Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

Coronavirus

do 25 jun - zo 30 aug
Update 1-7-2020 20:10

Vanaf 1 juli is het roeien voor alle leeftijden en boottypes weer mogelijk. Ook mogen we weer open als sportkantine en mag er weer getraind worden in het krachthonk en de ergometerruimte. Goed nieuws dus voor Gyas! Het kabinet heeft 24 juni aangegeven dat alle restricties voor het binnen en buiten sporten niet meer gelden per 1 juli. Voor en na de sportbeoefening treedt de 1,5-meterregel weer in werking.

We zijn erg blij dat Gyas weer open kan voor de leden en willen dit samen met iedereen vieren met ons nieuwe terras. In de fietsenstalling zal een terras worden opgetuigd waar Gyanen met elkaar in de zon een biertje kunnen drinken. Het borrelen en trainen dient echter nog wel te gebeuren volgens strikte regels. In deze link is het vernieuwde protocol voor trainen en borrelen te lezen. Zorg ervoor dat je dit goed doorleest voordat je je ergens voor inschrijft!

Andere belangrijke links:
Schoonmaakprotocol
Meest actuele versie van de blokindeling

5 Gyanen naar het EK onder 23!

za 05 - zo 06 sep
Hoewel er weinig wedstrijden zijn gestart dit jaar hebben onze roei-toppers niet stilgezeten. Er werd fanatiek gefietst, ergo’s draaiden overuren in de woonkamers en nu het roeien ook weer mag werpt het harde werken haar vruchten af. Afgelopen weekend zijn de laatste selecties afgerond met als het fantastische resultaat dat er 5 Gyanen gaan starten op de Europese Kampioenschappen onder 23 in Duisburg en 2 op de Europese Kampioenschappen in Poznan!
 • Afroeicoachen

  Lieve Gyanen,

  Nog maar een maand en dan is het alweer zover: de KEI-week, en vervolgens de afroeiperiode! Na veel onduidelijkheid afgelopen maanden mogen we weer los! Net zoals de afgelopen jaren zijn we op zoek naar enthousiaste Gyanen om de nieuwe leden kennis te laten maken met Gyas en bovendien een onvergetelijke afroeiperiode te geven.

  Lijkt het je leuk om weer een fantastische afroei te beleven? Schrijf je dan nu in als afroeicoach!

  Groetjes de Cie400 <3

  P.S. Meer informatie vind je bij de inschrijflijst.

 • Bekendmaking Beheer De Boer

  Hierbij presenteer ik: Beheer de Boer!

  Aankomend jaar zullen deze toppers het bestuur gaan ondersteunen in het Bootenhuysch draaiende houden. Daarnaast gaan ze hun handen uit de mouwen steken om de vetste evenementen te organiseren.

 • Hygienicshop

  Beste leden van Gyas,

  Allereerst hopen we dat jullie allemaal in gezonde toestand fungeren!
  Het corona virus heeft ons allemaal getroffen; ook Gyas.
  We willen natuurlijk met z’n allen zo snel mogelijk weer bijeen kunnen komen en onze activiteit voortzetten.
  Dit kan echter niet zonder de benodigde voorzorgsmaatregelen.

  In samenwerken met www.hygienicshop.nl in Groningen hebben wij een kortingscode voor jullie geregeld die jullie voorziet van 10% korting op alle producten die zij aanbieden; voor jullie en jullie naasten.
  Hygienicshop is opgestart door leden / werknemers van het UMCG die ervoor willen zorgen dat het voor iedereen toegankelijk wordt om over de juiste beschermingsmiddelen te beschikken.
  Hun complete verhaal omtrent het opstarten van hun bedrijf vind je op hun website onder ‘over ons’ ; een ontzetten goed initiatief denken wij!
  De mondmaskers die zij aanbieden zijn voorzien van alle juiste certificaten en worden vrijwel tegen kostprijs aangeboden; hierboven op krijgen jullie dus nog eens 10% korting.
  Deze 10% korting van jullie uitgaves wordt terug in jullie vereniging geïnvesteerd door Hygienicshop.

  Om de kosten ook voor jullie laag te houden bieden we de mogelijkheid om de bestellingen af te halen op Gyas. Verzenden kan uiteraard ook.
  Als je kortingscode ‘GYAS10’ gebruikt en ‘afhalen’ klikt zorgen wij ervoor dat je bestelling op (dag invullen) bij Gyas klaarligt.

 • Solliciteer voor beheer De Boer

  Beste Gyanen,

  De zoektocht naar beheer De Boer gaat beginnen. We gaan opzoek naar zeven opvolgers die aankomend jaar samen met de bhcom hun handen uit de mouwen gaan steken om het bootenhuysch in goede banen te leiden. Als beheer ben je verantwoordelijk voor het organiseren van borrels, feesten en verschillende evenementen op het bootenhuysch. Ook houd je je bezig met alledaagse activiteiten op de vereniging als vrijmibo’s, tappen op de ALV, het sluiten van borrels, het coördineren van de schoonmaak en het verzorgen van de voorraad. Het beheer bestaat uit zeven functies, zoals hieronder beschreven, die ieder naast de algemene taken ook hun specifieke taken hebben.

 • Kandidaatsbestuur Du Marchie Sarvaas

  Lieve Gyanen,

  Vol trots presenteer ik jullie het kandidaatsbestuur Du Marchie Sarvaas!

Uitgelicht