Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Sollicitaties Time-Team

Ben jij roei-geïnteresseerd, alert, gedreven en zelfstandig? Zou je het leuk vinden om deel uit te maken van het team dat de Nederlandse roeiwereld van roei-uitslagen voorziet? Lees dan verder en schrijf je in!

Nabeschouwing NKIR 2020

Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse NK Indoor Roeien verroeid op de ergometer. Dit jaar niet in de sporthallen Zuid, maar in de Struikhal op de ACLO. Een episch gevecht tussen Gyas en Aegir, waar de rest van Nederland online ook meedeed. Met als fantastisch resultaat dat Luuk Adema de NK titel heeft gewonnen!
 • GyasBokaal

  De Gyasbokaal gaat beginnen!!!
  De Gyasbokaal is een soort spelwedstrijd die is opgedeeld in 2 sub-bokalen: een eerstejaars bokaal en een ouderejaars bokaal. Je kan punten verdienen door mee te doen aan activiteiten van de BAM! en door opdrachten van de CompetiCie uit te voeren. Een jaar lang strijd je samen met je kompanen voor de felbegeerde prijs; een bijdrage t.w.v. €400 voor een weekend op reis, op pad (of van het padje af?) met je team. Dit jaar zullen er ook prijzen zijn voor de 2e en 3e plek!
  Dus schrijf je nu in op de inschrijflijst!!

 • Voorbeschouwing NKIR 2020

  Morgen is het zo ver, de NKIR! Als één van de weinige wedstrijden dit kalenderjaar zal de NKIR morgen gelukkig wel doorgaan. In plaats van in grote getalen naar de Sporthallen Zuid in Amsterdam af te reizen, nemen onze roeiers morgen gewoon de fiets naar Zernike. In de volleybalzaal van de ACLO zullen 16 ergo's klaar staan waar onze roeiers, samen met de roeiers van Aegir, hun beste kettingtrek skills kunnen laten zien. Zij zullen een online wedstrijd houden tegen andere verenigingen in Nederland. Deze strijd der titanen is online te volgen, de link volgt nog.

 • Sophie Souwer gekwalificeerd voor WK indoor roeien 2021

  Afgelopen weekend heeft Sophie zich vanuit haar woonkamer gekwalificeerd voor het WK indoor roeien. Op de British Rowing Indoor Championships waren twee tickets te verdienen om als Europese afgevaardigde mee te doen aan het WK. Sophie kwam van alle roeiers die mee deden om de tickets als eerste over de virtuele streep. Het WK in februari 2021 zal, net als dit kwalificatietoernooi, online plaatsvinden. Wij wensen Sophie veel succes met trainen de komende maanden en kijken uit naar het WK!

 • Online Competitieploegen Bekendmaking

  Zoals ieder jaar rond deze tijd zijn er ook nu weer nieuwe eerstejaars ploegen gevormd. Vandaar dat een ploegen bekendmaking zeker niet mag missen! Dit jaar zal de bekendmaking online plaatsvinden op 10 december om 20:00 uur. Alle nieuwe ploegen worden hierbij geïntroduceerd aan de rest van Gyas, dus wees er vooral bij. De online ploegen bekendmaking is bij te wonen via de volgende link: https://youtu.be/TA_bDhTupsQ

  De eerstejaars ploegen hebben hun bloed, zweet en tranen erin gezet om prachtige filmpjes te maken van 30 seconden om zichzelf voor te stellen. Er kan aan het einde ook gestemd worden op de leukste video!

 • Eerstejaars wedstrijdploegen bekendmaking

  De definitieve eerstejaars wedstrijdploegen zijn na een bijna dubbel zo lange selectieperiode, een slopend bootcampweekend, eindeloze kilometers skiffen en de eerste ergometertesten eindelijk bekend! Deze dames en heren gaan de eer van Gyas hoog houden in het Eerstejaarsklassement en gaan met z'n allen een jaar Gyas vertegenwoordigen op de nationale roeiwedstrijden.

  Namens Gyas wens ik ze veel succes en plezier in dit bijzondere en unieke jaar!