Sponsorgoals.nl

Gyas en het bedrijfsleven

 

De A.G.S.R. Gyas

De Algemene Groningse Studenten Roeivereniging Gyas, kortweg Gyas staat volledig op zichzelf en is in 55 jaar uitgegroeid tot de grootste studentenroeivereniging van Nederland. De meer dan 1100 leden kunnen sporten op zowel top- als breedtesport niveau. Naast het sporten is Gyas ook een van de grootste studentenverenigingen uit de stad Groningen. Deze groei in het aantal leden ging ook gepaard met prestaties. Zo had Gyas het afgelopen jaar de best presterende eerstejaars wedstrijdsectie van Nederland en is er sinds 1996 iedere Olympische spelen een Gyaan namens Nederland uitgekomen.
 

Facts and Figures

Op 12 mei 1964 is Gyas opgericht voor alle Groningse studenten die graag wilde gaan roeien. Het gros van de 1163 leden is tussen de 18 en 21 jaar. Daarnaast is de groep van 22 tot 25 met ruim 300 leden ook zeker niet klein te noemen. Met een verhouding van 47% mannen en 53% vrouwen heeft Gyas een diverse groep leden in huis.
 

Sponsormogelijkheden

Bij Gyas wordt er gewerkt met een meerjarenplan. Het huidige meerjarenplan is geschreven tot de Olympische Spelen in Tokyo van 2020. Hierin zijn een tiental doelen opgesteld waar wij als vereniging over 4 jaar willen staan. Specifiek zijn er twee doelen waar uw hulp zeer welkom is: het talentenfonds en het gebouw. Het Talentenfonds is opgezet om roeitalenten op Gyas verder te ondersteunen op hun weg naar de top. Dit fonds is in 2006 gelanceerd en heeft veel Gyas talenten geholpen in hun doel naar (inter)nationaal succes. Aangezien wij enorm zijn gegroeid liggen er plannen om binnenkort te gaan verbouwen, ook hiervoor kunnen wij uw hulp goed gebruiken.
 

Samenwerking tussen uw bedrijf en Gyas?

Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u meer informatie? bekijk dan het algemene informatiedocument. Hier staat in meer detail uitgelicht wie wij zijn en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor u als bedrijf.