Batavierenrace

za 23 - zo 24 apr 2016
Wellicht hebben je er al eens iets over gehoord: de Batavierenrace. Het is een super mooie en de grootste estafetterace in de wereld (23 april 2016). De route loopt van het Universitair Sportcentrum Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en zul je met een team afleggen in 25 etappes (17 heren- en 8 damesetappes). Men loopt van twaalf uur ’s nachts tot de volgende dag in de middag. Ter afsluiting is er ’s avonds een super gaaf feest met alle vermoeide maar voldane lopers, waarbij je tot in de vroege uurtjes je beentjes nog meer de verzuring in kunt helpen om daarna met kramp je/een tent in te duiken op de campus van Twente.

Nieuws

Batavierenrace

De Batavierenrace. Potverdikkies, 23 april is het eindelijk zover. We geven onszelf weer een excuus om masaal naar Nijmegen af te reizen om ons lichaam een weekend lang te testen op fitheid! Ja, we zullen het onderste uit de kan halen om de rest van Nederland te laten zien wat wij kunnen op gebied van Flunkybal, mexxen maar bovenal hardlopen!  

Batavierenrace

Train mee voor de Batavierenrace!

De Batavierenrace is een episch evenement wat je absoluut een keer mee moet maken. Dit jaar zorgt de Batacie ervoor dat er op 23 april twee teams van Gyas aan de start verschijnen van ’s werelds grootste estafetteloop. Aansluitend aan de wedstrijd vindt het Batavierenfeest, het grootste studentenfeest van de Benelux, plaats op de campus in Enschede.