Nieuws

Coachen SVP

ma 27 aug 20:00
Wil jij volgend jaar wedstrijdcoachen of club gaan coachen? Schrijf je dan in voor het coachen tijdens de SVP waar jij de nieuwe wedstrijdroeiers gaat opleiden!

RC-1 Cursus

De Afroei-periode gaat bijna van start en daarom zal er weer een nieuwe RC-1 gegeven worden door de Supervisoren! Tijdens deze coach cursus zullen we jou de beginselen van het coachen uitleggen. Jij wordt bijvoorbeeld nu afroei- of CSP-coach of je wilt jouw coachkindjes meer leren en ze nog beter voorbereiden op de wedstrijden. Wacht dus niet langer en meld je aan!

BRONS voor Baukje op het FISU WK!

vr 10 - zo 12 aug
Vannacht heeft Baukje een bronzen medaille behaald in de skiff op het FISU WK! Jorn en Tijmen eindigden vijfde in de finale van de mannenacht.

Voorbeschouwing FISU WK Shanghai

vr 10 - zo 12 aug
Vanaf morgen gaat het FISU WK in Shanghai van start. Er zullen drie roeiers (Baukje, Jorn en Tijmen) namens Gyas aan de start liggen. Baukje start in de skiff en Jorn en Tijmen starten in de acht. Eline zal helaas niet meer van start gaan door een ribblessure

Pre KEI-week borrel in de brouwerij

do 09 aug 00:21
Komende donderdag is het weer tijd voor Gyas in de Brouwerij! Kom met je ploeg/ commissie/ dispuut/ genootschap etc. lekker vakantie verhalen ophalen met iedereen en draai alvast lekker warm voor de KEI-week.

Selectie Voorbereidingsperiode 2018 (SVP)

ma 27 aug 20:00
Denk jij erover om volgend jaar hard te roeien en om te gaan selecteren voor een wedstrijdploeg? Wil je in 5 weken serieus bijgeschoold worden om te kijken of je voor een wedstrijdploeg in aanmerking komt? Of wil je eerst weten hoe het serieuze trainen bevalt? Dan is de SVP wat voor jou.

Voorbeschouwing EK, Glasgow

do 02 - zo 05 aug
Vandaag begint het EK roeien in Glasgow waar drie Gyanen (Marloes, Sophie en Ymkje) aan de start liggen. Marloes en Ymkje gaan in de vrouwnacht van start en Sophie start in de vrouwendubbelvier.

Nabeschouwing WK onder 23, Poznan

wo 25 - zo 29 jul
Afgelopen week, 25 tot en met 29 juli, vond het WK onder 23 in Poznan plaats. Drie Gyanen (Damion, Iris en Luuk) lagen aan de start. Er zijn goede prestaties geleverd waaronder een zilveren medaille voor Luuk in de mannen dubbeltwee. Hieronder volgt een samenvatting van het toernooi.

Wedstrijd Zomerroeien

wo 01 aug
Om voorbereid de skiffperiode in te gaan en het roeien weer wat op te pakken wordt er dit jaar ook zomerroeien georganiseerd voor de wedstrijdsectie.

WK onder 23

wo 25 - zo 29 jul
Aanstaande woensdag begint het WK onder 23 in Poznan, Polen! Het WK vindt plaats van 25 tot en met 29 juli.

Er zullen 3 Gyanen (Damion, Iris en Luuk) aan de start liggen. Iedereen is van harte welkom om op Gyas de drie gyanen te volgen via de livestream.