CompetiCie Rozenactie

wo 14 feb 2018Nadine Klimp
Wat is de wereld zonder liefde? Liefde maakt het leven zinvol; het geeft je een reden om ’s ochtends je bed uit te komen (of juist niet), het verandert de hardste wind in een zacht zomerbriesje en tovert de ergste regenbui om in een warme douche. Kortom: een betere wereld begint bij…. liefde!

Daarom wil de CompetiCie ervoor zorgen dat de opgekropte liefde binnen Gyas ook verspreid wordt. Niet oppervlakkig op een borrel, maar oprecht, via een persoonlijk bericht. We bieden iedereen de kans om een roos met een boodschap te sturen naar een voor hen speciaal persoon.


14 februari is het weer zover, de dag van de liefde. Heb jij al tijden een oogje op een onwijs knappe Gyaan, maar heb je hem of haar de liefde nog niet durven verklaren? Of wil je bijvoorbeeld jouw ploeg, coach of commissie bedanken voor alle mooie momenten uit jouw Gyas-carrière? Voor maar €2,50 grijp jij je kans tijdens de jaarlijkse rozenactie! Wij bieden je de mogelijkheid om een roos met valentijnsboodschap te sturen en zullen er dan voor zorgen dat de roos op Valentijnsdag bij jouw mede-Gyaan thuis bezorgd wordt. Schrijf je anoniem in op de inschrijflijst voor 10 februari!

Wacht niet langer en laat je hartstocht spreken!

Liefs,

De CompetiCie

Reacties

Extra gegevens