Gyas Winterwedstrijden

zo 14 jan 2018Nadine Klimp
Gezelligheid kent geen tijd! Na een maand van veel gezelligheid en eten; Sinterklaas, kerst, het gala en oud & nieuw, is het in januari weer tijd om te gaan roeien. Grijp deze kans aan om die paar extra december kilo's eraf te roeien. Op zondag 14 januari vinden de Gyas Winterwedstrijden plaats!

Voor de eerstejaars is dit een mooi moment om veel punten te verdienen voor de Winterbokaal! Meedoen is goed voor 7 punten, mocht je het eerstejaarsveld winnen, dan krijg je maar liefst 10 punten!


Het is een wedstrijd van 1 kilometer, een prima voorbereiding voor de Gyas-Hunze race. Op deze dag wordt er geoefend op de doorstart en het roeien van een middellange afstand. De Winterwedstrijd is een achtervolgingswedstrijd op het rechte stuk tussen de 2de en 3de brug. De start ligt voor de bocht bij de derde brug en de finish ligt bij de vlammetjes.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om de wedstrijd met gemixte teams te starten in het mix 2x veld, het mix C2+ veld en het mix C4+ veld (minimaal 2 vrouwen). Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een keer met je coaches, stuurtjes, commissie of genootschap een wedstrijd te roeien? Geef je dan op voor dit veld.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Kim van Maldegem (secretariaat@gyashunze.nl of 0657826055).

Laat zien dat jullie nog steeds hard, of zelfs nog harder kunnen roeien dan ooit daarvoor! De wedstrijd is voor zowel eerste- als ouderejaars. De inschrijflijst voor de Winterwedstrijden is vanaf vandaag geopend, twijfel niet en geef je op! (De inschrijflijst sluit op 31 december om 18.00 uur.)

Reacties