Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Coronavirus

di 12 mei - ma 01 jun
Update 12-5-2020 18:10

Met veel blijdschap mogen we jullie meedelen dat er vanaf donderdag 14 mei weer geskifft kan worden! De gemeente heeft goedkeuring verleend voor het roeien in de skiff en volgend het protocol dat door het bestuur is opgesteld volgens de richtlijnen van de KNRB. De trainingen gaan er dan ook anders uit zien dan normaal. In deze bijlage is te lezen hoe dit in zijn werk gaat voor iedereen. Zorg ervoor dat je de handleiding goed doorleest zodat je weet waar je je aan moet houden. Het volledige protocol lees je hier.

Andere belangrijke links:
Schoonmaakprotocol
Meest actuele versie van de blokindeling

Vacature KNRB Competitie Commissie

De KNRB Commissie Competitieroeien is op zoek naar twee nieuwe commissieleden. Heb jij een hart voor het competitieroeien en heb jij affiniteit met competitiewedstrijden? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

De gehele vacature is te vinden op: https://knrb.nl/2020/05/19/vacature-lid-knrb-commissie-competitie-roeien/

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Mathijs Louter via knrbcc@gmail.com of +31 (0) 6 15167523. Solliciteren kan door een mail te sturen met bijgesloten CV en motivatiebrief naar knrbcc@gmail.com. Je kunt reageren tot 1 juli 2020.
 • Geert Hemminga nieuwe eerstejaarshoofdcoach!

  Ondanks dat het dagelijks leven aardig platgelegd is door het coronavirus is de sollicitatiecommissie de afgelopen tijd bezig geweest met het aanstellen van een nieuwe eerstejaarshoofdcoach die de taken van Harmen Jan vanaf komend seizoen zal overnemen. Op deze zonnige Goede Vrijdag is uiteindelijk besloten om Geert aan te stellen voor de functie! Zo zal Geert vanaf volgend seizoen de verantwoordelijkheid dragen over de eerstejaarswedstrijdsectie.

 • Emma du Marchie Sarvaas kandidaats-praeses 2020-2021!

  Vol trots presenteren wij Emma du Marchie Sarvaas als kandidaats-praeses 2020-2021!

  Klik hier voor het bekendmakingsfilmpje!

 • Praeses bekendmaking!

  Vrijdag 27 maart is het zo ver, we gaan de nieuwe Praeses voor het jaar 2020-2021 bekendmaken! Omdat hij/zij niet in de Wherry aan kan komen op het vlot zullen we dit jaar iets anders moeten doen. Om 20:00 zal iedereen te horen krijgen wie volgend jaar Praeses mag zijn! Houd de site dus goed in de gaten

 • Sporten in quarantaine - Isolatiespinning I Tjas

  Wil jij in quarantaine blijven sporten en heb je en Tacx (of iets dergelijks)? Doe dan op maandagavond 23 maart mee met de eerste Isolatiespinning van Tjas! Om 18:00 uur zal onze vaste spinningtrainer via deze link live een training geven. Je moet dan wel even een (gratis) account aanmaken bij Twitch, maar hoeft geen lid van Tjas te zijn om aan te sluiten. Johan staat bekend om zijn uitmuntende muzieksmaak, maar verzoeknummers zijn natuurlijk altijd welkom, die kan je indienen via deze link!

  Vertegenwoordig jij Gyas tijdens deze Isolatiespinning? Doe vooral mee!

 • Gyazette Maart 2020!

  Wat is nu een mooiere manier om het roeiseizoen in te gaan dan met een nieuwe Gyazette. Aangevuld met de nieuwe leden Inge, Sofieke, Louise en Sterre heeft de redactie wederom hard gewerkt om een leuk blad voor jullie samen te stellen. In deze editie krijg je onder andere een kijkje achter de schermen bij de topC4 heren (hoe doe je dat, zuipen en toch een beetje fatsoenlijk roeien?), stellen we de EJL en EJLD voor en zijn we de Groninger archieven ingedoken op zoek naar de allereerste Gyazette.  Lees de nieuwe editie hier! <a href="https://issuu.com/gyazette/docs/gyazette_maart_2020"</a>

Uitgelicht