Aankondigingen

Competitie start periode

ma 27 aug 17:00
Na de zomer zal het vervolg van jullie roeicarrière beginnen met de CSP: de Competitie Start Periode. Wil je actief blijven roeien en aankomend seizoen wedstrijden starten met een groep andere competitieroeiers of zelfs in een Clubacht? Dan is de CSP een geschikt traject voor jou! In een nieuwe samengestelde ploeg ga je verschillende boottypes uitproberen en ga je samen de Asopos Najaarswedstrijden starten.

Zie jij het zitten om aankomend jaar actief te zijn als coach of stuur kijk dan even bij de inschrijflijst.

Selectie Voorbereidingsperiode 2018 (SVP)

ma 27 aug 20:00
Denk jij erover om volgend jaar hard te roeien en om te gaan selecteren voor een wedstrijdploeg? Wil je in 5 weken serieus bijgeschoold worden om te kijken of je voor een wedstrijdploeg in aanmerking komt? Of wil je eerst weten hoe het serieuze trainen bevalt? Dan is de SVP wat voor jou.
 • RC-1 Cursus

  De Afroei-periode gaat bijna van start en daarom zal er weer een nieuwe RC-1 gegeven worden door de Supervisoren! Tijdens deze coach cursus zullen we jou de beginselen van het coachen uitleggen. Jij wordt bijvoorbeeld nu afroei- of CSP-coach of je wilt jouw coachkindjes meer leren en ze nog beter voorbereiden op de wedstrijden. Wacht dus niet langer en meld je aan!

 • BRONS voor Baukje op het FISU WK!

  Vannacht heeft Baukje een bronzen medaille behaald in de skiff op het FISU WK! Jorn en Tijmen eindigden vijfde in de finale van de mannenacht.

 • Voorbeschouwing FISU WK Shanghai

  Vanaf morgen gaat het FISU WK in Shanghai van start. Er zullen drie roeiers (Baukje, Jorn en Tijmen) namens Gyas aan de start liggen. Baukje start in de skiff en Jorn en Tijmen starten in de acht. Eline zal helaas niet meer van start gaan door een ribblessure

 • Pre KEI-week borrel in de brouwerij

  Komende donderdag is het weer tijd voor Gyas in de Brouwerij! Kom met je ploeg/ commissie/ dispuut/ genootschap etc. lekker vakantie verhalen ophalen met iedereen en draai alvast lekker warm voor de KEI-week.

 • Voorbeschouwing EK, Glasgow

  Vandaag begint het EK roeien in Glasgow waar drie Gyanen (Marloes, Sophie en Ymkje) aan de start liggen. Marloes en Ymkje gaan in de vrouwnacht van start en Sophie start in de vrouwendubbelvier.

Uitgelicht