Nieuws

Drie blikken en twee baanrecords op de Tromp Boat Races

za 20 - zo 21 okt
Afgelopen weekend startten de middengroepen en de ouderejaars hun eerstre wedstrijd van dit najaar. 37 Gyanen gingen de strijd aan op de Hilversums kanaal. Met prachtige en snelle omstandigheden werd er maar liefst drie keer geblikt en sneuvelden er twee baanrecords! Damion won het LH1x veld met een nieuw baanrecord en Iris wist maarliefst twee keer te blikken, namelijk in het LD2x veld, met een nieuw baanrecord, en het LDSB1x veld!

Coach Info Avond

do 08 nov 20:00
Competitiecoaches opgelet!
Herken je jezelf in dat je wel vaak ziet wat er fout gaat, maar dan niet weet wat je het beste kan zeggen? Of dat je juist nog moeite hebt om echt te zien wat er fout gaat in de roeihaal? Dan is de CIA (Coach Info Avond) iets voor jou!
Op donderdag 8 november zal voor de eerste keer de CIA gehouden worden. Tijdens deze ene avond staat het onderwerp “van analyseren naar aanwijzingen geven” centraal. Wij van de Supervisoren Commissie zullen jou voorzien van allerlei tips en tricks. Bovendien kan je er punten verzamelen voor de compoladder! Schrijf je dus snel in op de inschrijflijst voor de avond van 8 november!

Crowdfunding zanger Richard

za 17 nov
Vrinden und vrindinnen,

Na het overweldigende Gyas-debut van zanger Richard tijdens de buitendag lijkt het ons hoog tijd dat Richard weer langs komt op A.G.S.R. de Gij. Wat ons betreft mag deze lokale superster niet ontbreken op de spectaculaire line-up van het Vaute Veesd in het lustrumjaar. Om dit mogelijk te maken hebben we jullie nodig. Schrijf je in voor maar €2 om Richard te crowdfunden richting het Vaute Veesd 2018, want samen staan we sterker(L). Meer inschrijven=meer zanger Richard.

Kusjes, beheer Veldkamp

Selectiebekendmaking

do 01 nov
Donderdag 1 november zal bekend worden gemaakt welke roeiers komend jaar de eerstejaarsploegen van Gyas mogen gaan vertegenwoordigen. Na weken van trainen, selectie en een weekend afzien op bootcamp zullen de ingeselecteerden om 22:00 bekend worden gemaakt! Dus kom langs met je (asopos)ploeg, commissie of dispuut, om onze nieuwe eerstejaarsploegen te feliciteren!

Huldiging Internationale Roeiers

do 25 okt 20:00
Afgelopen seizoen hebben de roeiers van de A.G.S.R. Gyas weer topprestaties geleverd. Zowel op nationaal als op internationaal niveau werd gestreden om de prijzen en hebben we deze ook gewonnen. Met in totaal dertien internationale uitzendingen kunnen we terugkijken op een uiterst succesvol jaar en dit willen we graag samen met jullie vieren op donderdag 25 oktober! Om 20:00 zal er een BHM zijn, hier kan je je voor inschrijven. Vanaf 20:30 zal de huldiging plaats vinden. Dus kom langs met je (asopos)ploeg, commissie of dispuut, om onze roeiers in het zonnetje te zetten!

Daarnaast wordt er een lichte mannen / dames skiff gedoopt tijdens deze avond.

Voorbeschouwing Tromp Boat Races

za 20 - zo 21 okt
Komend weekend is het tijd voor de Tromp Boat Races in Hilversum. Ook dit jaar rijdt de Bowa volgeladen met 25 skiffjes en één 4+ naar Hillywood. De Tromp Boat Races is een achtervolgingsrace van 5250 meters op een van de mooiste roeiwateren van Nederland aldus Rogier Blink. Na afelopen woensdag avond is er na kort overleg tijdens de ALV besloten om het Noord-willemskanaal langzaam om te bouwen naar het mooiste roeiwater van Nederland.

In totaal zullen er 32 skiffjes, één dubbeltwee en één 4+ starten van Gyas aan de start liggen. Deze achtervolgingsrace is een mooie gelegenheid voor de ouderejaars om zich te meten met de rest van Nederland en voor de tweedejaars een kans om te laten zien dat ze na een periode skiffen hard over de baan kunnen.

Beheer VrijMiBo: collectief soggen

vr 26 okt 16:00
Collectief SOGGEN.

26 Oktober hebben we weer geld van ons aller ome DUO en dus is het tijd voor een nieuwe vrijmibo! Deze zal geheel in het teken van ’t SOGGEN komt te staan. De sapjeskamer zal omgetoverd worden tot leeszaal met bordspellen, studiepintjes uit ’t Bockbierassortiment, dikke happen en de vertrouwde beheershaard. Schaak je raak, mens erger jij je niet of stationeer je eigen monopoly. SOGGEN doe je nooit alleen.

X

BAM! Klaverjassen

Lieve Gyanen,

al jaren wekt Gyas de schijn op een roeivereniging te zijn, terwijl een overgroot deel van de vereniging weet waar Gyas echt om gaat: klaverjassen. De BAM! ziet hier mogelijkheden om de groei van deze aparte Gyas stroming te bevorderen, met een klaverjas avond!
Kijk jij altijd op tegen je ploeggenoten die het wel kunnen spelen? Wil je de subtiele kunsten der kaartleggen leren? Voor jou is er een tutorial, waarin de fijne kneepjes van het spel uitgelegd worden door Gyas' meest ervaren spelers!
Ben je ervaren en deel je graag je kennis? Geef een masterclass! Zo is er voor iedereen een mooie kans op een lekker avondje kaarten! Dit fantastische evenement zal plaatsvinden op 29 oktober en begint om 20.00 uur.
Dikke lebber,

de BAM

Naar Winterberg met Veenstra

Zoek je een voordelige dagtocht naar Winterberg? Ga dan een dagje mee naar de sneeuw met Veenstra Reizen! De dagtocht Winterberg is ideaal voor beginners of voor gevorderden die een dagje sneeuwpret niet willen missen.

Winterberg ligt op nog geen drie uur rijden van Nederland. Hier vind je één van de leukste skigebieden van Duitsland voor een actief daguitje. Boek nu je dagtocht naar de pistes van Winterberg mét sneeuwgarantie!


Via https://veenstrareizen.nl/gyas kun je meer informatie opzoeken over data en prijzen

ps mocht je nog twijfelen, je helpt Gyas er ook nog eens mee

48e Asopos Najaarswedstrijden

za 27 - zo 28 okt
De Asopos/Argo periode is in volle gang en al snel is het weer tijd voor de eerste echte wedstrijd van onze eerstejaars, de Asopos Najaarswedstrijden. Hier zullen we Gyas massaal vertegenwoordigen met alle eerstejaars comporoeiers, de wedstrijdselectanten en ouderejaars compoploegen. Met een groot aantal Gyanen gaan we de Bosbaan op 27 en 28 oktober zwart-wit-cognac kleuren en gaan we er een mooie dag van maken. Over een afstand van 500m of 2000m, afhankelijk van het veld, zullen onze Gyanen laten zien wat ze waard zijn!