Financiële plaatje

Kosten van het proeflidmaatschap

Een proeflidmaatschap van Gyas loopt tijdens de afroeiperiode. Deze begint op 29 maart en eindigt op 15 mei. Dit proeflidmaatschap kost €29,50.

Kosten van het lentelidmaatschap

Het lentelidmaatschap gaat na de afroeiperiode in en duurt tot begin oktober. De contributie voor deze periode bedraagt € 55,-. Als lentelid is het ook al verplicht om een ACLO-kaart aan te schaffen.

Kosten van het normale lidmaatschap

Het normale lidmaatschap gaat in oktober in en duurt één kalenderjaar. Naarmate je langer lid bent, betaal je minder contributie. 

De contributie voor roeiende leden verschilt dus per jaar.

Eerstejaars competitieroeiend lid 269,-
Tweedejaars competitieroeiend lid 238,-
Derdejaars competitieroeiend lid 202,-
Vierdejaars of langer competitieroeiend lid  147,-


Gyas maakt gebruik van een machtigingssysteem. Hiermee wordt de contributie automatisch in vijf termijnen van je rekening afgeschreven.

Los van de contributie is iedereen die lid is van een Groningse studentensportvereniging verplicht een ACLO-kaart te kopen. Deze kaart geeft je voor de duur van één collegejaar het recht op de studentensport-faciliteiten van de Universiteit Groningen/Hanzehogeschool. De kosten van deze kaart zijn € 59,95 en dienen in één keer betaald te worden. De ACLO-kaart is te koop bij het sportcentrum van de Universiteit/Hanzehogeschool.

Samenvatting

Alle financiële zaken nog even samenvattend;

Proeflidmaatschap gedurende afroeiperiode

29,50

Lentelidmaatschap

55,00

Normaal eerstejaarslidmaatschap voor de duur van één jaar     

269,00

ACLO-kaart voor Groninger studentensport

59,95