Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

First Dates: Gyas Edition

vr 12 mrt 17:00
Lieve Gyanen,

Heb jij tijdens valentijnsdag geen roos ontvangen van je geheime aanbidder? Of juist wel, maar verveel jij je ook zo tijdens deze tijden van coronings en avondklokken, en zit je met smacht te wachten tot het moment dat je weer wat nieuwe Gyanen kan leren kennen tijdens het genot van een borreltje in de Sapjes? Ben je het swipen op tinder/bumble/grindr beu, en heb je zin in een avondje ouderwets genieton? Alhoewel we het Bootenhuysch nog even niet onveilig kunnen maken, kan dit wel vanuit je eigen slaapkamer. Daarom heeft Beheer de Boer voor jullie iets moois bedacht. Wij presenteren: FIRST DATES: GYAS EDITION!!!

Op vrijdag 12 maart huren wij cupido in om de mooiste koppeltjes samen te brengen voor een corona proof date night. Beheer de Boer, ook wel cupido genoemd, zorgt er voor dat je gekoppeld wordt aan een Gyaan die perfect bij je past. Vervolgens kan je vanaf een uur of 18:00 samenkomen voor een gezellig hapje eten en een borreltje (of twee). En wees niet bang, om de avond soepel te laten verlopen zal het Beheer zorgen voor een ultiem datepakket*. Ben je bijvoorbeeld bang voor een awkwarde avond wanneer je toch niet zo veel aan elkaar te vertellen hebt? Niet getreurd, wij zullen jullie voorzien van een aantal gespreksonderwerpen zodat het toch niet snel stilvalt. Voor de avondklok thuis zijn is geen probleem, tenzij je de avond zo leuk vindt dat je er liever wat uurtjes bij aanplakt. Mag je heulemaal zelf weet’n.

Op de inschrijflijst kan je aangeven of de date bij jou thuis kan, een aantal interesses aangeven en eventuele aanvulling geven waar nodig. Geef ook even aan wat je verdere voorkeuren zijn. Dit allemaal zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen koppelen. Laat ook even achter op welke dag wij het epische datepakketje kunnen komen langsbrengen. Ook kan je laten weten of wij eventjes langs mogen komen op de avond zelf om de sfeer te pijlen, een bak met jullie te trekken of gewoon een praatje te maken.

DUSSSS ben jij je maten beu?! Kan je maar geen leuke date krijgen? Voel jij je te cool voor tinder? Laat ons dan die date voor je fixen op vrijdag 12 maart, met een 100% succesgarantie**. INSCHREIBEN!!!!

Lebbers van Beheer de Boer

PS: Is er nou echt 1 Gyaan waar jij niet aan gekoppeld wil worden, door bijvoorbeeld escapades uit het verleden, smaken die verschillen of gewoon omdat je iemand niet mag? Geef dat dan even door via de mail (dit blijft natuurlijk tussen ons).

* Voor deze activiteit zal een klein bedrag gestreept worden
** “Het Beheer is echt tantoe goed in koppelen” - Anoniem

Sollicitatie Praeses 2021-2022

zo 14 mrt
Hoewel wij nog maar op de helft van ons bestuursjaar zijn, is het alweer tijd om op zoek te gaan naar onze opvolgers. Beginnend met de zoektocht naar de nieuwe Praeses!
 • RIngvaart Regatta

  De EY-Parthenon Ringvaart Regatta, ontstaan in 1976 is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel roeiend Nederland. De marathon over een lengte van precies 100 km begint in Leiden waarna de Kaag wordt overgestoken om bij de Ringvaart te komen. Na een rondje op de Ringvaart wordt de Kaag opnieuw gepasseerd op weg naar Leiden, Leidschendam en uiteindelijk Delft. De wedstrijd kan in elk boottype geroeid worden. De tocht zal in één keer, zonder te wisselen, moeten worden uitgeroeid. De marathon vindt plaats op WOENSDAG 2 JUNI. Mocht de Ringvaart niet door kunnen gaan op deze datum door externe factoren zoals het weer, is er een alternatieve datum gepland op 16 juni. Dus als je mee wilt doen schrijf deze datum dan ook in je agenda!
  Inschrijfkosten (p.p.): €55,00 (skiff), €47,50 (twee), €46,00 (vier), €37,00 (acht). Dit is exclusief boottransport, eten, vervoer en andere bijkomende kosten.
  Voor meer informatie check https://ringvaartregatta.nl/ of stuur een appje naar één van de MRC-leden.

 • Marloes in de 8+ naar de EK!

  Marloes Oldenburg heeft na een trainingskamp in Sevilla, Spanje met de bonds dames een plekje in de 8+ bemachtigd!

 • Almanak 2021 ophalen

  Is het jou nog niet gelukt om de nieuwe almanak (BIZAR) te bemachtigen tijdens één van de ophaalmomenten? Loop dan binnenkort nog snel even langs de bestuurskamer om je almanak alsnog op te halen! De AlmanakCie heeft het afgelopen jaar hard gewerkt en dat heeft geresulteerd in een hele mooie almanak die zeker niet mag ontbreken in jouw boekenkast.
  Het is mogelijk om de almanak van je ploeggenoot/commisiegenoot/dispuutsgenoot mee te nemen. De namen worden afgestreept van de lijst.
  Let op: haal je jouw almanak binnen de komende 3 weken niet op, dan is het helaas te laat. Wees er dus nog snel bij!

 • CompetiCie pubquizz

  Lieve Gyanen,

  We zijn weer terug met een online pubquizzz!!!
  Deze keer voor heel Gyas! Schrijf je dus gauw in met je ploeg, dispuut, commissie of een ander gezellig clubje.
  Jullie kennis over van alles en nog wat wordt getest komende donderdag 18 februari.
  We hebben ervoor gekozen om er een domibo activiteit van te maken, zodat je weer veilig thuis kan zijn voor de avondklok. Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Deelname aan de pubquiz levert uiteraard punten voor de Gyasbokaal op!
  We beginnen daarom om 17:00!!!

  Hopelijk zien we jullie donderdag!

  Middenblauwe kusjes,
  De CompetiCie

  (Voor deze activiteit wordt een klein bedrag gestreept)

 • Speciaalbier ALV

  Liebe leuten,

  Normaal tijdens de algemene ledenvergadering kan iedereen genieten van speciaal bier op de tap. Echter door corona zal iedereen de ALV online op de bank moeten volgen. Maar niet getreurd, bestuur brengt het speciaal bier naar jou!

  Bij inschrijven krijg je 4 speciaal bier en een borrelhapje voor maar 11 euro! Ook is er de optie om er een krat normaal bier bij te bestellen voor 25 euro.

  Dinsdagochtend (9-2) en woensdagochtend (10-2) brengen we het langs, dus geef even aan wanneer je thuis bent. Geef op de inschrijflijst aan in welke buurt in Groningen we je kunnen vinden.

Uitgelicht