Geneesmiddelonderzoek

Aankondigingen

Flunkybal & EJ Borrel!

do 19 sep
Lieve sportievelingen,
Aankomende donderdag is het weer tijd voor de eerstejaars wedstrijdborrel! Na de gebruikelijke BHM zal rond 21:00 een heus sportspektakel plaatsvinden: Flunkybal, de meest sportief mogelijke manier om in te drinken!
Heb je interesse in wedstrijdroeien en/of heb je vragen over hoe zo’n mega episch jaar eruitziet en hoe wij het hebben ervaren, of wil je gewoon veel bier door je strot schuiven, schrijf je dan in op de inschrijflijst!
Groetjes van de EJLD, EJD, EJL en EJZ

Roeien naar Garnwerd

zo 22 sep 13:00
Beste roeiers,
Zondag 22 september wordt er weer met een gezellige groep boten naar Garnwerd geroeid om een ijsje te eten om vervolgens weer terug te roeien. Van Gyas naar Garnwerd is slechts 13km. Ben je het zat om telkens op hetzelfde stukje kanaal te roeien of lijkt het je leuk om eens ergens heen te roeien ipv te trainen? Schrijf je dan in!
 • Foto's opsturen Almanak

  Lieve Gyanen,

  Wij van de Almanakcie zijn inmiddels druk in de weer, om de almanak te maken. We hebben daarvoor jullie hulp hard nodig.

 • Najaarsbokaal

  Voor ouderejaarsploegen en lenteploegen is er de mogelijkheid om de Najaarsbokaal te starten. Deze bokaal bestaat uit vier wedstrijden in oktober en november verspreid over verschillende verenigingen. Zo kun je als ploeg na de zomer het roeien weer oppakken en je voorbereiden op de wedstrijden in het voorjaar.

  Dus overleg met je ploeggenoten en schrijf je zo snel mogelijk in!

 • Inschrijflijst naaktkalender sluit bijna!

  Aankomende woensdag sluit de inschrijflijst van de cover-up shoot al. Wil jij samen met je groep van Gyas een cover-up foto laten maken die je mee naar huis kan nemen en die jullie op kunnen geven voor de naaktkalender? Schrijf je dan nog snel in!

 • BAM! Liftwedstrijd

  Lieve Gyanen,

  11, 12 & 13 oktober barst het grootste avontuur van het hele Gyasjaar weer los: de BAM liftwedstrijd! Op achterbanken van Fiat Panda's tot Audi A8's gaan we ook dit jaar weer met een groep Gyanen een Europese stad proberen te bereiken. Aldaar zullen we cultuur snuiven, de stad verkennen en natuurlijk de nodige bieren en wijnen nuttigen. Dus bezit je een goede dosis enthousiasme, een matige talenkennis en een hand met een duim eraan? Zorg dan dat je erbij bent! Hieronder wat belangrijke punten, lees dit goed door voordat je je inschrijft!

  - Inschrijvingen kunnen alleen Man - Man of Man - Vrouw. Dit voor de veiligheid tijdens het liften. Mocht je geen maatje van het andere geslacht kunnen vinden, kun je gebruikmaken van de BAM matchingsdienst! Stuur een mailtje naar bam@gyas.nl en wij koppelen je aan een geschikte strijdmakker.

  - INSCHRIJVING IS BINDEND. CHECK JE AGENDA, BEL JE OUDERS, LEES JE MAANKAART EN DENK NOG EEN KEER GOED NA VOOR JE JE INSCHRIJFT! Uiterlijke vertrektijd op vrijdag 11 oktober is 10 uur ‘s ochtends, dus heb je om 9 uur nog een verplicht college of tentamen dan kun je helaas niet mee.

  - De kosten voor dit weekend zullen rond de €100,- per persoon liggen. Hiervoor krijg je het verblijf, 2 dagen ontbijt, één avond uiteten, een epische activiteit, een kroegentocht én de terugreis!

  - De inschrijflijst gaat komende woensdag 18 september open, wees snel met inschrijven wat voorgaande jaren was hij binnen enkele minuten vol!


  Check dus je agenda, zoek een liftmaatje en schrijf je woensdag 16 september in! Wij hebben er heeeeeeel veel zin in en hopen jullie te kunnen verrassen met wederom een nieuwe fantastische stad.

  Veel liefs,

  De BAM

 • Waterwolf Marathon

  Altijd al willen weten hoe je door een sluis roeit, de hele dag van natuur genieten en dat ook nog op een sportieve, maar relaxte manier? Roei (nog) eens een marathon! Zondag 6 oktober ligt de eerste roeimarathon alweer in het verschiet: de Waterwolf. Deze fantastische 55km lange marathonroeiwedstrijd leidt je door het prachtige Grunniger landschap met als start- en eindpunt roeivereniging de Hunze. Meedoen kan in een C2*, C4+ of C4* en binnen de boot mag gewisseld worden zodat je ook een stukje sturend van de tocht kan genieten.


  Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga de uitdaging aan en schrijf je dan in! (Dit kan zowel als team of individueel.) De deadline is zondag 22 september.


  Liefs,

  De MRC

Uitgelicht