Sponsorgoals.nl

Diësweek dag 4: Endurance Karten & Drentschen

do 14 mei 2015 13:15 - 19:00
Het is weer zover, Gyas is jarig en dat vieren we groots! De Diës week zit weer propvol met super mooie activiteiten, maar eerlijk is eerlijk, de donderdag springt er wel een beetje tussen uit! Het middagprogramma ziet er als volgt uit: Het beheer heeft geregeld dat we met een groep van 36 man een uur lang kunnen gaan endurance karten bij Euro Kartracing & Bowling in Kardinge.

Rond 15.30 zullen we terug op Gyas zijn en ons gaan klaarmaken voor een ouderwets potje drentschen. Drentschshirtjes worden nog een keer gestreken, de klassieke 4-2 combinatietactiek wordt nog eens doorgesproken en de scheids loop zich al warm. Als de punters gecontroleerd zijn zullen we om 16.00 het eerste fluitsignaal horen.

Nieuws

Diësweek dag 4: Karten en Drentschen

Het is weer zover, Gyas is jarig en dat vieren we groots! De Diës week zit weer propvol met super mooie activiteiten, maar eerlijk is eerlijk, de donderdag springt er wel een beetje tussen uit! We gaan met een groep van 36 man een uur lang endurance karten bij Euro Kartracing & Bowling in Kardinge.

Er zijn nog twee plekken vrij!

Extra gegevens

Naar het overzichtwo 22 apr 16:05