Nabeschouwing Tromp Boat Race

Arienne Dijkstra
De ouderejaars wedstrijdroeiers mochten afgelopen weekend het Hilversumse water trotseren in de skiff en dubbel 2.
De dag begon met de lichte dames; helaas lagen zij niet allen even fit aan de start van de lange baan. De dubbel met Karlijn en Jasmijn wisten met een keurige race 16e van het dames veld te worden. Ilse, Camryn en Wouke startte in het lichte dames skiff veld. Voor Camryn en Ilse was dit de allereerste wedstrijd in de skiff, Wouke moest helaas haar dubbel inruilen voor een skiff, doordat haar ploeggenoot geveld was door de griep die iedereen in Groningen in bed houdt. De lichte dames hebben een mooie race gevaren en mogen trots zijn op hun wedstrijd.

Niet veel later was het de beurt aan de mannen om het water op te gaan. 7 Gyanen lagen aan de start van de race. Lennart, Bas, Jitse, Erik en Kevin startte in het in het heren onder 23 veld en Erik wist als eerst van het 5tal over de streep te komen. Met een tijd van 21;20 minuten eindigde hij op een 17de plaats.

Milan, Stefan en Thijs kwamen uit in het lichte heren onder 23 veld. Stefan wist in het lichte heren veld zijn concurrent met 1 seconde te verslaan en ging er vandoor met de winst!
Gefeliciteerd Stefan!Reacties

Extra gegevens