Halfjaarlijkse-ALV

wo 15 feb 2017Janneke Meijer
Op woensdag 15 februari is de halfjaarlijkse-ALV. Op deze ALV zal Tess een financiële update geven, zullen we het beleid van 2016 evalueren en zullen wij, bestuur Janssen, onze jaarplannen voor 2017 presenteren. Heb je altijd al willen weten wat er bij Gyas achter de schermen gebeurd? Dan is dit de uitgelezen kans om meer over Gyas en haar beleid te weten te komen.

Halfjaarlijkse financiële update
We betalen allemaal contributie voor Gyas en Bob is al een tijd lang op zoek naar een hoofdsponsor. Maar waarvoor gebruiken we dit geld nou precies? En hoe gaat het met de financiën van Gyas? Daar gaat Tess je op de ALV een update over geven.

Evaluatie beleid 2016
Zoals jullie tijdens de vorige ALV hebben kunnen zien werken we op Gyas met meerjarenplannen. Deze plannen worden tot de Olympische spelen geschreven en zijn een stip aan de horizon die stellen wat er bij de volgende Olympische Spelen bereikt moet zijn. Het beleid is de concrete manier waarop we er naar toe werken. Het beleid loopt per kalender jaar. Wij (bestuur Janssen) zijn dus een half jaar bezig geweest met het uitvoeren van het beleid van bestuur Loomans. We gaan dit op de ALV evalueren.

Presentatie jaarplannen 2017
Aan de hand van het kersverse meerjarenplan, Tokyo 2020, hebben wij onze jaarplannen geschreven. In onze jaarplannen concretiseren we wat we dit jaar al willen doen om er voor te zorgen dat alle doelen uit het meerjarenplan in 2020 bereikt zijn.

Discussiepunt: Aanschaf van een passensysteem
Op Gyas betalen we alles door middel van strepen. Dit zorgt niet altijd voor een 100% juist resultaat. Daarom wordt er gekeken naar andere manieren van betalen. De Bootenhuysch Commissaris wil graag van de vereniging horen wat de ideeën zijn over de aanschaf van een passensysteem.

Installaties en decharges van leden in de Kascommissie, de Commissie voor Beleid, de talentenfondscommissie en de professional Evaluatie Commissie
Gyas kent vele soorten commissies. Een paar hiervan zijn ALV-commissies. Dit zijn de kascommissie, de Commissie voor Beleid, de Talentenfondscommissie en de Professional Evaluatie Commissie. Dit houdt in dat deze commissies de ALV van gespecialiseerde kennis voorzien. De leden in deze commissies moeten door de ALV benoemd moeten worden.

Een lid mag maar 2 jaar aaneengesloten in een van deze commissies zitten. Zit hij/zij er langer in, dan moet er opnieuw aan de ALV gevraagd worden of hij/zij zijn of haar functie in de commissie nog langer mogen beoefenen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de mensen die 15 februari voorgesteld worden voor de volgende commissie hun werk goed uitvoeren en dit nog 2 jaar kunnen blijven doen.

Ben je geïnteresseerd, maar weet je niet precies wat een ALV inhoud? Kijk dan hier!

Reacties

Extra gegevens