Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Sophie wint de B finale!

vr 23 - za 31 jul
Sophie heeft gister haar laatste wedstrijd van haar Olympische Spelen geroeid. Met een tijd van 7:25.96 voer zij niet alleen een eerste plek in de B finale, wat een Olympisch Diploma betekent, maar ook een nieuw Gyas record!
Wij zijn ontzettend trots op onze Gyaan!
Gyas onverwoestbaar!

Ouderejaars roeien

ma 06 sep
Ik wil jullie graag informatie geven over het komende jaar.

Als eerste op het programma staat de najaarsbokaal. Op de site is een inschrijflijst te vinden met meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Vanaf september gaan ook de DOP (Doorstart Ouderejaars Periode) en de clubselectie van start. De inschrijvingen voor de Najaarsbokaal sluiten al voordat de DOP begint, dus kun je deze niet starten als DOP ploegje, maar wel met een al bestaande ploeg . Er is een beperkt aantal plekken voor de najaarsbokaal, meer informatie staat op de inschrijflijst.

De DOP is een periode waarin je een nieuwe ploeg vormt en nieuwe boottypes kan ontdekken. Je vormt je ploeg op basis van hoe vaak en hoe intensief je wilt roeien; dit kan natuurlijk ook je huidige competitieploeg zijn waarmee jullie verder gaan. Samen stellen jullie doelen en bepalen jullie wat je wil gaan doen komend jaar. Er zijn verschillende bokalen in het voorjaar die je kunt starten door heel Nederland.
Naast de DOP is er voor ouderejaars de mogelijkheid om club te roeien. Club is de intensiefste vorm van competitieroeien en zit dicht tegen het wedstrijdroeien aan. Je traint 4 tot 5 keer per week in toegewezen materiaal met goede coaching.

De clubselectie begint later, mocht je hier interesse in hebben, geef dit aan op de inschrijflijst van de DOP. Hier komt later ook een aparte inschrijflijst voor om je aan te melden als ploeg om te gaan voor clubstatus. De clubselectie is een ploegselectie. je hebt dus de mogelijkheid om je met je hele DOP-ploeg aan te melden voor clubselectie, of je aan te melden als individu en dan in een DOP-ploeg geplaatst te worden om samen te proberen om de clubstatus te verkrijgen. Als je je al hebt aangemeld voor de DOP dan is er nu ook de optie op de inschrijflijst om je aan te melden voor club.

De DOP begint met een informatieavond op 6 september, dus meld je snel aan! De commissie die dit allemaal organiseert is de OCC (ouderejaars competitie commissie), dus voor vragen kun je bij mij (Sybren) of bij de OCC terecht.
 • Nieuwe behandeldag vlot

  Nieuwe datum om het vlot te behandelen woensdag 11 augustus!

  Jaarlijks wordt het vlot behandeld om ervoor te zorgen dat hij langer mee gaat. Dit jaar zal dat gebeuren op woensdag 11 augustus. Helaas is die dag het vlot vanwege de behandeling niet te betreden waardoor er op deze dag niet geroeid kan worden. Mijn excuses hiervoor!

 • Ymkje wint zilver

  Ymkje wint zilver!
  Na een spannende race wint Ymkje zilver op de Olympische Spelen.
  Om 2:50 lag Ymkje gisternacht aan de start van de Olympische finale. De zijwind was op de aanwezig op de Sea Forest Waterway, wat het voor sommige ploegen een lastige race maken.
  Samen met de Australische ploeg, gingen ze hard van start. Lang bleef de Nederlandse ploeg in de buurt van de Australische en het bleef tot het eind spannend. Na een goede race mocht Ymkje een zilver plak in ontvangst nemen.
  Wij zijn ontzettend trots op onze Gyaan!
  Gyas onverwoestbaar!

 • Vlot behandeldag AFGELAST

  Beste roeiers,

  Vanwege de regenval zal het onderhoud aan het vlot van donderdag 29 juli niet door gaan. Er kan daarom gewoon geroeid worden donderdag. Excuses voor het ongemak!

 • Finale Ymkje!

  Ik wil jullie graag heel veel plezier wensen met het kijken naar de Olympische finale vannacht!
  Zoals beloofd; hierbij de link voor de meeting vannacht; meet.google.com/wvr-tini-cao.
  De finale zal vannacht om 2:50 geroeid worden en is te zien op NOS olympische spelen studio Tokio op NPO1
  Verder kregen wij de vraag vanuit de documentaire die wordt gemaakt over Ymkje of wij een filmpje zouden kunnen maken waarin wij delen hoe wij Ymkje aanmoedigen vanuit Nederland. Neem een horizontaal filmpje op, zodat wij kunnen laten zien hoe wij onze Gyaan aanmoedigen!

 • Afgelasting fysiek Holland Gyas Huis

  Aankomende dagen is het eindelijk zover; De Olympische finale van Ymkje en Sophie. Wij moeten jullie helaas teleurstellen; wij als Gyas kunnen helaas niet fysiek in de sapjes zijn tussen 12 uur ’s nachts en 6 uur ’s ochtends de finale kijken. Enorm balen, maar de maatregelen staan het niet toe.

  Wij willen natuurlijk wel onze Olympische helden aanmoedigen en daarom hebben we het volgende bedacht; online samen juichen voor onze toppers. Jullie ontvangen morgen een mail met een link naar een zoom meeting waar je de finale kan kijken! Deze kan je ook terug vinden in de Gyas intern instagram bio en op de site.

  Laten we onze toppers de aanmoediging geven die ze verdienen, en ze samen over de finish juichen!!

Uitgelicht