedstrijd, ga je op een mooi kamp en sluiten we dit alles af met een geweldig feest. Na de proefperiode kun je officieel lid worden en vorm je je definitieve ploeg.

Lijkt dit je wat? Kom dan kijken en roeien op de openroeimiddagen!

Openroeimiddagen: maandag 19 maart en dinsdag 20 maart,

van 13.00 tot 18.00 uur

Locatie: Gyas, Hoornsediep wz. 199 in Groningen. De routebeschrijving

Op deze middagen kun je een rondleiding krijgen, een stukje roeien en praatje maken met leden. Je kunt je op deze dagen ook inschrijven voor het proeflidmaatschap.

Als je lid wilt worden van Gyas is het belangrijk dat je de volgende zaken ook weet:

  • Je kunt alleen op deze openroeimiddagen lid worden.
  • Voor het inschrijven heb je nodig: een bankpas, legitimatie en je studentnummer.
  • Gyas is een studentensportvereniging, dat betekent dat ze in principe alleen open staat voor Groninger studenten.

Een proeflidmaatschap van Gyas loopt tijdens de afroeiperiode; deze begint op 29 maart en eindigt op 14 mei. Dit proeflidmaatschap kost €29,50.

Voor meer informatie:

Voor meer informatie of vragen over de introductie kun je mailen met de Lente Introductie Commissie: lenteintroductie@gyas.nl

Voor meer informatie of vragen over het inschrijven voor het Gyas-lidmaatschap kun je mailen met de Abactis: Marit Bouwman: abactis@gyas.nl

Wil je alvast wat meer weten over Gyas? Lees dan verder.