Sponsorgoals.nl

Sollicitaties Time-Team

vr 15 janAlexander Hoogerheide
Ben jij roei-geïnteresseerd, alert, gedreven en zelfstandig? Zou je het leuk vinden om deel uit te maken van het team dat de Nederlandse roeiwereld van roei-uitslagen voorziet? Lees dan verder en schrijf je in!

De afgelopen jaren is wedstrijdaanbod van Time-Team gegroeid, en inmiddels verzorgt het team bij meer dan 20 wedstrijden de complete administratieve afhandeling en tijdwaarneming. Om de drukke wedstrijdkalender in goede banen te leiden, kunnen we een uitbreiding goed gebruiken. Als het je leuk lijkt om in het hart van een aantal competitie-, nationale of internationale wedstrijden mee te werken, schrijf je dan nu in! Je hoeft geen ervaring met roeiwedstrijden te hebben of te kunnen programmeren.

Als wedstrijdmedewerker ben je samen met een ervaren Time-Teamer verantwoordelijk voor het verloop van de wedstrijd op het gebied van de administratieve afhandeling. Op de dag voor de wedstrijd zorgen jullie er samen voor dat de laptops gereed staan voor gebruik en dat jullie met de wedstrijdleider het wedstrijdverloop hebben doorgesproken. Tijdens de wedstrijd zorg je ervoor dat de vrijwilligers hun zaken goed op orde houden: je houdt de uitslagen in de gaten en geeft uitleg over het systeem aan nieuwe vrijwilligers en kamprechters. Je houdt contact met de wedstrijdleider over eventuele wijzigingen aan de loting en terugtrekkingen en voert deze wijzigingen eventueel door in het systeem. Kennis van computers of roeiwedstrijden is absoluut geen vereiste, we helpen je graag om een ervaren Time-Teamer te worden.

Daarnaast hebben wij de laatste maanden een online systeem gebouwd waarmee roeiers in deze tijden alsnog met elkaar kunnen trainen of tegen elkaar kunnen racen. Dit is o.a. gebruikt bij het NKIR, het BRIC en nog vele andere internationale wedstrijden. Om deze wedstrijden te kunnen draaien ben jij als race operator verantwoordelijk voor het laden, starten en verwerken van de races. Daarnaast adviseer jij de officials over vertragingen, uitsluitingen en andere technische vragen die ze hebben over het systeem. Doordat de wedstrijden internationaal en virtueel zijn, kan je vanuit elke plek werken waar jij internet hebt.Over Time-Team
Time-Team verzorgt al sinds 1996 de tijdwaarneming en uitslagenvoorziening voor nationale en internationale wedstrijden. Begonnen als onofficiële commissie van Gyas is het team doorgegroeid naar een professionele organisatie die voor steeds meer wedstrijden de hele ICT voorziening tijdens een wedstrijd verzorgt.

Het Time-Team wordt gewaardeerd vanwege de combinatie van uitstekende software maar vooral ook de medewerkers met veel ervaring en goede kennis van roeiwedstrijden. Hierdoor wordt de wedstrijdorganisatie en de kamprechters veel werk uit handen genomen en weten publiek, thuisblijvers en deelnemers direct na de finish wie de wedstrijd gewonnen heeft.

Reacties

Siem Looijen · wo 06 jan 2021 om 16:32
"dat de Nederlandse roeiwereld van roei-uitslagen voorziet" Wel iets meer dan alleen Nederland...

Extra gegevens