Aankondigingen

Je CV een boost geven en geld verdienen tegelijk?

Je CV een boost geven? Dit is dé manier om bij VodafoneZiggo aan de slag te gaan!
Werk aan je communicatieskills en groei door! Check: bit.ly/VacatureGroningen.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog enkele vragen dan kan je contact opnemen via office@linq.nl of 085-0712400.

Hiermee steun je tevens Gyas .

Borrel Op Dreef

Lieve/beste/leuke mede-gyanen,

Vandaag is het weer donderdag wat betekent dat er een nieuwe borreldag voor de deur staat. En deze week zijn wij van Op Dreef aan de beurt om een glittermagisch mindblowing thema te bedenken. Omdat wij als stagelopers/afstudeerders/tentamenkoningen/topcvierders bij Op Dreef weten dat het deze weken tijd is voor tentamens, doen we niet te moeilijk: Het is tijd om even uit de UB/OB te ontsnappen en een bakje te komen vouwen op Gyas met je mede-studenten. Kom gezellig met je ploeg en doe jullie mooiste (ploeg)outfit aan. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Kom je verdriet wegdrinken om dat ene slechte cijfer of een vreugdedansje doen om het feit dat je tentamens bijna voorbij zijn. Omdat wij al onze escalatie avonden beginnen met een shotje krijg je die van ons er gratisch bij!!
Daarbij doet de Meerkamp ook nog een praatje wat je niet moet missen. Wij hopen jullie vanavond allemaal te mogen zien!
xoxo Op Dreef
 • Voorbeschouwing ARB

  Na de ZRB, twee weken geleden op de watersportbaan te Tilburg, is het komend weekend tijd om naar de vertrouwde Bosbaan te gaan en weer gewoon over twee kilometer te racen. De gehele wedstrijdsectie zal aanwezig zijn op de ARB om zich te meten aan de rest van roeiend Nederland. Daarnaast zal er vrijdagavond jacht worden gemaakt op sprintblikken tijdens de Argo Sprints.

 • Gyas Waddenrace

  Zoals jullie allemaal weten houden we bij Gyas wel van een uitdaging. Daarom zal er op 23 september 2018 een nog nooit eerder vertoonde roeirace plaatsvinden op de Waddenzee. Een zeewaardige roeiboot, gevuld met 4 Gyanen, zal door de golven strijden tegen de veerboot van Wagenborg. Wie zal als eerste aankomen op Schiermonnikoog? Gaat het de jongens van Gyas lukken om Wagenborg te verslaan?

 • Midzomernachttocht

  Wil je graag een keer een langere tocht roeien, maar daar niet het halve land voor door moeten reizen? Dan heeft de MRC goed nieuws! Samen met de Hunze roeien we dit jaar de Midzomernachttocht, een 35km lange tocht waarbij we de zon kunnen zien ondergaan.

 • Bekendmaking thema Buitendag

  Op donderdag 7 juni wordt om 23:00 het thema van de Buitendag 2018 bekend gemaakt. Dit jaar zal op 10 juli deze onvergetelijke dag plaatsvinden.
  Het zal weer een groot spektakel worden met veel spetterende en uitdagende activiteiten onder het genot van een groot aantal goudgele pretcilinders.

 • Borrel Remus

  Lieve mede-gyanen,
  Lekker de gyas site/app aan het bekijken omdat je gigantisch aan het soggen bent of heb je de hoop inmiddels al helemaal opgegeven?
  Dan hebben we goed nieuws voor jou! Deze donderdag is de thema bekendmaking van de buitendag, super mooi, dus sleep al je ploeggenoten mee naar de borrel en neem die studiebreak waar je al die uren in de UB al zo naar uit kijkt!
  We snappen dat je al een heleboel aan je hoofd hebt en hebben daarom een thema bedacht waar je niet over na hoeft te denken; trek lekker allemaal wat blauws aan! Blauw staat natuurlijk voor water. Sommigen zien dit het liefst langs de boot en anderen liever in combinatie met hop door hun keel glijden. Dit tweede gaan we zeker doen, dus vooral komen!
  Kusjesss en tot donderdag! Remus