Het vertrouwen beloond met GOUD!

Dank allen voor de felicitaties!

Het was een mooi weekend. We hebben als ploeg op de trainingskampen in Sevilla en Pusiano grote stappen gezet. Geeft veel vertrouwen om op deze manier het 2k seizoen te openen!

De race op za. waar de Russen ons nog voorbij gingen lag het accent voornamelijk op de 1e 1000m. Samen met het feit dat er nog niet zo heel veel te halen viel, werd de 2e 1000m simpelweg niet hardgemaakt. Doordat za. de 1e 1000m heel strak aan het plan gehouden werd konden we zondag ons ook richten op de 2e 1000m en de eindsprint. Zoals jullie hebben kunnen gezien, kwam die er ook heel mooi uit. Zeker nog ruimte voor verbetering, maar dit geeft veel vertrouwen!

Op de EK kunnen we ons ook meten aan Roemenië en Engeland. Roemenie moet zich ook nog kwalificeren en met Engeland hebben we nog een appeltje te schillen. Er zal in ieder geval een stapje erbij gedaan moeten worden.

We zijn inmiddels al weer vol aan de bak: doel is om nog veel km's weg te tikken en het lichaam nog even goede optater te geven voordat er weer hersteld mag worden. Dus gisteren (ma na thuiskomt) geen rust dag maar we pakken hard door!

Kappeeee! Op naar RIO!

Reacties

Extra gegevens