Sponsorgoals.nl

Bekendmaking kandidaatsbestuur Kluvers

Joris Kluvers
Beste Gyanen,
Vol trots presenteer ik kandidaatsbestuur Kluvers!
Na vele wandelkilometers en bakken koffie heb ik eindelijk een nog leukere groep mensen bij elkaar kunnen krijgen dan gehoopt! Het huidige bestuur en het CvB heeft me hierin enorm geholpen, dus die wil ik allen heel erg bedanken voor hun hulp. Ik stel het kandidaatsbestuur trots aan jullie voor:


Abactis: Marlies van der Zijpp
Deze altijd vrolijke meid zal komend jaar het contact van de vereniging worden. Marlies is de stuur geweest van TopC4, maar is nog vaker op het hockeyveld te zien dan in de boot. Door haar ervaring binnen de ICE en als voorzitster van de Almanakcie is Marlies perfect voor de rol van abactis.

Fiscus: Willemijn Nijkamp
De vrouw van het grote geld van de vereniging kennen we ook wel van de Kookcie, de ICE, en haar tijd als clubroeister. Deze studente International Business bezit de kwaliteiten en het enthousiasme om haar rol als fiscus uitstekend te vervullen.

Wedstrijdcommissaris: Arienne Dijkstra
Na haar eerste jaar als wedstrijdroeister verruilde Arienne het roeipakje voor een regenbroek en coachtoeter, waardoor ze nu zowel vanuit de boot als vanaf de kant een goed beeld heeft van het wedstrijdroeien. Naast het roeien kennen we Arienne van de Supervisoren en het wedstrijdgenootschap Lux-a-flex. Als allereerste lichte dame in een bestuur op Gyas zal Arienne een frisse wind binnen de functie brengen!

Commissaris Extern: Eline Argelo
Deze Rotterdamse dame houdt geen blad voor de mond en weet wat ze wil. We kennen haar als lid van de Aquicie, en als praeses van het dispuut Vita. Ik ben ervan overtuigd dat Eline met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen Gyas goed op de kaart zal weten te zetten.

Competitiecommissaris: Sybren van der Meulen
Na zijn tijd als roeier van TopC4 houdt hij zich nu bezig met de coaching daarvan. Als voorzitter van de LIK is Sybren afgelopen tijd druk geweest met het ontvangen en begeleiden van de nieuwe lenteleden, en door zijn toegankelijkheid en vriendelijkheid zie ik hem als de ultieme compopapa!

Materiaalcommissaris: Wouter Slump
Wouter houdt zich nu al 4 jaar volop bezig met roeien en materiaal. Na zijn eerste jaar TopC4 is hij meteen doorgegaan met roeien als clubroeier, en hij is daar nu nog niet mee gestopt! Daarnaast is hij nu als voorzitter van de MRC druk bezig met het organiseren van een alternatieve marathonwedstrijd. Door zijn passie voor het roeien en zijn leergierigheid weet ik zeker dat Wouter een uitstekende Matcom zal worden.

Bootenhuyschcommissaris: Suus Idema
Suus is een bekend gezicht op Gyas. Hoewel ze de boot liever op de plank laat liggen, kun je binnen de borrelde kant van Gyas niet om haar heen. Met haar ervaring binnen de BAM!, Beheer Oud, de Ski100, en de klankbordgroep is Suus de perfecte kandidaat om haar functie uit te voeren.

Commissaris Gebouw: Suzan Langebeeke
Als enige vrouw binnen de Bouwcie heeft Suzan veel ervaring opgedaan omtrent de verbouwing en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast kennen we haar als coach van TopC4 en roeister van de dames instap 8+. Door haar enthousiasme en ervaring ben ik ervan overtuigd dat Suzan haar functie fantastisch uit zal voeren.

Ik ben onwijs trots op deze groep en kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!

Via deze link is het bekendmakingsfilmpje nog een keer te bekijken (vanaf 08:38):
https://www.youtube.com/watch?v=UFH1CmN6-dQ

Reacties

Emma du Marchie Sarvaas · vr 28 mei 2021 om 13:22
Gefeliciteerd allemaal!
Olaf Barning · vr 28 mei 2021 om 22:07
gefeliciteerd iedereen! maak er een mooi jaar van
Jan Willem Snippe · zo 30 mei 2021 om 22:37
Mooie plannen ! Heel veel succes gewenst allemaal !!

Extra gegevens