Sponsorgoals.nl

Bedrijfsroeien op Gyas

Zijn teamspirit en samenwerken belangrijke pijlers binnen uw bedrijf? Houd uw werknemers fit en scherp en kom roeien bij Gyas!

Op Gyas begrijpen we heel goed wat nodig is om met elkaar een mooi resultaat neer te zetten. Teamspirit is van groot belang om samen goed te kunnen presteren, het vormen van eenheid is belangrijk om efficiënt te werken en onmisbaar voor het behalen van een goed resultaat, doorzettingsvermogen mag niet ontbreken als je het beste uit jezelf wilt halen. Om ook buiten werktijd deze factoren te ontwikkelen, biedt Gyas bedrijven de mogelijkheid om te komen bedrijfsroeien.

Onder begeleiding van een ervaren coach en stuur kunt u met een groep komen kennismaken met de roeisport en alles wat daarbij komt kijken.
Zowel een losse clinic als een pakket zijn mogelijk. Een pakket bestaat uit tien trainingen en een afsluitende wedstrijddag, waarop u uw krachten kunt meten met andere bedrijven. Voor de wedstrijd regelt Gyas het botentransport, een coachkader en een stuur.

Daarnaast kunnen we voor uw bedrijf een bedrijfsdag organiseren op Gyas. De dag zal beginnen met een ontvangst op ons Bootenhuysch met een kopje koffie of thee. De dag kan worden ingedeeld met trainingen, een lunch, een wedstrijd en een afsluitende borrel op Gyas. U maakt dan niet alleen kennis met de roeisport, maar ook met het verenigingsleven.

Tijdens de trainingen zal u worden uitgelegd hoe het roeien in z´n werk gaat. Voordat het echte roeien begint, zal worden geoefend op de ergometers en op het bakvlot. Onder begeleiding van coaches zal u alles haarfijn worden uitgelegd, zodat u voorbereid de boot instapt.

Lijkt het u wat om met uw bedrijf te komen roeien?
Neemt u dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Bob Langereis
A.G.S.R. Gyas
Hoornsediep W.Z. 199
Postbus
9701 BK Groningen

050 526 74 45
extern@gyas.nl

 Bedrijfsroeien  Bedrijfsroeien
   

   


   
 
Aan de Grote Markt Evenementen