Sponsorgoals.nl

Kamer forum » Huize hetesingel zoekt huisgenootjes!

Joa Pelgröm · do 09 apr 2020 om 17:20
Twee mooie kamers in hartje centrum incl. dakterras!
Huize hetesingel zoekt per 1 mei twee gezellige en actieve huisgenoten.

Kamer 1 is 13 m2 met een wastafel, ingebouwde hoogslaper en kost 359,56 euro per maand, mogelijk gaat de prijs een beetje omhoog (incl. G/W/E en servicekosten). Vorige zomer zijn er nieuwe ramen ingekomen en een nieuwe verwarming. De kamer is gestoffeerd en gemeubileerd, dit kan in overleg evt ook wit en kaal opgeleverd worden.

Kamer 2 is 12 m2 met een wastafel, ingebouwde hoogslaper en kost 340 euro per maand (incl. G/W/E én servicekosten), mogelijk gaat de prijs iets omhoog.

Wat krijg je er allemaal bij:
- 7 gezellige huisgenoten (gelijke verdeling man/vrouw) die actief zijn bij verschillende verenigingen, zoals Albertus, Gyas en G.S.R.C.
- elke dinsdagavond houden we een huisavond en gaan we samen wat eten en een biertje of wijntje doen. Ook vieren we samen Sinterklaas en Kerst en hebben huisuitjes
- een heerlijk dakterras waar je van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds van de zon kan genieten en waar wij in de zomer lekker kunnen bbq’en. Vorige winter is dit dakterras helemaal vernieuwd!
- een gezellige GK met een bar, tv, dartbord, etc
- een geweldige locatie binnen de grachten! Met 5 minuten ben je in de stad en een supermarkt en nachtshop om de hoek
- een in januari 2016 gerenoveerd Herenhuis (nieuwe keuken, badkamer, vloeren et cetera)

Als je geïnteresseerd bent stuur dan een bericht naar 0629895971 (Joa), ik kan dan ook de foto's sturen. Schrijf even kort iets over jezelf en dan nodigen wij jou binnenkort uit om te videobellen!


Groetjes,
Tom, Anjo, Sebastiaan, Tieme, Lotte en Joa