Aankondigingen

Behaal je EHBO diploma op Gyas

ma 27 mrt
Op vrijdagavond 7 en zaterdag 8 april organiseert de Studentendesk van het Rode Kruis een EHBO-cursus op Gyas.

Bavaria Aegir Lentesprint

za 01 apr
Op zaterdag 1 april zal Aegir een sprintwedstrijd organiseren op het Hoornsemeer. Iedere ploeg roeit in ieder geval 2x 500m boord aan boord. Je kan meedoen in de velden: OnervC4+, ErvC4+, Cl8+, 4+, 4*, 2x, Mix2x, 1x, Veteranen 1x en Veteranen 4*. 's Avonds geeft Aegir een groot feest op hun botenhuis, iedereen die wil mag hiernaartoe. Voor meer informatie, zie: http://aegirlentesprint.nl/ of mail naar competitie@gyas.nl

Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot en met vrijdag 24 maart 20.00 uur.
 • Batavierenrace

  Lieve Gyanen,

  Op 29 april staat alweer de 45ste editie van de Batavierenrace op de agenda.
  Het belooft naast een mooi stukje hardlopen, weer een geweldig feest te worden waar menig lever zal sneuvelen.
  Met Gyas verschijnen we dit jaar met een heus prestatieteam. Lijkt het je ook zo tof om deel te nemen aan deze grootste estafetteloop van de wereld? Wacht dan niet langer en haast je naar de inschrijflijst!

  Liefs,

  De BataCie

 • Zuidelijke Ringweg: Wat gebeurt er en wat kun jij doen?

  De Zuidelijke Ringweg loopt vlak langs ons Botenhuysch en wordt verbouwd. Om te waarborgen dat rekening gehouden wordt met onze belangen dienen wij via advocaat (en Gyaan) mr Lars van Dijk een zienswijze in. Machtig Lars via de inschrijflijst om ook uit jouw naam onze belangen te behartigen. Klik op 'lees meer' voor de bouwtekeningen en informatie over de werkzaamheden.

 • Voorbeschouwing Head of the river Amstel

  We zijn nog maar net op adem gekomen van de Heineken maar nu staat de langste en laatste lange baan wedstrijd voor de deur. Namelijk de Head of the river Amstel in Amsterdam. Deze 8 kilometer lange wedstrijd zal zoals de naam misschien wel verklapt op de Amstel gevaren worden. De start is bij de Hoop en de finish zal in Oudekerk plaats vinden. Dit zal de laatste kans zijn voor de eerstejaarsploegen om punten binnen te halen op de lange baan wedstrijden. Voor de ouderejaars is het weer een mooi moment om ervaring op te doen. De OJD heeft als doel de fel begeerde blauwe wimpel naar Gyas te halen wat nog een zwaar karwei gaat worden.

 • lenteborrel in de Brouwerij

  De lente komt er weer aan en daarmee ook de lente-introductieperiode!
  Deze begint natuurlijk met een borrel in de Brouwerij aankomende maandag 20 maart. Vanaf 22:00 uur ben je welkom met je ploeg, commissie of dispuut en neem dan ook vooral je vrienden mee die interesse hebben om lid te worden bij Gyas.
  We hopen jullie te zien om samen het begin van de lente te vieren!

 • Gyas iOS app

  Mark Kloosterhuis heeft een aantal maanden hard gewerkt en nu kunnen we met trots melden dat de Gyas iOS app klaar is voor gebruik! De app, geschikt voor iOS 9.0 of hoger, bevat Nieuws, Agenda, Forum, Leden, Lebberlijst, Foto's, Botenboek, Inschrijflijst en misschien nog wel het handigst: Push Updates. Hierdoor ben je altijd direct op de hoogte van de laatste weetjes over Gyas. De komende maanden zal de app nog verder door ontwikkeld worden voor optimaal gebruiksgemak. Download hem nu in de App Store.