Nieuws

Verslag Elfstedentocht

Op 11 en 12 mei 2018 startten maar liefst VIJF ploegen van Gyas de wereldberoemde Elfstedentocht.. Binnen 24 uur roeiden zij in ploegen van twaalf een afstand van 210 kilometer langs de elf steden die Friesland kent. Alle vijf, ieder met eigen ervaringen, haalden de eindstreep binnen dit tijdslimiet! Een prachtige prestatie waar zij, de MRC en Gyas trots op zijn. Dus, ga jij de uitdaging aan en strijden we volgend jaar met een nog grotere afvaardiging van Gyas?

Nabeschouwing Westelijke Regatta

za 19 - zo 20 mei
Na een week vol discussie over het wel of niet varen van B-finales op de Westelijke Regatta was het 19 en 20 mei tijd voor deze wedstrijd op de Willem Alexanderbaan, met B-finales. Naast de B-finales werden er ook A-finales gevaren. In deze A-finales wisten Gyanen maar liefst zeven keer als eerste over de finish te komen!

Gyas-Mayday Mixborrel

do 24 mei
Lieve Gyanen,

Na het mooie feest van de Stapjeskamer afgelopen week, gaan wij er aanstaande donderdag weer een te gek feestje van maken. Dus bereid je voor op de meest epische borrel op Gyas! Niet alleen komt MayDay ons vergezellen met DE MayDAy boot naast de sapjeskamer, maar wij zullen er als Prowst alles aan doen om er samen met jullie een geweldig feest van maken. Dus trek je mooiste zeiloutfit uit de kast, laat het goudgele heiliger water maar vloeien en dan laten we MayDay zien hoe wij als gyanen kunnen feesten en PROWSTen!
Natuurlijk bestaat deze mixdag met Mayday niet alleen uit een borrel. Dus schrijf je ook vooral in voor het Drentschen en de BBQ voorafgaand aan de borrel om met een biertje in de hand in de zon alvast helemaal in stemming te komen.
Wij hebben er zin in!

Liefs en tot donderdag,
Prowst

ps. Omdat ook Desperados deze borrel wel zag zitten en ons hierin wil steunen, zal donderdag de actie van 6 despo halen 5 betalen weer gelden.

Coach interesse inschrijflijst

Vind jij het leuk om af en toe te coachen, maar wil jij niet vast zitten aan een bepaalde ploeg of aan een minimaal aantal keer coachen, schrijf je dan nu in op de Coach interesse inschrijflijst! Door je in te schrijven op deze lijst kan je benaderd worden door ploegen met de vraag of je hen een keer kan coachen. Je kan zelf op de inschrijflijst aangeven welke verschillende boottypes je zou kunnen en/of willen coachen. Is dit iets voor jou, schrijf je dan in!

Hoe Solliciteer jij?!

ma 11 jun 20:00
Maandagavond 11 juni geeft Integrand een sollicitatietraining op Gyas!
Leer hoe je professioneel en zelfverzekerd overkomt tijdens jouw sollicitatie. In deze workshop komen de volgende aspecten van het sollicitatieproces ter sprake:
- Het maken van een goed CV
- Het schrijven van een goede motivatiebrief
- Bruikbare gesprekstechnieken
- CV Checks

Gyas fietskleding

zo 10 jun
De zomer staat weer voor de deur en het fietsseizoen is al in volle gang. In dit plaatje mist alleen nog een Gyas wieleroutfit. De Gyas fietskleding van het merk Lawi kan je bestellen via de webshop van Lawi (http://lawishop.nl). Wanneer je gebruik maakt van de registratiecode: gyas, bij het aanmaken van een account, krijg je toegang tot de Gyas shop. Een handleiding hiervoor is via de mail (extern@gyas.nl) op te vragen, bij verdere vragen wil ik je doorverwijzen naar de klantenservice van Lawi zelf.

Voorbeschouwing Westelijke Regatta

za 19 - zo 20 mei
Komend weekend is het weer tijd om af te reizen naar de immer gezellige Willem Alexanderbaan voor de Westelijke Regatta. Waar de roeiers bij de Damen gespaard werden qua wind, zullen de twee kilometers hoogstwaarschijnlijk wat langer duren komend weekend.

LIK afroeimiddag

ma 14 mei
Vandaag gaan de lenteleden laten zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd! Van 16 tot 19 uur is het dus drukker op het vlot en op het water. Kom samen met de lenteleden genieten van een zonnetje, biertje, hitjes en potjes roeien!
Na de inauguratie is er een borrel, waarbij iedereen vanaf 10 uur welkom is om samen met de nieuwe leden te proosten op een wereldtijd!

100e Internationale Hügelregatta in Essen

vr 11 - zo 13 mei
Komend weekend zal een aantal roeiers deelnemen aan de Hügelregatta op de Baldeneysee, in Essen.
Luuk, Damion, Reinier, Iris en Eline zullen allemaal in verschillende nummers en combinaties meerdere malen de baan over gaan.

Talentenboot sturen

do 24 mei
Durf jij je mond wel open te trekken en bent niet bang voor een uitdaging? Dan is sturen iets voor jou!
Een ploeg is namelijk niks zonder een stuur, je bent de baas in de boot en een verlengstuk van de coaches. Jij ziet wat de coaches niet zien en helpt je ploeg de wedstrijd door.
Lijkt dit je wat? Geef je dan op om een talentenboot te sturen!