Sollicitatie Praeses 2021-2022

zo 14 mrt 2021-- anoniem --
Hoewel wij nog maar op de helft van ons bestuursjaar zijn, is het alweer tijd om op zoek te gaan naar onze opvolgers. Beginnend met de zoektocht naar de nieuwe Praeses!

Ben jij de persoon die Gyas een stapje verder gaat brengen met jouw ideeën en volgend jaar de vereniging en het bestuur gaat leiden? Als Praeses ben je de eindverantwoordelijke voor het functioneren van het bestuur en de vereniging. Samen met je acht medebestuursleden ga jij de uitdaging aan om Gyas een jaar lang te leiden en ga je een geweldig mooi jaar tegemoet.

Je doet als Praeses veel verschillende dingen zoals uitzetten van het beleid, leiden van de bestuursvergadering en contact leggen met externe contacten zoals de universiteit en gemeente. De hoofdtaak van de Praeses is ervoor zorgen wat de vereniging en het bestuur goed functioneert. Hiervoor moet je makkelijk contact kunnen leggen en overzicht kunnen houden in wat er allemaal speelt binnen je bestuur en de vereniging. Daarnaast moet je soms een luisterend oor kunnen bieden, of juist streng op kunnen treden als een situatie daar om vraagt.

Ben je benieuwd hoe het zal zijn als jij Praeses wordt van Gyas? Of denk je dat bovenstaande omschrijving bij jou past en jij misschien wel een goede Praeses zou zijn? Laat dan van je horen! Geïnteresseerden worden gevraagd om uiterlijk 14 maart een brief met motivatie en CV aan mij te richten (praeses@gyas.nl). Ook kan je bij mij het bestuursinformatiepakket aanvragen.

De sollicitanten worden vervolgens uitgenodigd voor een gesprek. Als je benieuwd bent naar wat het precies inhoudt, je twijfels hebt of dit wat voor je is of je gewoon een keer wilt babbelen, weet je me te bereiken!

Liefs,
Emma

Reacties

Extra gegevens