Selectiedag talentenboten

do 09 mei 2019

Nieuws

Talentenboten bekend!

De talentenboten zijn na de lente introductie periode, fysieke snelheidstesten en een 500 meter op de ergometer bekend! Deze toppers gaan Gyas vertegenwoordigen tijdens de Orca Competitie Slotwedstrijden en de NSRF Slotwedstrijden.

Hieronder staan de roeiers, stuurtjes en coaches van de talentenboten

Gefeliciteerd en geniet van deze mooie periode!

Selectiedag talentenboten

Wil jij hard roeien in een acht of dubbelvier en denk jij er over na om volgend jaar te gaan selecteren voor één van de eerstejaarsboten of voor een clubboot? Dan is het Talentenproject wat voor jou! Dit jaar worden er voor de NSRF slotwedstrijden twee achten en een dubbelvier gemaakt. Onder goede begeleiding bereid je je vervolgens voor op een 2 kilometer wedstrijd op de Willem-Alexanderbaan. Het selectiemoment hiervoor zal op donderdag 9 mei zijn. Schrijf je dan hier in als je interesse hebt en mee wil doen aan de selectiemiddag op 9 mei.

Schrijf je in op de inschrijflijst als je interesse hebt en mee wil doen aan de selectiemiddag op 9 mei

Mocht je 9 mei niet kunnen maar wel graag selectie doen? Heb je nog vragen over dit project? Stuur dan een email naar: Wedstrijd@gyas.nl

Sturen talentenboten

Durf jij je mond wel open te trekken en bent niet bang voor een uitdaging? Dan is sturen iets voor jou!
Een ploeg is namelijk niks zonder een stuur, je bent de baas in de boot en een verlengstuk van de coaches. Jij ziet wat de coaches niet zien en helpt je ploeg de wedstrijd door.
Lijkt dit je wat? Schrijf je dan hier in!

Extra gegevens

Naar het overzichtwo 10 apr 18:40