Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

KEI-week!

ma 16 - vr 20 aug
De KEI-week komt er weer aan! De CIE is al de hele vakantie druk bezig met het voorbereiden van de KEI-week en het belooft weer een spectaculaire week te worden!

Hieronder een korte samenvatting van de activiteiten die er tijdens de KEI-week te doen zijn:

Maandag 16 augustus
10:00 - 17:00 Informatiemarkt; Drafbaan Stadspark
11:00 - 19:00 Inhouse-tour; A.G.S.R. Gyas
22:00 - 04:00 Borrel; de Brouwerij

Dinsdag 17 augustus
10:00 - 17:00 Informatiemarkt; Drafbaan Stadspark
11:00 - 19:00 Inhouse-tour; A.G.S.R. Gyas
22:00 - 04:00 Borrel; de Brouwerij

Woensdag 18 augustus
13:00 - 18:00 Sportplaza; ACLO Zernike
22:00 - 04:00 Borrel; de Brouwerij

Donderdag 19 augustus
13:00 - 18:00 Sportplaza; ACLO Zernike
22:00 - 04:00 Borrel; de Brouwerij

Vrijdag 20 augustus
11:00 - 19:00 Inhousetour; A.G.S.R. Gyas
22:00 - 04:00 Borrel; de Brouwerij

Dus ben jij KEI-leider of heb jij een vriend/vriendin/huisgenoot die lid wil worden bij Gyas? Neem ze mee naar Gyas en laat ze zien wat wij allemaal te bieden hebben! Voor KEI-lopers is er de mogelijkheid via de KEI-app om je in te schrijven voor een tijdsslot. Voor ouderejaars studenten die niet meedoen aan de KEI-week kun je je inschrijven voor een tijdslot via het volgende inschrijfformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6hx76En0Iacht_GM0o5LkvppGxtb-RedBm94-yheTRNJWRA/viewform

Mocht je daarnaast nog interesse hebben om mee te helpen met de voorbereidingen van de KEI-week, schrijf je dan snel in op de inschrijflijst voor de Klus&Clean!

Ouderejaars roeien

ma 06 sep
Ik wil jullie graag informatie geven over het komende jaar.

Als eerste op het programma staat de najaarsbokaal. Op de site is een inschrijflijst te vinden met meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Vanaf september gaan ook de DOP (Doorstart Ouderejaars Periode) en de clubselectie van start. De inschrijvingen voor de Najaarsbokaal sluiten al voordat de DOP begint, dus kun je deze niet starten als DOP ploegje, maar wel met een al bestaande ploeg . Er is een beperkt aantal plekken voor de najaarsbokaal, meer informatie staat op de inschrijflijst.

De DOP is een periode waarin je een nieuwe ploeg vormt en nieuwe boottypes kan ontdekken. Je vormt je ploeg op basis van hoe vaak en hoe intensief je wilt roeien; dit kan natuurlijk ook je huidige competitieploeg zijn waarmee jullie verder gaan. Samen stellen jullie doelen en bepalen jullie wat je wil gaan doen komend jaar. Er zijn verschillende bokalen in het voorjaar die je kunt starten door heel Nederland.
Naast de DOP is er voor ouderejaars de mogelijkheid om club te roeien. Club is de intensiefste vorm van competitieroeien en zit dicht tegen het wedstrijdroeien aan. Je traint 4 tot 5 keer per week in toegewezen materiaal met goede coaching.

De clubselectie begint later, mocht je hier interesse in hebben, geef dit aan op de inschrijflijst van de DOP. Hier komt later ook een aparte inschrijflijst voor om je aan te melden als ploeg om te gaan voor clubstatus. De clubselectie is een ploegselectie. je hebt dus de mogelijkheid om je met je hele DOP-ploeg aan te melden voor clubselectie, of je aan te melden als individu en dan in een DOP-ploeg geplaatst te worden om samen te proberen om de clubstatus te verkrijgen. Als je je al hebt aangemeld voor de DOP dan is er nu ook de optie op de inschrijflijst om je aan te melden voor club.

De DOP begint met een informatieavond op 6 september, dus meld je snel aan! De commissie die dit allemaal organiseert is de OCC (ouderejaars competitie commissie), dus voor vragen kun je bij mij (Sybren) of bij de OCC terecht.
 • Sophie wint de B finale!

  Sophie heeft gister haar laatste wedstrijd van haar Olympische Spelen geroeid. Met een tijd van 7:25.96 voer zij niet alleen een eerste plek in de B finale, wat een Olympisch Diploma betekent, maar ook een nieuw Gyas record!
  Wij zijn ontzettend trots op onze Gyaan!
  Gyas onverwoestbaar!

 • Ymkje wint zilver

  Ymkje wint zilver!
  Na een spannende race wint Ymkje zilver op de Olympische Spelen. Om 2:50 lag Ymkje gisternacht aan de start van de Olympische finale. De zijwind was op de aanwezig op de Sea Forest Waterway, wat het voor sommige ploegen een lastige race maken. Samen met de Australische ploeg, gingen ze hard van start. Lang bleef de Nederlandse ploeg in de buurt van de Australische en het bleef tot het eind spannend. Na een goede race mocht Ymkje een zilvere plak in ontvangst nemen. Wij zijn ontzettend trots op onze Gyaan! Gyas onverwoestbaar!

 • Finale Ymkje!

  Ik wil jullie graag heel veel plezier wensen met het kijken naar de Olympische finale vannacht!
  Zoals beloofd; hierbij de link voor de meeting vannacht; meet.google.com/wvr-tini-cao.
  De finale zal vannacht om 2:50 geroeid worden en is te zien op NOS olympische spelen studio Tokio op NPO1
  Verder kregen wij de vraag vanuit de documentaire die wordt gemaakt over Ymkje of wij een filmpje zouden kunnen maken waarin wij delen hoe wij Ymkje aanmoedigen vanuit Nederland. Neem een horizontaal filmpje op, zodat wij kunnen laten zien hoe wij onze Gyaan aanmoedigen!

 • Sophie door naar de halve finale!

  Vannacht heeft Sophie een plekje weten te bemachtigen in de halve finale! Tijdens de race, die om 4:20 plaatsvond, startte zij in de 3e heat. Ze wist net onder 8 minuten te blijven, want met haar tijd van 7:59.92 werd zij tweede. 29 Juli om 3:30 kan je de wekker weer zetten, dan zal Sophie de halve finale starten!

 • Ymkje door naar de A Finale!

  Ook onze 2e Gyaan heeft vannacht haar entree gemaakt op (haar eerste!) Olympische Spelen. Tijdens de voorwedstrijd wist zij in de eerste heat als eerste over de streep te komen. Het resultaat; met een tijd van 6;33.47 plaats Ymkje zich direct voor de A-finale!
  Heb jij ook zin om samen met elkaar Ymkje aan te moedigen in deze finale? Schrijf je dan in op de inschrijflijst om onder het genot van een biertje de olympische finale te kijken op 28 juli!

  De kwartfinale waar Sophie zich al een dag eerder voor kwalificeerde is wegens slecht weer verplaatst. Vannacht om 4:20 zal Sophie weer in de skiff stappen!

Uitgelicht