EK Poznan (POL)

vr 09 - zo 11 okt 2020

Nieuws

YMKJE CLEVERING EUROPEES KAMPIOEN

Na een dominante race is Ymkje Clevering Europees kampioen geworden! De 4- kwam goed uit de startblokken en het werd al snel een gevecht voor zilver voor de andere boten in de finale.
Marloes Oldenburg won eerder vanochtend niet onverdienstelijk de b-finale. De 2- kwam net te kort voor een a-finale ticket maar herpakte zich met een sterke race.

EK Poznań 2020

De countdown voor het Europees kampioenschap 2020 is begonnen, het is nog 2 dagen aftellen tot de heats beginnen. Op vrijdag 9 oktober zal het roeigeweld losbarsten op het Poolse water van Poznań. Net als de normale roeier op Gyas, hebben onze internationale toppers ook een gek jaar gehad. De switch van zicht op de Olympische spelen, naar even niet meer mogen roeien, was gek. Des te mooier is het dat alsnog 2 van onze dames in de lockdown fanatiek hebben doorgetraind en inmiddels ook alweer een tijdje roeien. De dames hebben afgelopen week de finishing touches aangebracht op het Italiaanse water van Lago di Pusiano, om zodoende komend weekend te kunnen knallen.

Extra gegevens

Naar het overzichtzo 21 jun 20:09