Gyas Bokaal

Top C4 interessedagen

Beste potentiele topC4roeiers en -roeisters
Heb je interesse in een jaar lang 4 keer in de week actief trainen, goed technisch leren roeien en werken aan je conditie, met een gemotiveerde ploeg en enthousiaste coaches? Lijkt het jou leuk komend jaar op topniveau te roeien, je te ontwikkelen in de boot en ook de borrels en andere leuke dingen van je 1e jaar mee te maken ?
Dan ben jij geschikt voor de heren of dames topC4 ploeg 2017.


Schrijf je dan nu in voor de trainings- en voorlichtingsdag voor de topC4 selectieperiode. Voor de dames is die vrijdag 7 oktober van 1500-1800 uur. Agesloten wordt met een gezamenlijke maaltijd. Voor de heren is die op zaterdag 8 oktober van 8.30 tot 15.30 met een uitgebreide lunch. Er wordt geroeid, ge-ergo’d en voorlichting gegeven. dit is de start van de selectieperiode voor TopC4, later instromen is alleen voor wedstrijdselectanten mogelijk
Aan het eind van de voorlichting/training kun je (definitief) intekenen voor de topC4 selectieperiode en worden outingen gepland. Met ingang van 10 oktober train je met anderen uit de topC4-selectiegroep voor de Asopos wedstrijden. Je traint dus niet meer mee met je huidige Asopos-ploeg. Plan daarom, als je denkt mee te willen selecteren, geen outingen meer in bij je huidige Asopos-ploeg met ingang van 10 oktober.
Voor degenen die echt niet kunnen (dames en heren) is er donderdag van 1900- 21.00 uur een uitwijkmogelijkheid. Kun je dan ook nog niet, neem dan contact op met Marc Vrieling (heren) marcvrieling@gmail.com of Sjoerd Bouwman (dames) sj.bouwman@home.nl
Geef op de inschrijflijst aan wanneer je komt .en voor de dames of je na afloop mee eet.
Inschrijving staat open voor 1e jaar en voor lenteleden tot woensdag5 oktober 23.59 uur..

Let op: eerstejaars die nu selectie doen voor wedstrijdroeien kunnen altijd later nog instromen bij de selectieperiode voor TopC4. Dinsdag 1 november is pas de definitieve selectiedag voor Top C4.

Reacties

Extra gegevens