Gyas Winterwedstrijden

zo 15 jan 2017Tjitske Bakker
Op 15 januari worden door de Gyas-Hunze commissie weer de Gyas Winterwedstrijden georganiseerd. Na de koude kerstdagen en de jaarwisseling is het weer tijd om aan de slag te gaan en te laten zien aan de rest van de vereniging dat je nog steeds kan roeien!

Voor de eerstejaars is dit een mooi moment om veel punten te verdienen voor de Winterbokaal! Meedoen is goed voor 10 punten, mocht je het eerstejaarsveld winnen, dan krijg je maar liefst 15 punten!

Het is een wedstrijd van 1 kilometer, een prima voorbereiding voor de Gyas-Hunze race. Op deze dag wordt er geoefend op de doorstart en het roeien van een middel lange afstand. De Winterwedstrijd is een achtervolgingswedstrijd tussen de tweede en derde brug.
Het is ook dit jaar weer mogelijk om de wedstrijd met gemixte teams te starten in het mix dubbeltwee veld en het mix C4+ veld (minimaal 2 vrouwen). Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een keer met je coaches, stuurtjes, commissie, genootschap een wedstrijd te roeien? Geef je dan op voor dit veld.


Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Nadine Klimp (secretariaat@gyashunze.nl of 0628022629).

Laat zien dat jullie nog steeds hard, of zelfs nog harder kunnen roeien dan ooit daarvoor! De wedstrijd is voor zowel eerste- als ouderejaars. De inschrijflijst voor de Winterwedstrijden is vanaf vandaag geopend, twijfel niet en geef je op! (De inschrijflijst sluit op op 1 januari om 18.00 uur.)

Reacties

Amélie la Roi · wo 11 jan 2017 om 09:07
Hallo hallo!

Wanneer komt de loting online?
Tjitske Bakker · do 12 jan 2017 om 15:01
Het schema staat nu online bij het nieuwsbericht!
Heiko Siebold · zo 15 jan 2017 om 22:25
Zijn de uitslagen al binnen? Waar kan ik deze raadplegen?