Aankondigingen

Voorbeschouwing Hollandia/Aegon NK-klein

vr 20 - zo 22 apr
Komend weekend staat een belangrijke wedstrijd op het programma. Op de Bosbaan zal de Hollandia plaatsvinden, waar voor de kleine nummers (skiff en twee zonder) NK titels te behalen zijn. Ook betekent de Hollandia de aftrap voor de Development-klassementen, waar de middengroepen in deelnemen en uiteraard zullen er weer punten te behalen zijn voor onze eerstejaarsploegen. Met 34 Gyas-inschrijvingen zal een groot deel van onze wedstrijdsectie laten zien aan de rest van Nederland hoe hard zij kunnen roeien.

De Batavierenrace

za 21 apr
21 april is het eindelijk zover. Er zal weer een team mee doen aan de grootste estafetteloop ter wereld: de batavierenrace! Er word in totaal ruim 175 km afgelegd, van Nijmegen naar Enschede. Lijkt het jou leuk om lekker een stukje hard te lopen, Flunkybal te spelen en naar een super leuk eindfeest te gaan? Schrijf je dan snel in via de inschrijflijst!
 • Borrel Istiophorus

  Na al die thema borrels vinden we het tijd om weer terug naar de basics te gaan. Dus pak een biertje en kom lekker langs

  Tot vanavond,
  Istiophorus

 • VrijMiBo

  Lieve Gyanen,

  Voor vele leden zal de VrijMiBo ondertussen een begrip zijn, maar nu is de tijd ook aangebroken voor de lenteleden om heerlijk je kater te genezen met een aantal speciaalbiertjes! Er zal speciaalbier in overvloed zijn en voor ieder wat wils. Of je nou van blond, dubbel, tripel, quadrupel of IPA houdt, het is er allemaal en nog veel meer.. Kom gezellig 20 april vanaf 16:00 binnenlopen. Drinken is natuurlijk geen verplichting, koffie of fris is ook een optie. Met z’n allen zullen we een paar kaartjes leggen of een ander spelletje doen. Daarnaast verzorgen we ook deze keer weer een lekker gezonde patattafel. Dus wat houdt je nog tegen? Wij zien jullie graag verschijnen!
  Kusjes de BAM!

  P.s. zelfs spelletjes meenemen wordt aangemoedigd.

 • Meet & Greet je Medelenteleden

  Over twee weken komt er alweer een einde aan de afroeiperiode en is het de bedoeling dat jullie zelf ploegen gaan vormen!
  De afgelopen tijd heb je kennis kunnen maken met de andere lenteleden tijdens de maandagavondactiviteiten, het epische kamp, natuurlijk de outingen en ploma’s. Maar ben je nou benieuwd naar iemand’s guilty pleasure, ergste vakantie-ervaring of grootste blunder? Kom dan op maandagavond 30 april naar Gyas! De LIK organiseert dan een heuse Meet & Greet voor alle lenteleden!
  We bieden jullie daar de gelegenheid om elkaar de oren van het hoofd de vragen over alles wat je maar wilt! Onder onze begeleiding zullen jullie interessante en (on)gebruikelijke onderwerpen aansnijden om elkaar zo een beetje beter te leren kennen en zo hopelijk andere meiden of jongens met gemeenschappelijke interesses te ontmoeten. Geef je op op de inschrijflijst en kom gezellig langs om je potentiele ploeggenoten te leren kennen!

 • Brak na kamp: Filmavond op Gyas

  Aanstaande maandag is er de mogelijkheid om heerlijk relaxed een film te komen kijken op Gyas! De sapjeskamer zal worden omgetoverd in een bioscoop, er zullen snacks klaarstaan en de LIK zorgt ervoor dat er een vette film wordt gedraaid. Moet jij nog een beetje bijkomen van het epische kamp en heb je zin om dat in goed gezelschap en onder het genot van een leuke film en een biertje te doen? Zorg dan dat je om 21:00 uur op Gyas bent om de film niet te missen!

 • Borrel Hydrofobe Goden D.W.H.B.

  Lieve luitjes,

  Met drie wedstrijdroeiers, vijf TopC4+ gappies die aankomend weekend wedstrijd hebben en slechts één diehard comporoeier wordt het een vroeg escalerende avond. Desalniettemin zien wij jullie graag jullie tentamenvreugde dan wel verdriet wegdrinken! Jullie zijn dus allemaal vroeg welkom om ook vroeg te pieken. En wel in een gestreept outfit! Geen streepjes? Dan zorgen wij hier wel voor.

  Tot vanavond!

  Hydrofobe Goden D.W.H.B.

Uitgelicht