Aankondigingen

Hart van Holland

za 20 apr
Ben je toe aan de volgende uitdaging? Zaterdag 20 april is het zover! Dan staat de roeimarathon Hart van Holland op de planning. Deze marathon wordt dwars door het prachtige groene hart van Nederland geroeid. Er kan geroeid worden in een C4* of in een C2*, in estafettevorm of integraal. Schijf je samen met je ploeg in om aan deze geweldige marathon mee te doen! Heb je nog geen ploeg? Geen probleem, wij helpen je met het vinden van een ploeg. De deadline voor inschrijving is vrijdag 5 april.

Groetjes, de MRC

Mini Symposium Longfonds

di 23 apr 18:45 - 21:30
In samenwerking met Gyas organiseert het Longfonds op 23 april een mini symposium in het UMCG. Het wordt georganiseerd voor vrijwilligers van het Longfonds in Noord-Nederland en Gyanen, aangezien wij ons tijdens het lustrumjaar inzetten voor het Longfonds.

Alles is verzorgd en er zijn geen kosten aan verbonden, maar de plekken zijn beperkt. Dus schrijf je snel in!

Tijd: 19.00 – 21.45 uur, inloop vanaf 18.45 uur
Locatie: UMCG, Blauwe Zaal

https://gyas.nl/pagina/leden/inschrijflijst?signup_id=4737
 • Longfonds Collecteweek

  Beste Gyanen,

  Van 13 t/m 18 mei gaan duizenden mensen de straten door om te collecteren voor het Longfonds. In Groningen gaan wij als Gyas daarbij ons steentje bijdragen! Wij gaan namelijk in de omringende wijken rond Gyas (Corpus Den Hoorn en Rivierenbuurt/ Herewegbuurt) het collecteren voor onze rekening nemen om te zorgen dat er ook in heel Groningen langs de deuren kan worden gegaan!

 • BAM! Beer/Stresspong mix

  Lieeeeefste Gyanen,

  We kennen stresspong, we kennen beerpong, we kennen een scala aan pongs. Het leek ons dus hoog tijd voor een epische mix van alle pongs!!!!!! Maak je borst nat en en trek ten strijde want op deze schittermagische avond kun je alle shine pakken met pingpongballen en jezelf proberen te bewijzen als de drankspelkoning(in) van Gyas!!!!!

  Schrijf je in met een team van max. 8 personen. Een leuke manier om je mede lenteleden te leren kennen. Het bier wat nodig is voor de spellen wordt hoofdelijk gestreept, wil je meer of vaker spelen dan betaal je daarvoor zelf even de brandstof.
  Dit epische festijn zal op 29 april plaatsvinden. Het begint om 20:30, be there or be square!!!!

  Kusjes,

  de BAM (voor vragen kun je appen/bellen naar Bibian 06 13650310)

 • Bekendmaking Lustrum Buitendag

  Lieve Gyanen,

  Het duurt nog meer dan een maand, maar de mooiste dag van het jaar is weer in zicht: DE LUSTRUM BUITENDAG! Een dag vol bier, activiteiten, gezelligheid en zon, dat wil je niet missen! Kom allemaal aanstaande donderdag 18 april om 23:30 een biertje drinken op de Gij zodat je de bekendmaking niet mist! Op vrijdag 19 april om 12:00 gaat de inschrijflijst open voor niet-passe-partouthouders, dus zorg dat je er dan klaar voor zit! Als passe-partouthouder ben je al ingeschreven.

  Liefs,
  BuiCie ’19

 • Gyas Vlootschouw 2019

  Op 11 juli in roze, wit en blauw flaneren!

  Naast een geweldige 11 daagse staat er nog een fantastisch lustrum evenement op de planning: de vlootschouw op 11 juli! Op deze dag zullen we de hele loods leeghalen om met alle boten van Gyas door de grachten van onze mooie stad te roeien. Daarnaast zullen we een foto maken van de hele vloot. Na afloop gaan we op het vlot verder genieten van de zon met een despoo’tje in onze hand.
  Om alvast een idee te krijgen van de vlootschouw hebben we al een korte teaser opgenomen. Wil je een nog beter beeld krijgen? Zoek dan de video van de vlootschouw 2014 eens op! Klinkt dit alles nou als muziek in de oren? Schrijf je dan snel in op de inschrijflijst op de site, deze zal om 12 april om 12:00 ‘s middags opengaan.

  Wil je niks missen over dit geweldige evenement? Zet je dan snel op ‘’geïnteresseerd’’ bij het evenement.

  Liefs,
  De vlootschouwcommissie

 • Coachen talentenboten

  Net als voorgaande jaren zullen er weer talentenboten worden gevormd. Twee achten (dames en heren) en een “lichte” dames vier. In deze 7-weekse periode zullen de ploegen de Orca Slot, de ArgoSprint en NSRF starten. Voor dit project zijn we op zoek naar coaches.