Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Diës-week 2021: Diës Dik Geworden!

ma 10 - zo 16 mei
Allerliefste Gyanen,

Volgende week is het weer tijd voor de DIËSWEEK!! Op 12 mei 1964 werd onze prachtige vereniging opgericht om roeiers, borrelaars en alles hier tussenin een eigen plekje te geven. Gyas is dus jarig, en wat is nou beter dan het vieren van een verjaardag? Juistem, het vieren van een verjaarWEEK!! Van 10 t/m 14 mei haalt Beheer de Boer alles uit de kast om jullie een epische week te bezorgen. Terugdenkend aan alle geniale Diësweken op de Gy, doen we het dit jaar even een beetje anders. De gehele week zullen er meerdere activiteiten plaatsvinden, zowel online als fysiek. Op maandag hebben wij een parel van een Desperados Pubquiz voor jullie klaarstaan. Dinsdag zal de LIK een prachtige activiteit organiseren, en op woensdag is daar iets voor de sportievelingen onder ons: het afleggen van een geweldige fietsroute. Op woensdagavond is natuurlijk de enige echte DIËS ALV niet weg te denken uit de planning, en op donderdag zal er een bierwandeling georganiseerd worden voor al jullie lawa lovers. Een online borreltje mag natuurlijk niet ontbreken op de donderdag, en op vrijdag sluiten we de Diësweek af met een terrasdag of een speciaalbierproeverij*. Hou allemaal de website in de gaten voor de inschrijflijsten die deze week online komen, want dit is een week OM NOOIT TE VERGETON!! #diësdikgeworden #gyasisjarig #beheerdeboer #diësweek

Feestelijke lebbers,
Beheer de Boer

* Het programma van de week is nog eventjes onder voorbehoud!

Diës Veiling 12 mei

wo 12 mei 20:00
Woensdag 12 mei zal de 57e verjaardag van Gyas feestelijk gevierd worden met de online Diës-ALV (aanvang 20:00u). In de pauze van de ALV zal er een veiling plaatsvinden waar je kan bieden op pronkstukken van Gyas. Heb jij altijd al een paal willen bemachtigen om in je huis op te hangen? Of heb je altijd al een roeipakje van een Olympiër willen hebben? Kom dan naar de online ALV!! Het geld dat opgehaald wordt, gaat naar het Talentenfonds. Dit fonds is bedoeld om Gyas roeitalenten financieel bij te kunnen staan op weg naar de top.

Er zullen verschillende exclusieve Gyas merchandise items geveild worden; van een roeiblad, tot een antieke BK stoel, een borrelpakket en nog veel meer. De komende dagen zullen enkele veilingitems geshowd worden op Instagram. Houd deze dus goed in de gaten! Onze veilingmeesters, Luuk Adema en Ties Talsma, zullen de veiling leiden.

Tot woensdag!!
 • Schrijf je in voor de Talentenboten!

  Wil jij hard roeien in een acht of dubbelvier en denk jij er over na om volgend jaar te gaan selecteren voor één van de eerstejaarsboten of voor een clubboot? Dan is het Talentenproject wat voor jou! Onder goede begeleiding krijg je een spoedcursus hard roeien in de zon. Dus lijkt het je wat of wil je het wel proberen? Schrijf je in voor de selectiedag op woensdag 26 mei via de inschrijflijst!


  Vragen of mocht je 26 mei niet beschikbaar zijn, stuur dan een email naar: wedstrijd@gyas.nl
  PS: Ook als Lente-proeflid ben je welkom bij het talentenproject!

 • Officiële verklaring duiven incident (06-05-2021)

  Update duiven incident:

  Verklaring 06-05-2021

 • Einde Knorren Quarantaine Competitie

  Beste Roeiers,

  De Knorren Quarantaine Competitie komt tot zijn einde! Stuur dus nog je laatste sportactiviteiten in en maak Gyas trots, dit kan tot 9 mei. Met Cas de Lange, Stan koobs, Jeroen Niemendal, Wouter Slump, Patrick Oost en Saranne van Bruggen in de top 20 van het individuele klassement zijn we goed vertegenwoordigd! In het eerstejaars klassement staat Lucius op een mooie derde plek, staat Walk On Water op eenzame hoogte in het Club 8 klassement en doen Fulminata en Bestuur DMS het goed in het ouderejaars klassement.

  Hieronder staat de link waar je nog je laatste prestaties in kan voeren en waar je de tussenstand kan vinden.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ1lPewgKQAfVr2XvywP3qRXng7v1vM44ar-uh9oRTk3yoew/viewform

 • Officiële verklaring omtrent duiven incident (05-05-2021)

  Op sociale media gaan foto's rond van twee Gyanen. Nagegaan wordt wat zich precies heeft afgespeeld. Het getoonde gedrag keuren wij als vereniging volledig af en hier nemen wij dan ook nadrukkelijk afstand van. Het moge duidelijk zijn dat zich een zeer verwerpelijk en aanstootgevend incident heeft voorgedaan wat in geen geval had mogen plaatsvinden. Het is dan ook aannemelijk dat dit voor de desbetreffende leden en bestuursleden in kwestie tot consequenties zal leiden.

  Voor alle vragen hierover, neem contact op met de Commissaris Extern (Bob Langereis), te bereiken via extern@gyas.nl

  Emma du Marchie Sarvaas

 • Spar 15 mei

  Update Spar 15 16 mei,

  Aegir heeft helaas aangegeven de spar in het weekend van 15 en 16 mei niet te kunnen organiseren. Als alternatief wordt er vanuit Gyas een 1000 meter op ons eigen kanaal georganiseerd uit doorstart. Deze spar zal niet meetellen voor de GroningenBokaal en zal niet verplicht zijn. Er staat een inschrijflijst op de site online, deze is dus voor zowel eerste- als ouderejaarsploegen. In eerste instantie wordt de spar alleen op zaterdag 15 mei georganiseert, bij veel belangstelling zal zondag 16 mei hierbij komen. De GroningenBokaal wordt wel afgemaakt, Aegir zal in een ander weekend nog een spar organiseren. Deze datum wordt later nog bekend.

  De inschrijflijst zal maandag 10 mei 23:59 sluiten. Voor vragen kan je mailen naar competitie@gyas.nl.

Uitgelicht