Gyas en het bedrijfsleven

Roeien is een veelzijdige sport; techniek, conditie en teamspirit zijn belangrijk om succesvol te zijn. Het is mogelijk om binnen een aantal jaren de top te halen, zoals een aantal Gyanen al hebben gedaan. Sinds de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta zijn er naar elke volgende Olympische Spelen Gyanen uitgezonden. Zo ook afgelopen zomer in Rio de Janeiro, waar Joris Pijs uit kwam in de lichte mannen vier zonder stuurman en Sophie Souwer startte in de dames acht met stuurvrouw.

Met de talenten, kennis en ervaring proberen we er gezamenlijk voor te zorgen dat Gyas ook in Tokio 2020 vertegenwoordigd zal zijn. Om op (inter)nationaal niveau mee te doen, kan Gyas niet zonder de steun van sponsoren. Wij zijn dan ook op zoek naar ondernemingen die samen met de vereniging zorgen voor de randvoorwaarden voor succes en hierbij talentontwikkeling belangrijk vinden. Ga voor Goud, Ga voor Gyas!

 

A.G.S.R. Gyas

In 1964 is de Algemene Studenten Roeivereniging Gyas opgericht als afsplitsing van de burgerroeivereniging De Hunze. Met ruim 1200 leden is Gyas de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste studentensportvereniging van Noord-Nederland en de grootste studentenroeivereniging van Nederland.

Afgelopen jaar zijn er meer dan 300 enthousiaste studenten lid geworden die kennis willen maken met de roeisport en onze vereniging. Dit zijn leden die één keer per week willen roeien met hun competitieploeg, maar ook studenten die twaalf keer per week trainen om internationaal de top te bereiken. De afgelopen jaren heeft Gyas (inter)nationaal goede prestaties behaald. Bij de afgelopen zes Olympische Spelen was Gyas vertegenwoordigd.

Niet alleen op de Olympische spelen maar ook op andere internationale wedstrijden is Gyas vertegenwoordigd. Zo behaalden Eline Feitsma en Ymkje Clevering in 2016 brons op het wereldkampioenschap onder 23 jaar. .

 

Gyas & uw bedrijf

Ook naast het roeien heeft Gyas veel te bieden. Het is een levendige vereniging, waar vele mensen bij elkaar komen en genieten van een sportief studentenleven. Binnen de vereniging zijn er vele mogelijkheden tot zelfontplooiing door bestuurs-, commissie- en adviestaken te doen. Het voelt als een ‘familie’, waar iedereen zichzelf mag en kan zijn.  Ook voor bedrijven is er de mogelijkheid om te komen roeien, eventueel gecombineerd met welkomstwoord van een toproeier, eten of een borrel. Naast het bedrijfsroeien zijn er nog vele andere mogelijkheden voor zakelijke relaties. Gyas kan uw bedrijf naamsbekendheid brengen onder studenten in heel Nederland door middel van exposure. Ook zijn onze leden met diverse (WO-)studies aantrekkelijk voor  recruitment-mogelijkheden.

 

Sponsormogelijkheden

Gyas is hard op zoek naar een hoofdsponsor, Talentenfonds-participanten en andere algemene sponsoren. Dit kan door middel van fysieke sponsoring op boten, riemen, botenwagen, kleding, drukwerk, website en ons Bootenhuysch, maar ook door uw naam te verbinden aan één van onze grote evenementen, zoals de Gyas-Hunze race, een wedstrijd door de grachten van Groningen.

Momenteel wordt Gyas ondersteund door een aantal bedrijven, zoals Sportal en Heineken. Verder zijn er veel advertenties van Groningse ondernemers in onze verenigingspublicaties. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met: Olaf Barning, extern@gyas.nl of bel naar de bestuurslijn: 050 526 7445.