Winterwedstrijd 2024

Frank Bonting
Het is eindelijk zover, na veel trainen met trainingskampen op de Amstel en Sevilla staat de eerste wedstrijd van 2024 voor de deur. De winterwedstrijd te Delft is waar onze Gyanen dit weekend hun longen uit hun lijf zullen roeien.

Op zaterdag trappen de middengroep vrouwen af om 10:00 in het dames dubbeltwee beginneling veld, gevolgd door Jordy in het lichte heren beginnelingen skiff veld. Hierna is de ouderejaars heren skiff vloot om 13:00 aan de beurt, met Erik in het elite veld, Bas in het gevorderde veld en Carlo in het beginnelingen veld. Het tweede blok wordt afgesloten door het lichte dames gevorderde dubbeltwee veld. Op zaterdag zullen alle eerstejaars hun eerste klassementswedstrijd starten. De eerstejaars licht zal om 10:00 starten, gevolgd door de eerstejaars dames en lichte dames om 13:00. De eerstejaars zware mannen eindigen de dag, zowel de vier als de acht, om 16:00.

Op zondag starten de eerstejaars heren en dames om 10:00 en de lichte dames om 13:00 in het beginnelingen veld. Tijje zal met Robert van de Zwolsche het lichte heren beginneling veld starten om 10:00. Het middag programma wordt gevuld door de ouderejaars dames met, Femke in het senioren b veld, Danique in het gevorderde veld, afgesloten door Willemijn en Marthe in het beginneling veld. De dag wordt afgesloten door de heren gevorderde vier-met om 16:00.Reacties

Extra gegevens