Geneesmiddelonderzoek

Aankondigingen

ZOT, Zuipen, Zweten! AKA Foute Fitness

do 17 okt
Deze donderdag is het weer zover, de jaarlijkse ZOTborrel! Met dit jaar een fout fitness thema zoals je het nog nooit hebt meegemaakt: ZOT, Zuipen, Zweten!

Open ergo-uren

Omdat het steeds vroeger donker begint te worden blijft er ook elke dag minder tijd over om het water op te gaan om te roeien. Om toch te kunnen blijven trainen zijn ergo-outingen een zeer goed alternatief. Komende periode zullen er voor de eerstejaars verschillende ergo instructies worden gegeven op Gyas door ervaren coaches. Hierbij leer je hoe je op de juiste manier gebruik maakt van een ergometer en hoe je op de juiste manier kan trainen.

De instructie zal in totaal drie kwartier duren, waarbij de coach zijn aandacht verdeeld over alle roeiers die zich hebben ingeschreven voor dat blok.
 • Huldiging internationale roeiers

  Donderdag 10 oktober huldigen wij de topsporters van Gyas die het afgelopen jaar internationale wedstrijden gestart hebben. Bij dezen ben je van harte uitgenodigd om dit samen met ons te doen. We zijn erg trots op deze zes Gyanen die zich afgelopen jaar in het zweet hebben gewerkt. De huldiging begint om 20:00. Vooraf is er de mogelijkheid om mee te eten met de BHM. Je kunt je hier inschrijven voor de BHM. Let op: door de huldiging begint de BHM om 19:00!

 • Funest borrel: Voulez-vous Funest?!

  Het weer is omgeslagen: de zwoele zomerse nachten zijn veranderd in barre, koude tijden waar je 3x per dag een droge broek moet aandoen omdat je net de pech hebt dat het altijd regent als jij naar buiten gaat. Laat die regenbroek nog even thuis en trek je wildste/disco/ABBAlike/watjenietaanzoudoennaarcollege “herten broek” aan naar de Gy, zet je hippie brilletje op, gooi nog wat glitters op je kop en dan brengen wij de zomerse nacht nog een maal naar jou! Zorg ervoor dat je keel gesmeerd is (met wat wodka thee, goed idee!), want we zullen extra veel ABBA meezing hits draaien donderdag!
  Teaser: als een echte tribute aan ABBA zullen we met de dames van Funest ons lustrumlied inzetten om ons lustrum jaar goed af te sluiten.
  Ps: beste outfit wint een prijs, Mamma Mia!

 • Deadline wijzigen lidmaatschapsvorm

  Tot 27 september 23:59u 2019 kun je je lidmaatschapsvorm wijzigen voor komend seizoen. Na deze datum kunnen wijzigingen niet meer worden doorgevoerd en dien je het opgegeven lidmaatschap te betalen/volbrengen gedurende het hele collegejaar.

  Het wijzigen van je lidmaatschap kun je zelf doen. Klik bij je account op de knop 'wijzig je gegevens' en dan in de rechter rij 'lidmaatschapsvorm'.

 • Afroeidag

  Aanstaande zaterdag (28 september) is het weer tijd voor de Afroeidag! De strijd om de sterkste afroeiploeg barst los. Wie hebben er het hardst getraind en wie laten zien dat zij de snelste afroeiploeg van 2018 zijn? In de avond wordt deze geweldige dag afgesloten met het altijd geslaagde Afroeifeest! Ouderejaars zijn 's avonds vanaf 00:00 welkom op Gyas om dit feest te laten slagen!

  Dit betekent wel dat het de hele dag druk is op het vlot. Houdt hier rekening mee bij het plannen van je outing: het kan even duren voor je het water op of af kan, en we vragen je om zo kort mogelijk aan het vlot te liggen (dus stellen op het water). Tevens is er geen ruimte om je boot schoon te maken.

 • Glow in the dark borrel!

  Lieve Gyanen,

  Aankomende donderdag is het weer zo ver, de epische glow in the dark borrel staat weer voor de deur.
  Altijd al willen shinen op ons mooie bootenhuysch? Dit is je kans! Trek je meest witte outfit aan en steel de show in de sapjeskamer!
  Er zal glow in the dark verf aanwezig zijn om jezelf of een ander heerlijk onder te kliederen zodat we met z'n allen stralend door de nacht kunnen gaan.

  Laat je mede Gyanen het weten zodat iedereen in het wit kan komen!

  Liefs,

  B.I.E.M. & W.O.L.V.

Uitgelicht