Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Sinterklaas

Lieve Gyanen,

Op donderdagavond 3 december zullen Sinterklaas en zijn Pieten namens Gyas de nodige lekkers en roe uitdelen! Is er iemand die jij, samen met je ploeg, commissie of dispuut, zou willen verrassen? Bijvoorbeeld een coach, commissiegenoot, je stuurploeg, een vriend of vriendin? Stuur dan je mooie, grappige of lieve gedicht naar praeses@gyas.nl. Wie weet komt de Sint met zijn Pieten dan even (corona-proof op de stoep) langs!

Laat ook even weten waar en vanaf hoe laat de Sint welkom is!

MasterChef Gyas 2.0

De eerste inschrijflijst met de eerste voorronde van MasterChef Gyas zit al vol, dus hierbij een tweede inschrijflijst voor een extra voorronde. Dus doe je NIET mee op 30 november dan kan je alsnog nu meedoen met MasterChef Gyas op maandag 7 december!!
Het gaat als volgt; je kan je in duo’s inschrijven via je vertrouwde inschrijflijst in de app/site. Jullie doen samen mee en starten in de voorrondes. De BAM bedenkt een kook-/bakuitdaging, zoals een perfecte soufflé, of een gerecht met pastinaak in de hoofdrol. Jij en je maatie krijgen de opdracht op maandagmiddag 7 december te horen en hebben dan een paar uur de tijd om aan de kook te gaan. Als de tijd om is komen de ware fijnproevers van Gyas, de echte kenners, bij je huis langs om jullie creatie op de proef te stellen. Gewoon op de stoep, lekker coronaproof, proeven en beoordelen ze jullie gerecht op basis van creativiteit, smaak, presentatie, etc. Jury omkopen is verboden, maar mag wel geprobeerd worden. Als jullie de voorrondes gehaald hebben mogen jullie door naar de finale, op 14 december. De winnaars winnen een prestigieuze prijs: de first ever Gouden Pollepel!! En dat is niet het enige, ook krijgen ze een dinerbon twv 50 ekkels! Kan jij een ei bakken, pasta pesto maken, of een soepje opwarmen?! Dan ben jij wat wij zoeken!!!!! Schrijf je snel in! Er zal een klein bedrag gestreept worden. Dikke kus, de BAM & de Kookcie
 • NKIR competitie roeiers

  De NKIR van dit jaar is een unieke kans om in deze lange winter een sportieve prestatie neer te zetten op de ergo! De NKIR zal dit jaar 'online' plaatsvinden, dit gaat gebeuren op zaterdag 12 december waarbij 'live' wordt gestreden via een unieke concept: de Time Team Home Race.

  Competitieroeiers kunnen in de vrije velden de 500 en 1000 meter starten, in het competitie acht veld kan de 2000 meter gestart worden. Dit is voor zowel eerste- als ouderejaars.

  De NKIR is daarnaast een CHARITY EVENT en er wordt geld opgehaald voor World Child Cancer Nederland. De NKIR roept op om in grote getalen in te schrijven en uw deelnemende ploegen te motiveren ook hun ploeg in te schrijven voor de fundraiser: https://www.maximaalinactie.nl/team/nkir. De vereniging die het meeste geld heeft opgehaald wint een Concept 2 ergometer, de ploeg en persoon die het meeste geld heeft opgehaald wint ook een nader te bekend maken prijs.

  De inschrijflijst staat nu open! Als je het leuk lijkt om mee te doen of moet je van jezelf weer eens een uitdaging aangaan, schrijf je dan vooral in! Voor vragen kan je mij (Maarten) altijd een mailtje sturen naar competitie@gyas.nl.

