Sponsorgoals.nl

Fier

Roeien? Boeien!

Beste lezer,

Bij deeschen zullen wij in een luttele 300 woorden trachten de onbeschrijflijke competitieploeg der A.G.S.R. Gyas, Fier genaamd, te beschrijven. Deze poging is uiteraard een zeer ambitieuze, daar Fier zich niet in woorden laat vangen. Edoch! Wij nemen in het belang van de almanak de nobele taak op ons dit tóch te gaan proberen! Of zoals je moeder zou zeggen: “Tóch doen hè”.

Hoewel Fier is begonnen als competitieploeg, liggen de competenties van deze ploeg toch op ander gebied dan het competitieroeien. Fier is namelijk een ongeloveloos bont gescheldschap van acht Fiere mannen, waarvan er na een jaar nog slechts één roeiend lid is. Dit is wat men mag verwachten van een zichzelf respecterende competitieploeg: stop op je hoogtepunt! Zo heeft ploeg Fier ettelijke ongeloveloze prestaties op zijn geweten. Zo wordt er nog steeds in de wandelgangen gesproken van die bijna-zege op de SRG, waar Fier een tweede plaats wist te bemachtigen in een buitenaards sterk C4-veld.

Fier is: De beruchte OpperFier Juriaan de Korte en Rutger “die jongen van het forum” Peereboom. Voor foto’s, gespam en aanverwante forum-zaken kunt u terecht bij dit duo. Voor financiële zaken die een grote som duur geld kosten en dientengevolge management nodig hebben, hebben wij onze Bowa-held Rob Hofsteenge en EBF-fiscus Hans Dijkhuizen wiens fiscale kennis tot in den hemelen reikt. Voor juridische aangelegenheden die net dat stukje meer expertise moeten ontberen verwijzen wij een ieder door naar ons juridisch duo Niels Verbaas en Bas Neutkens. Indien u iets gedaan moet krijgen op diplomatiek gebied raden wij u aan de vriendjespolitiek van Sam Trompert en Rick Jonker uit te proberen.

Zoals Niels, onze zonnebloem-koning, in navolging van Louis XIV kortgeleden zei tegen de competitieroeierij: “"Je m'en vais, mais la competition demeurera toujours”, waarop de rest een volmondig “Competitie delenda est” antwoordde.

Ploegvoorzitter

-- anoniem --

Roeier

-- anoniem --
Erik-Jan Grimme
Hans Dijkhuizen
Matthieu Kroezen
-- anoniem --
Rick Jonker
-- anoniem --
-- anoniem --
Sam Trompert

Stuur

-- anoniem --
Annelore Sanders
Iemcke Scholten
-- anoniem --
-- anoniem --
Lara Millenaar
Loeka Gorter
Renee Roorda
Rixt Wijma
Suzanne Jonker

Coach

-- anoniem --
-- anoniem --
Danique Wagemaker
Debbie Zittema
Elze van der Minne
Floorke Koops
-- anoniem --
-- anoniem --
Lilian Tabois
Marjolijn Struik
Saskia Haneveld

Competitie

  1. Ploegen
  2. Club

Acties