Aankondigingen

BAM! Buitenbiercantus

ma 25 jun 20:30
Lieve gyanen,

Volgende week is het weer tijd voor een prachtig evenement. Ben jij een echte Beyoncé, of hou je simpelweg van luidskeels zingen? In samenwerking met onze grote vriend pils zal de BAM jullie je keeltjes smeren en zullen we diverse symfonieën uitvoeren op de BAM Buitencantus!

Dat lees je goed, BUITENcantus. Heerlijk met je kop in het zonnetje genieten van goudgele pretcilinders en met elkaar klassiekers zingen, wie wil dat nou niet? Lees je dus nog snel even in in de cantusregels en oefen die adjes, want 25 juni om 20:30 gaan we los. Schrijf je snel in, want vol=vol!

Prosit!

De BAM!

Foam voor de Leden!

do 28 jun 22:00
Beste vriendjes en vriendinnetjes,

Bij deze kondigen wij de meest epische borrel van het jaar aan, tevens 1 van de laatste van het jaar alweer! Vieren dat de tentamens eindelijk voorbij zijn? Dan zal ook de nieuwe lichting van de CompetiCie bekend gemaakt worden! Dus nog 1 keer ten onder gaan? Kom dan naar de Foam voor de Leden!

Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor dit spetterende avontuur om samen met ons onchristelijke hoeveelheden goudgele pretcilinders naar binnen te joekelen!

Veel middenblauwe liefde van Rowmulus & De CompetiCie

P.S. vergeet vooral je opblaasvriendjes niet mee te nemen!
 • Goud op de World Cup II!

  Net als op de World Cup I wisten Ymkje en Marloes een eerste plek te behalen in de dames acht! Ze bleven voor het sterke Nieuw-Zeeland en Australië op de baan in Linz, Oostenrijk.
  Sophie deed mee in de dames dubbelvier en behaalde een vijfde plek.
  hier zijn alle uitslagen en video's te vinden.

 • Voorbeschouwing World Cup II, Linz-Ottensheim

  Komend weekend zullen Ymkje, Marloes en Sophie zich meten met de rest van de wereld op de World Cup II in Ottensheim, nabij Linz in Oostenrijk. Op deze baan zullen volgend jaar ook de WK en de Olympische kwalificaties plaatsvinden, alle toproeiers zullen komend weekend dus aanwezig zijn om alvast een peddeltje te wagen in Oostenrijk.

 • Laatste Borrels

  De laatste borrels van het jaar komen er aan! Deze week is het de beurt aan Rowbuust, dan hebben we volgende week de schuimparty. Maar wat o wat doen we de laatste borrel van het jaar?
  Dit is aan jullie! Wie met het leukste, origineelste, ofwel gewoon meest epische idee komt voor de laatste borrel van het jaar (5 juli), mag de borrel gaan organiseren. Dus ga met je ploeg, commissie, of ander bij elkaar geraapt zooitje bij elkaar zitten en verzin een mooi thema. Ik zie jullie mail graag tegemoet.

  p.s. Vrijdagochtend schoonmaken kom je niet onderuit.
  nog een p.s. Help jij aankomende borrels het best met schoonmaken na de borrel, dan krijg je van mij na deze borrels een bedankje.

 • Borrel Rowbuust

  Hallo, hallo Gyanen! Wij hopen dat jullie allemaal jullie tentamens hebben overleefd, en als er nog tentamens zijn, die mogen effe wachten, want komende donderdag is het tijd voor THE WILD WEST! Ja, ja kom maar allemaal als lekkere cowgirls en cowboys, verzin maar wat leuks! Rowbuust verwacht jullie allemaal donderdag bij de borrel!

 • Gyas Meerkamp

  Lieve Gyanen,

  Zoals als jullie de afgelopen weken wel gemerkt hebben, komt de Gyas Meerkamp steeds dichterbij! Een NOOC slotwedstrijd én episch slotfeest in het mooie hoge noorden. Om zowel de wedstrijd als het feest tot een groot succes te maken hebben we jullie hulp echter hard nodig! Dus kom zelf een stukje peddelen, geef je op als medewerker, biedt slaapplekken aan voor al onze roeivrienden die van ver moeten komen en kom in grote getale naar het feest!