Sponsorgoals.nl

Eerstejaars ouderdag

ma 16 mei 2016Oscar Loomans
Lieve mede-eerstejaars,

Altijd al aan je ouders willen laten zien waar je menig vrij uurtje spendeert? Of aantonen dat er ook echt geroeid wordt op Gyas in plaats van alleen maar bier gedronken en gezelligheid? Wat is er overigens nou mooier dan je eigen ouders eens te coachen?! Dit kan!


Tweede pinksterdag wordt er door ons als eerstejaarscommissie de Gyas-ouderdag georganiseerd! Dit houdt in dat jij je ouders en eventuele broers/zussen Gyas kan laten zien! Denk hierbij aan het tonen van DE welbefaamde Sapjeskamer waar jij op een gemiddelde donderdagavond te vinden bent na een ploma met je ploeg. Je vader uitdagen om op een ergometer te stappen en een degelijke tijd neer te zetten en uiteraard een stukje roeien om te laten zien dat roeien toch niet zo makkelijk is als zij misschien denken! Hiernaast zal er een lunch beschikbaar zijn in de Sapjeskamer om voor/na of tussen het rondkijken door te nuttigen!

Om dit allemaal in goede banen te laten verlopen komt er een inschrijflijst online om een indicatie te krijgen van hoeveel mensen hun ouders meenemen. Hierop kan je een voorkeur voor een tijd opgeven om met je ouders langs te komen. Dit om een goede doorstroom te bevorderen op het (bak)vlot.

Blok 1: 10.00-12.00
Blok 2: 12.00-14.00
Blok 3: 14.00-16.00

Wij zien er naar uit om jou én je ouders te mogen verwelkomen op Gyas maandag de zestiende van mei dus schrijf je snel in!

Liefs,

De Eerstejaarscommissie

Reacties

Extra gegevens