Sponsorgoals.nl

Skiff Trial I

zo 20 sep 2015Albert Koller
Aanstaande zondag is het weer tijd voor de eerste skiff trial van het jaar. Een mooi moment voor de tweedejaars om te kijken hoe het is om een lang stuk in de skiff te roeien, voor de ouderejaars om te kijken wie er nu alweer in vorm is en ten slotte voor de SVP roeiers om wat race-ervaring in de 8+ of 4* te doen.

Het eerst blok om 10.00 zal voornamelijk bestaan uit middengroep en ouderejaars zware roeiers die hun snelheid in de skiff weer willen testen. O.a. de gehele zware 4- die vorige week nog in Hannover roeide zullen aan elkaar proberen te laten zien wie de boot vorige week op sleeptouw nam. Ook de mannelijke talenten van de toekomst van de Hunze zullen in dit blok laten zien wie de snelste is.

In blok twee zullen de ouderjaars lichten elkaar het vuur aan de schenen leggen om te zien wie er meeste stappen heeft gezet de afgelopen weken, o.a. drie van de vier roeiers van de gouden lichte 4- van Hannover zullen hier acte de presence geven, evenals gedoodverfde favoriet Just van der Endt. Verder zullen de MGZ en MGL roeiers laten zien wie er het hardst gaat en zijn namens de MGLD Sarika en Mette aanwezig. Ook de jongste talenten van de hele verre toekomst zullen meedoen in dit blok. Vervolgens zullen de eerste SVP boten door het water razen.

Blok drie zal bestaan uit een mooie mix van lichten, zwaren, dames, juniorenmeisjes en SVP boten. Voor de OJD en MGD een mooi moment om te zien wie er de meeste progressie hebben gemaakt afgelopen weken. Verder zullen er mooie duels plaatsvinden tussen de dames SVP 8’en, de twee heren SVP 8’en, en de twee dames 4*’en.

Na het laatste blok is er mogelijkheid om mee te eten op Gyas, schrijf je daarvoor in op de inschrijflijst voor zondag 12.00!

Reacties

Damion Eigenberg · ma 21 sep 2015 om 21:42
Het bijgewerkte junioren klassement is via de volgende link te vinden!
http://gyas-junioren.nl/klassement