Sponsorgoals.nl

Schrijf je in als afroeicoach!

Tamara van den Bosch
Lieve Gyanen opgelet! Komende september gaat de mooiste periode van het jaar weer van start: de afroei! Niet alleen is dit voor de eerstejaars een super leuke tijd om Gyas te leren kennen, ook is het voor de ouderejaars een manier om de nieuwste lichting Gyanen te ontmoeten. Schrijf je dus in als afroeicoach via de inschrijflijst, samen met je favoriete Gyaan of alleen!! Zie voor meer informatie de inschrijflijst!

Lijkt het je leuk om na de KEI-week onze nieuwe leden kennis te laten maken met Gyas? Dat kan! Wij zijn opzoek naar afroeicoaches. Eind augustus zullen de nieuwe eerstejaars ingedeeld worden in afroeiploegjes en om hen een goede start te geven op Gyas zijn jullie nodig!!

De afroeiperiode begint met de indelingsavonden op 23, 24 en 26 augustus en zal ongeveer 6 weken duren. We sluiten de periode af met een epische afroeidag en het afroeifeest op 1 oktober! Tijdens de afroeiperiode leer je de proefleden kennismaken met Gyas. Dit betreft dus het roeien, de borrels en de vele andere facetten van de vereniging. Op de inschrijflijst kun je aangeven op welke indelingsavonden je beschikbaar bent (gelieve meerdere dagen opgeven).

Je kunt je individueel of als duo of inschrijven. Het inschrijven als trio heeft geen zin. Hier zal dan ook geen rekening mee worden gehouden. Als je je als duo inschrijft, hoeft maar een van de twee zich op de inschrijflijst in te schrijven.

Daarnaast kun je op de inschrijflijst aangeven hoe vaak je gemiddeld verwacht te kunnen coachen en of je interesse hebt in het worden van hoofdcoach. Als hoofdcoach neem je het voortouw in jouw coachkader, let je er op hoe jouw ploegje loopt (ploma’s, activiteiten, outingen, etc.) en probeer je jouw ploeg hierin actief te ondersteunen. Daarnaast ben je het schakelstuk tussen team Afroei van de Cie400 en je ploeg. Ook kun je op de inschrijflijst aangeven of je actief bij Gyas bent of bent geweest in de vorm van een dispuut, genootschap, commissie of (wedstrijd)roeien. Vul dit in!

Dus heb jij zin om de nieuwe leden te leren kennen en voor de eerstejaars een geweldige beginperiode neer te zetten? Schrijf je dan in als afroeicoach!

Als je afroeicoach wordt verwachten wij dat je MINIMAAL 1 KEER PER WEEK beschikbaar bent om te coachen. Daarnaast wordt er verwacht dat elke ploeg minimaal 2x coacht of stuurt in de DoMiRow tijdens de afroei.
Denk hier goed over na. Lukt dit niet, schrijf je dan NIET in en gun je plek aan een ander die wel beschikbaar is!

Mocht je nog vragen hebben over het afroeicoachen, dan kun je altijd een appje sturen naar Amilio Bennen of Tamara van den Bosch; of je kunt mailen naar afroeigyas@gmail.com

Extra gegevens

di 01 jun 12:42