Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Ymkje wint zilver

vr 23 - za 31 jul
Ymkje wint zilver!
Na een spannende race wint Ymkje zilver op de Olympische Spelen.
Om 2:50 lag Ymkje gisternacht aan de start van de Olympische finale. De zijwind was op de aanwezig op de Sea Forest Waterway, wat het voor sommige ploegen een lastige race maken.
Samen met de Australische ploeg, gingen ze hard van start. Lang bleef de Nederlandse ploeg in de buurt van de Australische en het bleef tot het eind spannend. Na een goede race mocht Ymkje een zilver plak in ontvangst nemen.
Wij zijn ontzettend trots op onze Gyaan!
Gyas onverwoestbaar!

Nieuwe behandeldag vlot

Nieuwe datum om het vlot te behandelen woensdag 11 augustus!

Jaarlijks wordt het vlot behandeld om ervoor te zorgen dat hij langer mee gaat. Dit jaar zal dat gebeuren op woensdag 11 augustus. Helaas is die dag het vlot vanwege de behandeling niet te betreden waardoor er op deze dag niet geroeid kan worden. Mijn excuses hiervoor!
 • Vlot behandeldag AFGELAST

  Beste roeiers,

  Vanwege de regenval zal het onderhoud aan het vlot van donderdag 29 juli niet door gaan. Er kan daarom gewoon geroeid worden donderdag. Excuses voor het ongemak!

 • Finale Ymkje!

  Ik wil jullie graag heel veel plezier wensen met het kijken naar de Olympische finale vannacht!
  Zoals beloofd; hierbij de link voor de meeting vannacht; meet.google.com/wvr-tini-cao.
  De finale zal vannacht om 2:50 geroeid worden en is te zien op NOS olympische spelen studio Tokio op NPO1
  Verder kregen wij de vraag vanuit de documentaire die wordt gemaakt over Ymkje of wij een filmpje zouden kunnen maken waarin wij delen hoe wij Ymkje aanmoedigen vanuit Nederland. Neem een horizontaal filmpje op, zodat wij kunnen laten zien hoe wij onze Gyaan aanmoedigen!

 • Afgelasting fysiek Holland Gyas Huis

  Aankomende dagen is het eindelijk zover; De Olympische finale van Ymkje en Sophie. Wij moeten jullie helaas teleurstellen; wij als Gyas kunnen helaas niet fysiek in de sapjes zijn tussen 12 uur ’s nachts en 6 uur ’s ochtends de finale kijken. Enorm balen, maar de maatregelen staan het niet toe.

  Wij willen natuurlijk wel onze Olympische helden aanmoedigen en daarom hebben we het volgende bedacht; online samen juichen voor onze toppers. Jullie ontvangen morgen een mail met een link naar een zoom meeting waar je de finale kan kijken! Deze kan je ook terug vinden in de Gyas intern instagram bio en op de site.

  Laten we onze toppers de aanmoediging geven die ze verdienen, en ze samen over de finish juichen!!

 • Sophie door naar de halve finale!

  Vannacht heeft Sophie een plekje weten te bemachtigen in de halve finale! Tijdens de race, die om 4:20 plaatsvond, startte zij in de 3e heat. Ze wist net onder 8 minuten te blijven, want met haar tijd van 7:59.92 werd zij tweede. 29 Juli om 3:30 kan je de wekker weer zetten, dan zal Sophie de halve finale starten!

 • Ymkje door naar de A Finale!

  Ook onze 2e Gyaan heeft vannacht haar entree gemaakt op (haar eerste!) Olympische Spelen. Tijdens de voorwedstrijd wist zij in de eerste heat als eerste over de streep te komen. Het resultaat; met een tijd van 6;33.47 plaats Ymkje zich direct voor de A-finale!
  Heb jij ook zin om samen met elkaar Ymkje aan te moedigen in deze finale? Schrijf je dan in op de inschrijflijst om onder het genot van een biertje de olympische finale te kijken op 28 juli!

  De kwartfinale waar Sophie zich al een dag eerder voor kwalificeerde is wegens slecht weer verplaatst. Vannacht om 4:20 zal Sophie weer in de skiff stappen!

Uitgelicht