Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Sollicitatie Praeses 2020-2021!

do 26 mrt 22:30
Hoewel wij nog maar op de helft van ons bestuursjaar zijn, is het alweer tijd om op zoek te gaan naar onze opvolgers. Beginnend met de zoektocht naar de nieuwe Praeses!

Ben jij de persoon die Gyas een stapje verder gaat brengen met jouw ideeën en volgend jaar de vereniging en het bestuur gaat leiden? Als Praeses ben je de eindverantwoordelijke voor het functioneren van het bestuur en de vereniging. Samen met je acht medebestuursleden ga jij de uitdaging aan om Gyas een jaar lang te leiden en ga je een geweldig mooi jaar tegemoet.

Weerribben-Wieden Marathon

za 04 - zo 05 apr
Wil jij graag een prestatie van formaat neerzetten? Dan ben je bij de MarathonRoeiCommissie (MRC) aan het juiste adres! Zaterdag 4 april vindt de Weerribben-Wieden Marathon plaats waarbij we een tocht van 50km gaan maken door het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden. Dit park ligt in Overrijssel, dus de reistijd valt gelukkig mee! Wil jij deze uitdaging aangaan en met mooi weer een prachtige tocht roeien? Twijfel niet langer en schrijf je in op de inschrijflijst. Geen ploeg? Geen probleem! Schrijf je in op de inschrijflijst en wij helpen je verder.

Wil je meer informatie, mail dan naar mrcgyas@gmail.com of stuur een appje naar Merel of Iris.
 • Open ergo-uren 2 maart

  Ergo-uren 2 maart!

  De Supervisoren organiseren ergo-uren op 2 maart!

  Tijdens deze uren zullen de supervisoren je nuttige roei-skills bijbrengen op de ergometer.
  De inschrijving voor de ergo-uren gaat per persoon (niet per ploeg!)
  Per uur 18-19 uur of 19-20 uur zijn er 8 plekken, kijk daarom goed waar nog plaats is!

  De ergo-uren zijn een goeie voorbereiding op het aankomende roeiseizoen, dus waar wacht je nog op?!

  Voor vragen kan je iemand van de Supervisoren aanspreken, appen of mailen.

 • Worrel

  Lieve Gozerwijven en Gozerwijvinnen, transgenders en Stijn,

  We hebben iets nieuws voor jullie, een WORREL. Vrijmibo’s zijn echt iets voor januari, februari is een new era. Je vraagt je natuurlijk af, wat is nou het verschil tussen de worrel en de vorrel (vrijmibo). Nou; op de worrel zijn we niet brak van de dorrel (ploma). Dus kun je nog beter spebi’s wegtikken.

  Tot dan kusjesssss Beheer
  Ps: dont be a labo come visit The Sjenk

 • Nabeschouwing Winterwedstrijden – 1 BLIK

  Ondanks de aanwezigheid van storm Dennis is er afgelopen weekend één volledige dag geroeid op de Schie in Delft. Ondanks schuddende botenwagens, omwaaiende dranghekken, vallende fietsen en her en der wat weggewaaide lichte dames gingen maar liefst alle drie de blokken op de zaterdag. Menig roeier had een zwaardere 5km oproeien richting de start dan het varen van de 5km wedstrijd op de weg terug. En voor menig coach, toeschouwer of bestuurder was het ook zweten geblazen om de start te bereiken. Desalniettemin is er op de klotsbak in Delft menig mooie pot gevaren. Dit heeft niet alleen geresulteerd in mooi prestaties in de eerstejaarsklassementen maar leverde ook een blik op voor Luuk Adema in het heren elite skiffveld!

 • Uitnodiging discussieavond Meerjarenplan 2024

  Het jaar 2020 staat niet alleen in het teken van de Olympische Spelen in Tokyo maar is tevens het laatste jaar waarin we werken met het Meerjarenplan (MJP) Tokyo 2020. Om van het aankomende MJP, dat zal lopen tot Parijs 2024, een groot succes te maken hebben we jou nodig!

  Kom naar de discussieavond in de sapjeskamer op woensdag 19 februari vanaf 20:00.

 • Ergo-uren 17 februari!

  De Supervisoren organiseren ergo-uren op 17 februari!

  Tijdens deze uren zullen de supervisoren je nuttige roei-skills bijbrengen op de ergometer, de ideale manier om fit te blijven in de winter!
  De inschrijving voor de ergo-uren gaat per persoon (niet per ploeg)
  Per uur 18-19 uur of 19-20 uur zijn er 8 plekken, kijk daarom goed waar nog plaats is!

  Voor vragen kan je iemand van de Supervisoren aanspreken, appen of mailen.

Uitgelicht