Argo Najaars Slotwedstrijden

De Asopos/Argo periode nadert zijn einde en het is dan ook al bijna tijd voor de tweede wedstrijd die onze eerstejaars gaan starten, namelijk de Argo Najaars Slotwedstrijden. Deze wedstrijd is tevens ook de laatste wedstrijd van de Najaarsbokaal. De wedstrijd zal plaatsvinden bij Argo in Wageningen. Voor de eerstejaars zal de wedstrijd bestaan uit een 500m uit doorstart. De ouderejaars zullen een 1000m roeien met keerboei. Zorg dus dat je deze wedstrijd niet mist en kom onze eerstejaars aanmoedigen of schrijf je zelf in om de wedstrijd te starten.

De Argo Najaars Slot wordt verroeid in Wageningen bij Argo en bestaat voor de eerstejaars roeiers uit twee keer een 500m uit doorstart en voor de ouderejaars roeiers uit een 1000m met keerboei en een 500m achtervolging. Dit jaar zullen voor de derde keer ook alle eerstejaars Gyanen meedoen aan de Argo om te laten zien wat ze kunnen. Ze hebben op de Asopos al even kunnen oefenen en gaan nu hard door trainen om op de Argo te kunnen shinen. Kom daarom zeker onze eerstejaars aanmoedigen in Wageningen en je kan daarnaast natuurlijk ook altijd zelf de wedstrijd starten!

Heb je zin om aan deze wedstrijd mee te doen, schrijf je dan snel in! Als je ploeg al ingeschreven is voor de Najaarsbokaal en je deze wedstrijd wil starten, schrijf je desalniettemin ook in op deze inschrijflijst.

Reacties

Extra gegevens