Nieuwe kandidaatsbestuur Dikkers

Marjolein Dikkers
Met niets meer dan trots wil ik jullie voorstellen aan het nieuwe kandidaatsbestuur van ’24 – ’25.

Na een aantal weken vol gezellige koffietjes, leuke gesprekken en enthousiaste reacties, heb ik uiteindelijk een fantastische groep samen kunnen stellen waar ik al het vertrouwen in heb. Dit had ik niet kunnen beslissen zonder de goede hulp van het CvB en bestuur Schols. We gaan er een geweldig jaar van maken en stel iedereen dan ook graag aan jullie voor!

Klik op die bericht om te zien wie er in het nieuwe kandidaatsbestuur zitten.


Abactis: Christine van Donderen
Voor aankomend jaar zal Christine de functie Abactis bekleden. Deze dame is 22 jaren jong en is in de lente van 2021 lid geworden van Gyas. Ze heeft hier zeker niet stil gezeten. Zo zit ze bij de supervisoren en heeft ze afgelopen jaar club geroeid, en zelfs de bokaal gewonnen. Dit jaar heeft ze het roeien omgeruilt voor het coachen en is de rol als hoofdcoach van clubdames voor haar. Met haar bijbaan bij een advocatenkantoor heeft ze al ervaring opgebouwd en daarmee is Christine perfect gegoten om de taken binnen de functie van een Abactis uitstekend uit te voeren!

Fiscus: Rens Haagsman
Onze Rens is 23 en inmiddels al 5e jaars Gyaan. Elk jaar is hij fanatiek afroeicoach geweest en kent daardoor veel mensen uit verschillende jaarlagen. Hij zal je met zijn (slechte) humor altijd aan het lachen maken en staat ook positief in het leven. In zijn 3e jaar is hij bij de KookCie gegaan, waar hij nog steeds veel aanwezig is. Rens heeft zijn bachelor en master in econometrie zo goed als afgerond en heb er daarom alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen!

Wedstrijd Commissaris: Caroline Mantz
Caroline is 22 jaar oud en is vanuit Duitsland naar Nederland gekomen voor de studie. Binnen Gyas heeft ze al veel gezien: namelijk EJD geroeit, fanatiek compo geroeit in de ploeg STORM, meerdere club- als wedstrijd ploegen mogen coachen, nu ook nog actief bij dispuut De Grote Vriendelijke Dames en heeft als kers op de taart ook nog haar steentje bij gedragen bij de wedstrijdcommissie. En dat allemaal in 4 mooie Gyas jaren voor haar, wat ze omschrijft als een mooie tijd waar ik zelf veel in gegroeit ben! Met al deze kennis is heb ik er al het vertrouwen in dat het rondom het wedstrijd roeien helemaal goed gaat komen.

Commissaris Extern: Dilan Ruschen
Dilan is 20 jaren jong, altijd enthousiast en energiek, is pas 2e jaars maar heeft zeker niet stil gezeten. Hij is actief bij de FotoCie, zit sinds afgelopen jaar bij het dispuut de klokkenluiders en is nog actief met zijn ploeg ’t kofschip. Aan zijn motivatie gaat het dit jaar zeker niet liggen en met zijn vlotte babbel weet ik zeker dat hij Gyas goed gaat vertegenwoordigen naar de buitenwereld!

Competitie Commissaris: Mart Wierckx
Dit jaar zal er weer een compopapa zijn, namelijk Mart Wierckx. Mart is 21 jaar en heeft een hart voor de vereniging. Je kunt hem kennen als voorzitter van de Gyas Meerkamp, maar ook van het coachen van TopC4, zijn eigen compoploeg ‘verzopen’ en is hij nog actief bij de klankbordgroep en kascommissie. Hij heeft veel kanten van de vereniging gezien en heb er daarom alle vertrouwen in dat Mart een enorm goede compopapa gaat worden!

Materiaal Commissaris: Milan Heida
Milan is een vrolijke sociale vent en hij ademt Gyas. Zelf heeft hij veel geroeit in verschillende compoploegen, is dit jaar actief als clubroeier, heeft zijn steentje bij gedragen bij de Gyas Meerkamp en is nu actief bij de OCC. Ook is Milan naar 4 mooie Gyas jaren nog steeds actief met zijn eigen compoploeg 'Lucius'. Door al deze jaren heeft hij heel wat kennis bij elkaar gesprokkeld en daarom heb ik er alle vertrouwen in dat Milan de functie van matcom fantastisch uit gaat voeren.

Bootenhuysch Commissaris: Michiel Muller
Veel van jullie zullen Michiel wel kennen. Hij is actief bij de CIE, heeft meegedaan met het kickboxgala en is nog steeds samen met zijn compoploeg 'Dionysos. Michiel heeft altijd een lach op zijn gezicht en is echt een harde werker. Hij is altijd in voor een praatje met iedereen, daarom is het samenwerken met beheercommissies geen probleem voor hem!

Commissaris Gebouw: Ids van der Sloot
Ids is een man die van alles en nog wat heeft gedaan op Gyas. Hij is actief geweest bij de CompetiCie, heeft een jaar EJZ geroeit in 2021/2022, is lid van dispuut de Strandkasten, coacht nu club heren, heeft de varsitycommissie gedaan en zit ook nog bij de Bouwcie en KlankBouwGroep. Ids vind het leuk om zijn handen uit de mauwen te steken, dus reken er maar op dat hij niet stil gaat zitten!

Reacties

Jan Willem Snippe · wo 29 mei 2024 om 22:57
Heel veel succes gewenst allemaal ( alvast...)
Zoals het beroemde motto van Thorbecke luidt "Er is Meer dan Voorheen te Doen".
Maak deze mooie club van ons NOG MOOIER !
Britt Huigen · zo 09 jun 2024 om 12:02

Extra gegevens