De Hel van het Noorden

Frank Bonting
Zondag wordt de Hel verroeid in het mooie Groningen op het Eemskanaal. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door onze buurvereniging G.S.R. Aegir.

De race wordt gekenmerkt door een afstand van 6 kilometer in kleine nummers en heerlijke weersomstandigheden.

Om 10.00 is het eerste blok. In dit blok zullen onze Gyanen in verscheidene velden starten. Joris en Jeroen zullen zich in de tweezonder in het H2- veld aan de afstand van 6 kilometer wagen. De oude garde Nanne Sluis en Geert Hemminga gaan het veteranen veld in de tweezonder starten. Marloes, Willemijn, Marthe, Danique, Femke en Ruby vertegenwoordigen ons in het Dames en Dames SB skiffveld. Merije en Pien zullen ons vertegenwoordigen in het Lichte Dames SB veld.

De tweede heat begint om 14.30 en wordt afgetrapt door Robbie in het Heren skiffveld. Hierna starten de Lichte Mannen Jordy, Casper en Tijje in het Lichte Heren en Lichte Heren SB skiffveld. In deze heat wordt de tweezonder ook nog aangeslingerd door Willeke en Isabelle.

Gezien deze wedstrijd in Groningen plaatsvindt, wil ik vooral iedereen aanmoedigen om deze toppers te komen toejuichen langs het Eemskanaal!
Aan alle roeiers veel succes!Reacties

Extra gegevens