 • MasterChef Gyas

  BAM & Kookcie presenteren: MASTERCHEF GYAS!!!! Jaahaaa je leest het goed! Er komt een epische samenwerking aan tussen Kookcie & de BAM! Het gaat als volgt; je kan je in duo’s inschijven via je vertrouwde inschrijflijst in de app/site. Jullie doen samen mee en starten in de voorrondes. De BAM bedenkt een kook-/bakuitdaging, zoals een perfecte soufflé, of een gerecht met pastinaak in de hoofdrol. Jij en je maatie krijgen de opdracht op maandagmiddag 30 november te horen en hebben dan een paar uur de tijd om aan de kook te gaan. Als de tijd om is komen de ware fijnproevers van Gyas, de echte kenners, bij je huis langs om jullie creatie op de proef te stellen. Gewoon op de stoep, lekker coronaproof, proeven en beoordelen ze jullie gerecht op basis van creativiteit, smaak, presentatie, etc. Jury omkopen is verboden, maar mag wel geprobeerd worden. Als jullie de voorrondes gehaald hebben mogen jullie door naar de finale, op 14 december. De winnaars winnen een prestigieuze prijs: de first ever Gouden Pollepel!! En dat is niet het enige, ook krijgen ze een dinerbon twv 50 ekkels! Kan jij een ei bakken, pasta pesto maken, of een soepje opwarmen?! Dan ben jij wat wij zoeken!!!!! Schrijf je snel in! Er zal een klein bedrag gestreept worden. Dikke kus, de BAM & de Kookcie

 • BAM! Bierbingo

  Lieve Gyaan,

  Ben jij helemaal klaar met binnen zitten en social distancing en wil je dat de balletjes weer eens gaan rollen? Dan heb je geluk! Want maandag 16 november om 20:30 uur is het BAM! Bingo Bieravond! Een avondje achter de digitale geraniums boordevol met je twee favoriete B’s: BAM! en bier! Wat wil je nog meer? Je kan je in tweetallen inschrijven dus app je ploeggenoot om samen een team te vormen! De link voor de online bierbingo wordt later deze week gemaild nadat je je hebt ingeschreven. Zorg dat je je laptop en pils bij de hand hebt maandag! Er zal een klein bedrag worden gestreept. Tot dan!

  Kusjes de BAM!

 • CompetiCie Eerstejaars Pubquiz

  Lieve eerstejaars,

  De proefploegperiode (PPP) is van start gegaan en dat betekent dat jullie allemaal weer in een nieuwe ploeg zitten! Om elkaar (digitaal) beter te leren kennen organiseert de CompetiCie aanstaande donderdag 12 november de grote CompetiCie Eerstejaars Pubquiz!! Jullie kennis over onder andere Gyas, muziek, seks/drugs en alcohol kunnen leuke prijzen opleveren!

  Schrijf je vooral in met je nieuwe ploeggenoten en doe gezellig (onder het genot van een heerlijke goudgele rakker) mee!

  Middenblauwe kusjes,
  de CompetiCie

  (Voor deze activiteit wordt een klein bedrag gestreept)

 • BAM! Online spelletjesavond 2.0

  Lieve eerstejaars gyanen,

  In de tijden van Corona is het lastig om samen te komen om een ploeg te vormen. Normaal gesproken ga je lekker op de donderdag met je ploeg een ploma houden of ga je mixen met andere ploegen. Helaas laat deze tijd nog op zich wachten. Daarom is er nu wat bedacht om andere eerstejaars te leren kennen en wellicht daarmee een ploeg te vormen!

  De BAM presenteert u: Discord BAMong us 2.0! In verschillende groepen zijn er spellen te spelen, denk hierbij aan among us, scribbl.io, online mexxen, jackbox.tv en meer! Daarnaast zullen er extra groepen zijn waar jullie kunnen chillen en elkaar nog beter kunnen leren kennen!

  Komende maandag, 9 november, om 21:00 gaan we van slag! Dus app je ploeggenoten en andere eerstejaars en schrijf je in! Pak een pilsje en join us. Wij hebben er in ieder geval zin in!

  Dikke smakkerd van de BAM!

Uitgelicht