Sponsorgoals.nl

WK onder 23

19-23 juli vindt het WK onder 23 plaats in Plovdiv, Bulgarije!

Maar liefst 4 Gyanen zullen hier aan de start liggen. Op Gyas zal de livestream aanstaan, dus kom allemaal kijken naar de races van de volgende 4 Gyanen:


Iris Hochstenbach start in de lichte vrouwen dubbelvier, samen met Anna Verkuil (Triton), Marieke en Martine Veldhuis (Nereus) zal zij woensdag aan de start verschijnen in Plovdiv. Dit is Iris haar eerste uitzending. Deze dubbel vier heeft al mooie resultaten laten zien op de Holland Beker en de ARB, ze zullen er alles aan doen om dit door te zetten in Plovdiv.

Ymkje Clevering zal ook woensdag aan de start verschijnen in de dames vier zonder. Afgelopen jaar was ze ook al te zien in dit nummer op het WK onder 23 in Rotterdam. Samen met Veronique Meester (Nereus), Karolien Florijn (De Leythe) en Elsbeth Beeres (Skoll) gaan ze proberen de tijd en de plek van vorig jaar te verbeteren.

Eline Feitsma start samen met Mieke Wilms (Njord), Bente Paulis (Nereus) en Martine van den Boomgaard (Nereus) in de dames dubbel vier. Na vorig jaar samen met Ymkje gestart te hebben in de vier zonder zal zij nu scullend aan de start verschijnen en erop gebrand zijn te laten zien hoe hard ze kunnen gaan. Ook zij varen op woensdag hun eerste race.

Op donderdag zal Luuk Adema samen met Melvin Twellaar (Aegir) aan de start verschijnen voor hun eerste race in de heren dubbel twee. Bij de Hunze hebben ze samen geroeid als junioren, een aantal jaar later heeft deze combinatie tot een uitzending geleid en zullen zij in Plovdiv willen laten zien hoe goed ze op elkaar ingespeeld zijn.

De definitieve loting is nog niet bekend, zodra deze er is zal die hieronder te vinden zijn.

Iedereen is welkom om de races te komen volgen op Gyas. Aan alle startende Gyanen heel veel succes gewenst!

Reacties

Damion Eigenberg · za 15 jul 2017 om 14:30
Succes Ymkje,Iris,Eline Luuk en Melvin !
Ernst Rodenburg · za 15 jul 2017 om 20:08
Succes allen! Heel veel plezier daar!
Paul Janssen · za 15 jul 2017 om 22:06
Heel veel succes, topperts
-- anoniem -- · di 18 jul 2017 om 18:28
Woensdag:
16:10 (15:10 hier) Ymkje
16:30 (15:30 hier) Iris
17:10 (16:10 hier) Eline

Donderdag:
09:45 (8:45 hier) Luuk

Extra gegevens