Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

BAM! Pubquiz Afroei

ma 27 sep
ACTIVITEIT ALLEEN VOOR PROEFLEDEN

Lieve proefleden,
Maandag 27 september is het weer tijd voor de epische BAM! Pubquiz!! Hoop jij altijd al de rest van Gyas te verslaan met jouw filmkennis? Of denk jij simpelweg dat jij gewoon het meeste weet over Gyas? Laat zien dat jij en je team de slimste zijn in de verschillende rondes en win mooie prijzen!! We zullen de avond om 17:00 beginnen op het Gyas terras en tussendoor zal de Kookcie iedereen verzorgen van een maaltijd. Je kan je in duo’s inschrijven en op de avond zelf vorm je een team met iedereen aan jouw tafel. Er zal een klein bedrag gestreept worden.

LET OP: De activiteit is een testen voor toegang activiteit. Zorg ervoor dat je een geldige QR-code hebt! Dit is een buiten activiteit, binnen gelden de 1,5 meter regels. Dus let hier binnen even op.

Coronatoegangsbewijs

Beste Gyanen,
Vanaf 25 september hoef je geen 1.5m afstand meer te houden. De commissie- en sapjeskamer zijn dus weer open voor een onbeperkt aantal mensen. Dit is natuurlijk heel erg fijn, maar voor horecagelegenheden geldt dat je wel een coronatoegangsbewijs moet laten zien. De sapjeskamer van Gyas is een sportkantine, en deze valt dus onder horeca. Dit betekent dat je altijd wanneer je op Gyas komt je een geldige QR-code moet kunnen laten zien. Dus niet alleen voor een borrel of BHM, maar ook voor een outing/vergadering/als je gaat coachen. Zorg er dus voor dat je altijd een geldige QR-code kan tonen. Als je deze niet bij je hebt moeten we je helaas de toegang weigeren.
 • Last man standing

  Beste Gyanen,

  Vanuit de organisatie van Last Man Standing hebben wij het volgende bericht ontvangen:

  Veel studenten worstelen…
  Op dit moment hebben veel studenten last van depressie, burn-out, prestatiedruk, een eet- of angststoornis. De coronamaatregelen hebben er voor velen een schep bovenop gedaan, want met de beperkte mogelijkheden voor sociale contacten, zijn ook de mogelijkheden voor sociale ontwikkeling en het op de rit krijgen van je leven ingeperkt. De impact is – zoals jullie waarschijnlijk uit eigen ervaring weten – enorm. Daarom wil ik graag jullie aandacht vragen voor het volgende!

 • Stukjes Almanak

  Lieve Gyanen,

  Wij van de AlmanakCie zijn weer druk bezig met de nieuwe almanak en hebben hiervoor jullie hulp nodig! Woon jij in een Gyas huis, zit je in een genootschap of is je familie ook lid bij Gyas? Stuur dan nu een liggende foto van je genootschap, huis of familie in! Let op, er zijn een aantal puntjes waar je op moet letten:
  - De deadline voor het inleveren van een foto van je genootschap/huis/familie is 30 september 23.59u.
  - De foto moet liggend zijn en moet vernoemd worden naar jullie genootschap/huis/familie. Dus: NAAMGENOOTSCHAP/HUIS/FAMILIE.jpg.
  - Vermeld de voornamen van de leden van je genootschap/huis/familie op alfabetische volgorde.
  - Het opsturen van je foto kan naar almanak@gyas.nl

  Wij zijn erg benieuwd naar jullie prachtige foto’s!

  Veel liefs,

  AlmanakCie ‘21-’22

  P.s.: Stuur je je foto niet op tijd in en wil je wel in de almanak, dan zal er een boete van 15 euro gestreept worden over je hele genootschap/huis/familie.

 • Bestel-al-je-foto's moment om je tijd bij Gyas nooit meer te vergeten!

  Lieve Leden,

  Het is al weer bijna 9 oktober wat betekent dat sommige mensen straks geen lid meer zullen zijn van Gyas. Ben jij van plan om je uit te schrijven maar wil je nog wel al je mooie vastgelegde herinneringen (of momenten die je juist niet meer herinnert) van je tijd bij de allermooiste vereniging in Groningen? Dan heb je t/m 9 oktober de tijd om al je foto's (of alleen de leukste) te bestellen via de site! Je krijgt ze via een we-transferlink in de mail toegestuurd.

  Voor de leden die lid blijven: ook jullie kunnen gewoon al jullie foto’s bestellen!

  Met vragen kan je terecht bij fotocie@gyas.nl

  Flitsende groetjes,
  FotoCie

 • Deadline wijzigen lidmaatschap (9 oktober 2021)

  Mocht je je lidmaatschapsvorm willen wijzigen, doe dit dan uiterlijk op zaterdag 9 oktober 23:59u. Na deze datum zullen wijzigingen niet meer worden doorgevoerd en dien je het opgegeven lidmaatschap te betalen/volbrengen gedurende het hele collegejaar. Het wijzigen van je lidmaatschapsvorm kun je zelf doen op de site. Klik bij je account op de knop ‘wijzig je gegevens’ en vervolgens aan de rechterkant op ‘lidmaatschapsvorm’. Als je hier nog vragen over hebt, mail dan naar abactis@gyas.nl.

 • BAM! Proefleden Crazy 88

  Lieve eerstejaars,

  Jullie eerste week zit er al weer op, en jullie beginnen steeds meer te wennen. De indelingsavond is voorbij, jullie hebben al de eerste ploma gehad en staan misschien al wel op de lebberlijst! Om jullie wat ontspanning te bezorgen, heeft de BAM! een zeer leuk activiteit op maandag 6 september. Namelijk: crazy88!

  Schrijf je in met je ploegje en ga op pad om opdrachten uit te voeren in het centrum van Groningen!! We zien jullie op maandag 6 september om 20:30.

  Kusjes de BAM!

Uitgelicht