BUENOS DIESPERADOS

Op 8 mei begint de Diës week van Gyas. BUENOS DIESPERADOS. We vieren deze week de jaarlijkse verjaardag van Gyas. Deze week zit vol met activiteiten die door het Beheer zijn georganiseerd. Op de inschrijflijst kan je je inschrijven voor de verschillende activiteiten. Dit is het programma:

Maandag:
Op maandag is de wedstrijd der wedstrijden: de lenteafroei! Tijdens de lenteafroei zal er vanaf 16:00 worden gedrentscht met een twist op het veldje naast Gyas. Schrijf je voor het drentschen in op de inschrijflijst! ’s Avonds gaat het dak eraf met de inauguratie van de lenteleden. Vanaf 22:30 is iedereen welkom om helemaal los te gaan op Gyas.

Dinsdag:
Op dinsdagmiddag gaan we waterskien in Harkstede met man, op het Grunopark. In de avond wordt er een tequila flavoured salsales gegeven om zo goed in de stemming te komen voor de Diesperados. Voor zowel het waterskien als de salsales moet je je inschrijven op de site. En let op: VOL = VOL!

Woensdag:
Op deze dag is in de avond de alombekende DIES ALV. Hier worden onder andere boten gedoopt, Gyas-spullen geveild, Desperados gedronken, huldiging voor de mensen die 12,5 jaar lid zijn van Gyas enz. Voordat de ALV begint worden er lekkere hapjes klaar gezet om alvast de verjaardag van Gyas te vieren!

Donderdag:
Op donderdag hebben we alleen een avondprogramma en dat heeft een reden. We gaan lekker desperados drinken en rond de klok van 12u zullen er 2 DJ’s Gyas binnenkomen om de tent op z’n kop te zetten! Via Desperados hebben we The Happy Feelings kunnen strikken en die komen hier 2 uurtjes draaien. Zorg dat je erbij bent, want dit belooft een episch feest te worden! BUENOS DIESPERADOS!

Vrijdag:
Vandaag is de echte verjaardag van Gyas. Daarom willen we deze week extra goed afsluiten met 2 epische activiteiten. Aan het eind van de middag kun je genieten van een biertje op een bootje door de prachtige grachten van Groningen. Er zijn 30 plaatsen dus wees er snel bij!
Tenslotte willen we de week afsluiten met een Film op het vlot. Hier komt er ook een popcornmachine om zo de film helemaal af te maken!

Beheer Lanting heeft er zin in!

Reacties

Extra gegevens