Capita skyscraper

Aankondigingen

RIC Midwintermarathon

za 23 dec
Wil jij door Amsterdam roeien? Wil jij de kou trotseren? En wil jij in het illustere rijtje komen van de eerste Gyanen die de RIC Midwintermarathon gestart hebben? Doe mee! Mail naar Mrcgyas@gmail.com. Je kunt je zelf opgeven als ploeg of als individu, en dan kijken wij welke ploeg er bij je past. Er zijn beperkte plaatsen, dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt. De tocht wordt op 23 december gestart, is 54km lang en zal plaatsvinden in en rondom de Amsterdamse wateren. Opgeven kan tot en met 11 december. Voor meer informatie kan je kijken op: https://midwintermarathon.ricamsterdam.nl/.

Gyas Dames in de prijzen gevallen!

Zaterdag mochten we tijdens de KNRB AV de Gambonnière in ontvangst nemen. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de vereniging met best presterende dames in Elite-velden en is vernoemd naar Nely Gambon, voorvechtster van het damesroeien. Een mooie afsluiting van een prachtig seizoen voor onze dames, op naar een nieuw seizoen vol blikken!
 • Uitgifte competitiekleding eerstejaars

  Lieve eerstejaars,

  Komende dinsdag (21 november) tussen 18:00 en 20:00 kunnen jullie je competitiekleding ophalen in de commissiekamer.
  Als je niet kan moet je ons voor dinsdag even mailen (winkel@gyas.nl).

 • Bekendmaking galalocatie

  Het mooiste feest van het jaar komt er weer aan: HET GALA. Ben jij benieuwd waar het gala wordt gehouden en wat het thema is? De GalaCie presenteert donderdag 16 november het Gyas gala. Be there! De inschrijflijst gaat vrijdag 17 november om 12 uur open! Wees er op tijd bij!

 • Huldiging Sophie Souwer

  Sophie begon 10 jaar geleden met roeien en heeft na al die jaren een absoluut hoogtepunt bereikt. Samen met Olivia van Rooijen, Inge Janssen en Nicole Beukers wist zij afgelopen 30 september op de WK het hardst te roeien in de vrouwen dubbelvier en zichzelf hiermee wereldkampioene te kronen!
  Daarnaast heeft ze de World Cup I gewonnen, Zilver behaald op het EK en World Cup III en de Henley Royal Regatta gewonnen.
  Op vrijdag 17 november is iedereen vanaf 20u welkom om het glas te heffen op deze mooie prestaties!

  Facebook evenement:
  https://www.facebook.com/events/1596482567078023/

 • Bekendmaking Competitieploegen en Clubdames

  Donderdag is het zover: de kersverse eerstejaarsploegen zullen zich voor het eerst gaan presenteren aan elkaar en aan de rest van de vereniging. Daarnaast zullen ook de Clubdames 8+ en de Clubdames 4* bekend worden gemaakt. De bekendmaking begint om 22.00! Wees dus allemaal op tijd anders mis je je moment of fame met de ploeg. Zorg voor een flitsende ploegoutfit of een kek item waarmee jullie je als ploeg herkenbaar maken. Ouderejaars zijn ook om 22.00 van harte uitgenodigd om te komen kijken met welke ploegen we komend jaar de NOOC gaan starten en de clubdames te feliciteren met hun plek in de 8+ of in de 4*.

 • SGOEPPPA

  Op zaterdag 18 november vindt de SGOEPPPA plaats! Dé roeiwedstrijd voor eerstejaarsploegen in de winter bij Orca in Utrecht georganiseerd door de Competitie Commissarissen van roeiverenigingen Skoll, Gyas, Orca, Euros, Phocas, Pelargos, Proteus en Asopos. Het zal wederom weer een mooie en kleurrijke wedstrijd worden met veel extra verrassingen!