Tromp Boat Races

Tosca Witting
Dit weekend vinden de 37ste Tromp Boat Races plaats! Met 25 skiffeurs reizen we af naar Hilversum om een race van 5,2 km te varen.

Dit weekend vindt de 37ste editie van de Tromp Boat Races plaats! Met 25 skiffeurs reizen we af naar het mooie Hilversum om een race van 5,2 km te varen. Op de zaterdag is het de beurt aan de heren om te laten zien waar ze al die tijd voor getraind hebben.
Afgelopen periode zijn er meerdere skifftrials gevaren, onder zowel goede als barre weersomstandigheden. Van het weer moeten onze roeiers het niet hebben, maar ze kunnen het vertrouwen dat ze in het Hoge Noorden hebben opgedaan, meenemen naar de Hilversumse wateren om een goeie pot te varen.
Om 11.30 zullen Jitse, Jordy, Erik, Bas, Laurens, Carlo, Daan, Maurits, Laurids, Thijs, Robbie en Casper Gyas vertegenwoordigen
Op de zondag is het de beurt aan de dames. In het eerste blok zullen Danique, Gaily, Fardau, Marthe en Willemijn aan start liggen. In het blok erop is het de beurt aan Isabelle, Marije, Hilde, Willeke, Roos, Louise, Wouke en Merije!

We wensen onze Gyanen veel succes dit weekend!

Reacties

Extra gegevens