Sponsorgoals.nl

5 Gyanen naar het EK onder 23!

za 05 - zo 06 sepAnna Honingh
Hoewel er weinig wedstrijden zijn gestart dit jaar hebben onze roei-toppers niet stilgezeten. Er werd fanatiek gefietst, ergo’s draaiden overuren in de woonkamers en nu het roeien ook weer mag werpt het harde werken haar vruchten af. Afgelopen weekend zijn de laatste selecties afgerond met als het fantastische resultaat dat er 5 Gyanen gaan starten op de Europese Kampioenschappen onder 23 in Duisburg en 2 op de Europese Kampioenschappen in Poznan!

Vol trots mag ik de volgende personen feliciteren: Marij Compagner en Esther Wijnalda met hun plekjes in de dames 8+. Hiernaast heeft Alex Toonen als tweedejaars een bewonderenswaardige plek in de 2- veroverd. Ook bij de mannen zijn successen behaald, hier mag ik Kimo Berenschot feliciteren met een plek in de mannen 8+. Daarnaast heeft Stefan Slagter na een lange selectie een plekje in de lichte mannen 4x bemachtigd!

Bij de bondsvrouwen heeft Ymkje haar plekje in de dames 4- succesvol verdedigd, dit betekent dat zij naar de Olympische Spelen in Tokyo gaat in deze boot. Voordat het zover is zal zij de Europese Kampioenschappen in Poznan starten in deze boot.
Marloes is nog bezig met de Olympische selectie voor de 2-, zij zal waarschijnlijk in de dames 8+ verschijnen op het Europees Kampioenschap.
Namens Gyas wens ik al deze roeiers en roeisters veel succes en plezier in de voorbereidingsperiode naar deze toernooien toe!

Reacties

Jan Willem Snippe · za 25 jul 2020 om 17:07
Heel mooi resultaat !
Allemeel heel veel succes gewenst !!

Extra gegevens