Gyas Meerkamp

za 30 jun 2018Nadine Klimp
Lieve Gyanen,

Zoals als jullie de afgelopen weken wel gemerkt hebben, komt de Gyas Meerkamp steeds dichterbij! Een NOOC slotwedstrijd én episch slotfeest in het mooie hoge noorden. Om zowel de wedstrijd als het feest tot een groot succes te maken hebben we jullie hulp echter hard nodig! Dus kom zelf een stukje peddelen, geef je op als medewerker, biedt slaapplekken aan voor al onze roeivrienden die van ver moeten komen en kom in grote getale naar het feest!


LET OP: je kan je nog tot vrijdagmiddag 12:00 inschrijven om de Gyas Meerkamp te roeien. Wil jij het Hoornsemeer trotseren met je ploeg, commissie, genootschap of dispuut? Schrijf je dan snel hier in. De volgende vrije velden worden uitgeschreven:

DLente C4+
HLente C4+
Mix C4+
Dames 4+
Heren 4+
Dames 4*
Dames 8+
Heren 8+
Mix 8+

Om de hele dag soepel te laten verlopen zijn we ook nog steeds hard op zoek naar ouderejaars medewerkers. Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan deze mooie wedstrijd en heb je nog wel een paar uurtjes over op zaterdag, schrijf je dan hier in. We hebben mensen nodig voor allemaal verschillende taken, dus kijk snel op de inschrijflijst om te zien op wat voor manier jij ons kan helpen!

Aansluitend is nog een groot feest bij Binnenpret, waarmee we samen met roeiend Nederland het seizoen af zullen sluiten. Wil je hier bij zijn? Schrijf je in via de inschrijflijst!

Wij willen andere verenigingen natuurlijk ook laten zien wat voor geweldige sfeer en feesten wij hier in Groningen hebben en daar kan jij zeker aan bijdragen! Want, zoals jullie zelf ook wel gemerkt hebben afgelopen seizoen, is Groningen helaas niet voor iedereen dichtbij. Daarom zijn we op zoek naar slaapplaatsen voor vrijdag- en zaterdagnacht. Dus heb je een grote kamer, GK of een andere ruimte waar mensen kunnen slapen? Schrijf je dan hier in om slaapplaatsen aan te bieden! Als dank krijg je ook nog een aardig zakcentje voor terug, niet geheel onbelangrijk, €5 euro per persoon per nacht. Daar kun je dan weer lekker munten voor kopen op het feest ’s avonds! En nog belangrijker: ook een episch weekend en wie weet een slaapadresje voor een komende roeiwedstrijd!

Reacties

Extra gegevens

Meer nieuws