Sponsorgoals.nl

EK Poznań 2020

vr 09 - zo 11 oktAnna Honingh
De countdown voor het Europees kampioenschap 2020 is begonnen, het is nog 2 dagen aftellen tot de heats beginnen. Op vrijdag 9 oktober zal het roeigeweld losbarsten op het Poolse water van Poznań. Net als de normale roeier op Gyas, hebben onze internationale toppers ook een gek jaar gehad. De switch van zicht op de Olympische spelen, naar even niet meer mogen roeien, was gek. Des te mooier is het dat alsnog 2 van onze dames in de lockdown fanatiek hebben doorgetraind en inmiddels ook alweer een tijdje roeien. De dames hebben afgelopen week de finishing touches aangebracht op het Italiaanse water van Lago di Pusiano, om zodoende komend weekend te kunnen knallen.

Vrijdag zal als eerste Marloes Oldenburg het water over vliegen. Voorgeslagen door haar 2- partner Carline Bouw zullen ze hun best doen om een plekje in de a-finale af te dwingen.
Ook Ymkje Clevering ligt zoals gewoonlijk aan de start. Na het breken van haar sleutelbeen is ze sterk teruggekomen dit seizoen en zal ze aan de start liggen in de dames 4-.
Namens Gyas wens ik beide dames onwijs veel succes!

Vrijdag:
Heat Marloes: 9:35
Heat Ymkje: 11:05
Zodra er een link is voor de livestream wordt die hier gepost, zodat iedereen vanuit zijn eigen huis de wedstrijden kan volgen en onze dames kunnen aanmoedigen!

Reacties