Selectiedag Talentenachten

vr 06 mei 2016
Schrijf je in via de inschrijflijst!

Nieuws

Talentenboten 2016!

Na de selectiedag van afgelopen vrijdag zijn er weer 20 roei(st)ers die met het predikaat talent mogen gaan trainen. Vanuit zo’n 50 selectanten zijn er een mannen acht, vrouwen acht en lichte dames dubbel vier gevormd die de komende 7 weken hard zullen gaan trainen om op de NSRF een mooie pot te gaan varen in het speciale talentenveld.

Wil jij de touwtjes in handen hebben?

Heb jij altijd al willen weten hoe je een acht het snelst over het kanaal kan sturen? Hoe je goed kunt leren coachen in de boot? Wat je moet doen om een ploeg het beste uit zichzelf te laten halen? Wil jij erachter komen of een periode lang met een ploeg hard trainen en ze goed leren aansturen wat voor jou is? Ben jij in voor een paar weken lang serieus trainen? Dan is het sturen van een talentenboot wat voor jou!

Schrijf je nu in voor de selectiedag voor een talentenboot!

Wil jij hard roeien in een acht of dubbelvier er denk jij er over na om volgend jaar te gaan selecteren voor één van de eerstejaarsboten of voor een clubboot? Dan is een Talentenacht wat voor jou! Omdat de ORCA-slotwedstrijden dit jaar gestart zullen worden door alle eerstejaars competitieroeiers zullen er drie boten worden samengesteld: een mannenacht, een damesacht en een lichte dames dubbelvier die alle drie op de NSRF-slotwedstrijden zullen uitkomen. Op 6 mei zal hiervoor een selectiemoment plaatsvinden.

Talentenacht coachen of sturen?

Vanaf begin mei zal de talentenperiode weer van start gaan! Uiteraard zijn hiervoor weer coaches en stuurtjes voor nodig. Wil jij volgend jaar een wedstrijd- of clubboot sturen of coachen of wil je vooral eens ruiken aan het begeleiden van een zeer gemotiveerde ploeg? Schrijf je dan voor 27 april in!

Extra gegevens

Naar het overzichtdo 07 apr 17:09