Aankondigingen

Eerstejaars Wedstrijd Borrel!

do 21 sep
Komende donderdag is het tijd voor de EJ wedstrijdborrel! De eerstejaars secties van afgelopen seizoen zullen allemaal aanwezig zijn voor al jullie vragen over wedstrijdroeien. Daarnaast zorgen wij ook voor het nodige vermaak met spelletjes, deuntjes en de nodige biertjes (nu het nog kan). Dus kom gezellig met ons eten en blijf hangen voor een biertje!
Hebben deze roeiers je enthousiast gemaakt voor een jaar hard trainen? Schrijf je dan in voor de selectiedag bij de inschrijflijsten op de site!
XOXO EJZ, EJLD, EJL en EJD ‘17

WK roeien Sarasota (24 sept – 1 okt)

zo 24 sep - zo 01 okt
Over precies één week is het zover, dan gaat het wereldkampioenschap roeien van start in Sarasota, Florida. Er zijn 3 toppers van Gyas die hier aan de start zullen verschijnen en de eer hoog zullen houden, namelijk Sophie Souwer, Marloes Oldenburg en Ymkje Clevering! De afgelopen weken hebben ze in Pusiano, Italië gespendeerd, waarna ze afgelopen zondag met de gehele Nederlandse equipe naar Florida zijn gevlogen.
 • Delirium klein borreltje

  Jaja.. de kleine borreltjes borrel! Het is weer zo laat. Eigenlijk moet je morgen veel belangrijke dingen doen. Je hebt college, practicum, werkcollege, tentamen, moet werken, moet trainen, moet fris bij je ouders verschijnen, moet commissiedingen regelen of hebt andere verplichtingen. Herkenbaar voor onze ploeg Delirium. Drie jaar geleden leerde wij elkaar kennen en introduceerden wij 'het kleine borreltje'.

 • Skiff Trial I

  Aanstaande zondag is het weer tijd voor de eerste skiff trial van het jaar. Een mooi moment voor de tweedejaars om te kijken hoe het is om een lang stuk in de skiff te roeien en voor de ouderejaars om te kijken wie er nu alweer in vorm is.

 • Selectiedag

  Wedstrijdroeien; Zes of zeven keer per week trainen, selecteren voor je plek in de boot, gezond leven,een topsporter zijn, circuittraining, je klokje omlaag trappen op de ergometer, leren hoe te roeien, leren hoe te trainen, leren hoe te studeren, als eerste op Gyas zijn, de mooiste en nieuwste boten gebruiken, beschikking hebben over het beste materiaal, sterker worden, lange halen maken, watervrij roeien, hard gaan, aangemoedigd worden door de hele vereniging, samen tot het uiterste gaan, een hechte band krijgen met je ploeg, een kans om de top te bereiken, een topjaar hebben en uiteindelijk samen een blik trekken.

 • America Today Shopping Night

  Woensdagavond 27 september is er in de America Today winkel in de Stoeldraaierstraat weer een Gyas koopavond! De koopavond start om 18:30 en eindigt om 21:00.

  Tijdens deze avond krijgen Gyas leden 40% korting op de collectie van America Today én 20% korting op alle overige merken! Profiteer dus allemaal van deze actie en ga naar de America Today!

 • Belangrijk! Voor alle eerstejaars

  Ga naar www.sportal.nl en maak een account aan. Doe dit vóór je naar kamp gaat. Tijdens het kamp ga jij je roeikleding passen en bestellen voor het komende seizoen.