Aankondigingen

Competitie Start Periode

ma 28 aug
Beste roeiers,

Na de zomer zal het vervolg van jullie roeicarrière beginnen met de CSP: de Competitie Start Periode. Wil je actief blijven roeien en aankomend seizoen wedstrijden starten met een groep andere competitieroeiers of zelfs in een Clubacht? Heb jij coach-/stuurambities voor komend jaar? Dan is de CSP een geschikt traject voor jou! In een nieuwe samengestelde ploeg ga je verschillende boottypes uitproberen en ga je samen de Najaarsbokaal, of enkele wedstrijden van de Najaarsbokaal, starten.

Selectie Voorbereidingsperiode 2017 (SVP)

ma 28 aug
Denk jij erover om volgend jaar hard te roeien en om te gaan selecteren voor een wedstrijdploeg? Wil je in 5 weken serieus bijgeschoold worden om te kijken of je voor een wedstrijdploeg in aanmerking komt? Of wil je eerst weten hoe het serieuze trainen bevalt? Dan is de SVP wat voor jou.
 • Korting bij de Brouwerij in de Keiweek

  Goedemorgen lieve promo'ers,

  Om er voor te zorgen dat je tijdens de KEI-week korting kan krijgen op je biertjes in de Brouwerij, moet je zichtbaar van Gyas zijn. Trek dus 's avonds je promoshirt aan om maar €1,20 voor je biertjes te betalen.

  Tot in de Brouwerij!

 • Klus & Clean

  Aankomend weekend is het laatste weekend voor de KEI-week en daarom zal er weer een klus en clean plaatsvinden. Dit houdt in dat we met zoveel mogelijk Gyanen gaan zorgen dat Gyas er weer tiptop uitziet, zodat we een uitstekende indruk kunnen maken op onze nieuwe leden. Vele handen maken licht werk, hoe meer zielen hoe meer vreugd, na gedane arbeid is het goed rusten. Het bestuur, de CIE400, de huismeesters én het beheer zijn sowieso al aanwezig. Het lijkt me duidelijk: schrijf je in allemaal in voor de klus en clean voor zaterdag en laat zien dat we met z’n allen Gyas maken.

 • Laatste informatieavond promoteam & pre-keiweek borrel

  Beste vakantievierders,

  Over minder dan een week is het tijd voor de leukste week van het jaar: de KEI-week! Donderdag 10 augustus om 20:00 vindt de laatste informatieavond voor de KEI-week plaats in de Brouwerij. De promo'ers die nog niet bij één van de informatieavonden zijn geweest worden verwacht aanwezig te zijn. Aansluitend daaraan is er een pre-keiweek borrel om de week alvast goed in te luiden. Vanaf 22:00 staan de deuren voor iedereen open. Wij hopen jullie allemaal te zien!

  Kusjes, Cie400 & Bestuur Buschman

 • Fantastische prestaties op het WK onder 23!

  Op de wereldkampioenschappen onder 23 in Plovdiv zijn fantastische resultaten behaald door onze Gyanen.

 • Wedstrijd Zomerroeien

  Om voorbereid de skiffperiode in te gaan en het roeien weer wat op te pakken wordt er dit jaar ook zomerroeien georganiseerd voor de wedstrijdsectie.