Sponsorgoals.nl

der Untergang

Achtung Achtung! hofleverancier van de EJZ en EJL 2007!!

Der Untergang is naar alle soorten van waarschijnlijkheid de efficiƫntste roeiploeg van gyas...Trainen is voor mietjes!!

Achtung Achtung!

Der Untergang is naar alle soorten van waarschijnlijkheid de efficiëntste roeiploeg van Gyas...Trainen is voor mietjes, maar de absolute klasse die voor handen is in deze heldenploeg is ruim voldoende om soeverein aan de top te staan en te blijven. Ook op de donderdagavonden zijn wij altijd te vinden op het Bootenhuysch! Der Untergang: een topformatie!

De kracht van deze heldenformatie is de grote diversiteit binnen het team. Juist deze diversiteit maakt ons tot een hecht team.

Ewout,Bob de Bouwer:
Grote bek,grote ketting,en jah dan denken de dames al gauw dat alles groot is bij deze jongen! Nergens te beroerd voor, altijd in voor een biertje, en dames;lampje op de slaapkamer kapot? Ewout is je man, met zwaar materiaal komt hij het lampje repareren, plus veel extra service!!
MOTTO: HET BEEN van kapitein haak, maar bij deze jongen zijn alle klappen RAAK!! Nieuws van het jaar: deze jongen roeit na 12 maanden passief roeiend lid te zijn geweest in de AVP, König!

Henk P, Panman (uitgesproken op z'n Engels),Jos verstappen, Waterrat/spettur:
Een klasse appart betreffende het stuurboord roeien.Ook buiten de boot weet hij met zijn gladde praatjes vele dames op stuurboord te krijgen! Daarnaast is onze Henk een fervent klusser Loopt graag soa's op aan de Spaanse kust...voor een bank(slaap)avontuurtje hier en daar haalt henk ook graag het beste uit de kast. Maar vooral geliefd om zijn o zo mooie huisgenootje
MOTTO: IK WIL LOTTE!


Uitschot Uiterkamp, Baas B.Bobby,Bob,Schaapje,Die Lange, UB-meneer, Pino, Mr Greenfinger, Der Clown,Tripple B.:
Het geheime wapen van Der Untergang!Deze jongen is maar zelden in de boot te bewonderen geweest maar als hij ook op toeren komt nou net bnn NIET TE STOPPEN!! Ook vermeldingswaardig is dat Bob elke week last heeft van een nieuw kwaaltje... MOTTO: SUCCES IS EEN KEUZE
Sinds het gala van 2006 heeft de kreet Hamsterennn een geheel nieuwe betekenis gekregen dankzij Knabbel...
Sinds de zomervakantie van 2006 heeft het woord "tuinieren" een geheel
nieuwe betekenis gekregen!Mr Greenfinger! En als je geen bestuursvrouw kunt regelen, dan maar het zusje van pakken...
Mooiste excuus ooit: Ik wist dat ze met water zouden komen, en daarom had ik tijdens het zoenen mijn shirt maar uit gedaan..

Aljan, Halfgod, The Ottenator, ongekroonde lebberlijstkoning, baardaap
1e klas brulkikker, eigenwijs, lichaam van een engel, moet gezegd worden kan aardig meekomen in het roeigedeelte alswel het zuipgedeelte binnen der untergang, maakt wel eens foutjes met de vrouwtjes. Tegenwoordig richt mr. Cupido zijn pijlen op oudere bestuursvrouwen.. en aegir sletjes. Overigens op de langere duur vaak NIET succesvol..Is trouwens ook goed in het verbouwen van iemands imago op bepaalde fora
Welke dame kan deze jongen temmen? Een Bestuursvrouw? een aegir sterretje? Opmerkelijk: staat per 16 september'06 al 3 weken niet meer op de lebberlijst, wanneer is zn lekkere coachkindje de pineut?
MOTTO :ALTIJD DE BESTE ZIJN IS EEN HELE BELASTING!!


Mink,Sam de Hobbit,MInk G alias de Gort:
Deze geboren roeier leeft geheel voor zijn sport, De 19 jarige uit Nunspeet gaat gyas nog veel brengen!!Het begin was gemaakt met Welmoed,waarop al gauw velen zouden volgen.!jaja dames,spreek hem aan en beleef het! Achter die glimlach gaat meer schuil! Ook met Visjes weet onze mink wel raad.. MOTTO: WEES ER ALTIJD ALS DE KIPPE BIJ!!. Speciale Galaquote: "Wie heeft er een condoom??!!" Na de overwinning van de JSB bokaal is deze sjaars regelaar niet meer te stoppen.
Eigenaar van: Mink kredietverstrekkers B.V., het tv-programma "Mink met dieren", Distilleerderij "Gortig" en de Hip-hopformatie "Minkalicious"

Thomas,Thoon Hermans, THE MILFHUNTER:
Sinds kort toegetreden tot de heren die ons het verboden nectar schenken. Dit was de beste optie voor hem,zo kan hij in den beginne legetiem nuchter(der) blijven dan de rest van het team,om uiteindelijk als lamste de engel te verlaten. MOTTO:Hoe ouder hoe beter; Jonger dan 25? Je hoeft het niet eens te proberen bij mr. Hermans! OCHTENHUMEUR OOK BEST 's middags en 's avonds MOGELIJK!!! Thomas zelf tekent hier trouwens protest tegen aan. Ik Bauw, hij Bauwt, maar thomas Baukjet

Jasper, De zuipkabouter, Wuppie, Jappie, Ron Jeremy:
Deze zwaargewicht is de drijvende kracht van het team. Niet te verslaan in vele diciplines. Dames opgelet,zijn pr staat op 10 dames in 1 avond omlullen! Bovendien een vermogend man geworden door het gebruik van zijn frivole stemgeluid. Dit seksmonster is na Luzern 2006 ook op gyas bekend geworden onder zn artiesten naam Ron Yeremy!GMOTTO: RESPECT VOOR ZUIPKABOUTERS!!!

TEAMMOTTO: JE KAN HET OOK GEWOON NIET DOEN

Sjoerd Nauta,homo,droplul:

Deze kleine duivel die alleen maar slechte invloeden had op de topformatie hebben we er onmiddelijk uitgeflikkerd, waarvoor Hulde!!Wederom reageert Der Untergang effectief en adequaat!! Sjoerd N. a.k.a. de Laffe borrelaar is bij deze uit ons bestand geliquideerd!!!

OWJA:: SCHOONMAKEN IS VOOR VROUWEN!! EN TECHNISCH ROEIEN VOOR KAKKERLAKKEN!!!

OWJA2::ALs het om vrouwen gaat laten wij ons niet roeieneren!!!

OWJA3: Waar blijft die eeuwige lebberlijst?

p.s. voor vragen over deze voor outsiders misschien niet altijd even goed te bevatten tekst: wij staan paraat voor mooie vrouwen, mannen hebben pech.

Was getekend,

De mannen van der Untergang

Roeier

-- anoniem --
Bob Jan Schoot Uiterkamp
-- anoniem --
Henk Panman
Jasper Holewijn
-- anoniem --
Thomas Hermans

Competitie

  1. Ploegen
  2. Club

Acties