Sponsorgoals.nl

Kamer forum » huisgenoot gezocht (M)

Bram van Iersel · za 11 jan 2020 om 17:10
Het leukste huis van Groningen heeft een plekje vrij vanaf 1 maart 2020 voor onbepaalde tijd. Het huis deel je met 4 enthousiaste jongens, in het centrum van Groningen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Twee gemeubileerde kamers met een totale oppervlakte van 12,5m2. In de slaapkamer staat een hoogslaper (200cm bij 170cm), slaapbank en een ingebouwde kast. In de tweede kamer staan een bureau en kast. Naast de twee kamers hebben wij een gezamenlijke woonkamer van 26m2 waar we 90% van onze tijd spenderen. Ook de keuken en badkamer zijn gedeeld. Koken en eten doen we vrijwel elke avond gezamenlijk.
Zernike is 15 minuten fietsen, Grote markt 2 minuten. Dichtstbijzijnde bus aansluiting is 2 minuten lopen. Huurprijs inclusief alles is 435 euro per maand (ook Ziggo abonnement etc.).

Wat zoeken wij in jou?

Een sociale en open jongen tussen de 19 en 22 jaar die studeert aan de Hanze Hogeschool of Rijksuniversiteit Groningen. Je bent graag betrokken in het huis en vindt het leuk om naast je studie ook met huisgenoten de stad te verkennen. Ben jij deze sociale gozer die het ziet zitten om zijn studententijd goed te spenderen? Stuur ons dan een bericht en misschien ben jij binnenkort de nieuwe bewoner van dit gezellige huis. 5 februari hebben wij een hospiteer avond, zien we je dan?


Groetjes.
Jeroen, Youri, Bram en Joppe