SlimAcademy

Aankondigingen

Gyas Winterwedstrijden

za 18 jan
Gezelligheid kent geen tijd! Na een maand van veel gezelligheid en eten; Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, is het in januari weer tijd om te gaan roeien. Grijp deze kans aan om die paar extra december kilo's eraf te roeien. Op zaterdag 18 januari vindt de Gyas Winterwedstrijd plaats!
De wedstrijd zit in de ICE, dus de wedstrijd is verplicht voor eerstejaars.

Kom werken bij Time-Team!

di 28 jan
Ben jij roei-geïnteresseerd, alert, gedreven en zelfstandig? Zou je het leuk vinden om deel uit te maken van het team dat de Nederlandse roeiwereld van roei-uitslagen voorziet? Lees dan verder en schrijf je in!
 • Pasavond Gents

  Lieve mannelijke Gyanen,
  Bij een gala met als dresscode ‘White Tie’, hopen wij natuurlijk iedereen in rokkostuum te zien flaneren. Heb je deze echter nog niet toevallig in de kast hangen of mis je een onderdeel van jouw rokkostuum? Kom dan maandag 20 januari langs op gyas om een compleet vijfdelig rokkostuum te passen en te bestellen, voor maar €150! Jullie zijn vanaf 20:00 welkom.

 • Overlijden Roel van der Wal

  Vandaag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat ons oud-lid Roel van der Wal is overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Wegens het overlijden van Roel zal er een gedenkplek op Gyas worden ingericht. Hier zal een condoleanceregister aanwezig zijn. Deze kan getekend worden door zowel leden als oud-leden.
  Roel was ook lid bij Dizkartes, VIP en Cover. Namens de verenigingen zal er een overlijdensadvertentie geplaatst worden in Dagblad van het Noorden.
  Voor vragen kan je altijd terecht bij het bestuur. Wij zijn te bereiken op het nummer 06-81049000. Ook ben je altijd welkom in de bestuurskamer.

 • Ergo-uren 6 & 13 januari

  Ergo-uren 6 & 13 januari!

  De Supervisoren organiseren ergo-uren op 6/13 januari!

  Tijdens deze uren zullen de supervisoren je nuttige roei-skills bijbrengen op de ergometer.
  De inschrijving voor de ergo-uren gaat per persoon (niet per ploeg!)
  Per uur 18-19 uur of 19-20 uur zijn er 8 plekken, kijk daarom goed waar nog plaats is!

  De ergo-uren zijn een goeie voorbereiding op de ICE-wedstrijd van 18 januari, dus waar wacht je nog op?!

  Voor vragen kan je iemand van de Supervisoren aanspreken, appen of mailen.

 • Competitie trainingsweekend Skøll

  Ben jij een fanatieke competitieroeier, eerstejaars of ouderejaars? Wil je met je ploeg eens een weekend intensief trainen en dat eens ergens anders doen dan op het Noord-Willems Kanaal? Word je gek van het geraas van de snelweg waardoor je je coach niet meer hoort? Wil je als voorbereiding op de Head en Heineken leren hoe jij je ploeg perfect door de hoerenbocht stuurt? Wil je even helemaal één worden met je ploeg? Dan is het trainingsweekend op 14, 15 en 16 februari daarvoor dé ideale gelegenheid!

 • Head/Heineken project

  Lieve Gyanen,

  De mooiste wedstrijden van het jaar komen er weer aan, de Head & Heineken. Op 14 & 15 (Heineken) en 21 & 22 (Head) maart zullen deze wedstrijden gevaren worden op de mooie wateren van de Amstel. Heb jij altijd al in een acht of een dubbel 4 willen roeien? Of wil je weten hoe het is om een periode fanatiek te trainen met een ploeg? Pak dan nu je kans en schrijf je in voor het Head & Heineken project!!

  Dit project is uitsluitend voor ouderejaars. Als jeugdroeier mag je wel meedoen, schrijf je dan vooral in!

Uitgelicht