Sponsorgoals.nl

Vacature Support- en Salesmedewerker Time-Team

Janine van Embden
Wil je werken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Wil je de laatst beschikbare techniek gebruiken om sportevenementen voor de sporters, organisatie en publiek tot een groot succes te maken? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou bij Time-Team.
Wij zoeken per direct een multitalent die het team komt versterken in de functie van:
Support- en Salesmedewerker (20-40 uur)


Time-Team verzorgt al sinds 1996 de tijdwaarneming en uitslagenvoorziening voor nationale en internationale wedstrijden. Begonnen als commissie van roeivereniging Gyas is het team doorgegroeid naar een professionele organisatie, die voor steeds meer wedstrijden het regatta-management en de tijdwaarneming verzorgt.
Onze producten en services worden gewaardeerd vanwege de combinatie van uitstekende software, hardware en medewerkers die veel ervaring en kennis hebben van roeiwedstrijden. Time-Team zorgt met haar dienstverlening dat wedstrijdorganisatie veel werk uit handen wordt genomen en door het gemakkelijk te gebruiken platform weten publiek, thuisblijvers en deelnemers direct na de finish wie de wedstrijd gewonnen heeft.

De afgelopen jaren is het wedstrijdaanbod van Time-Team flink gegroeid: inmiddels verzorgt het team bij meer dan honderd (inter)nationale wedstrijden de complete administratieve afhandeling en tijdwaarneming. Om deze drukke wedstrijdkalender in goede banen te leiden, en ons marktaandeel binnen en buiten de roeiwereld te vergroten kunnen wij een uitbreiding gebruiken!

Wij zoeken daarom per direct een multitalent die het team komt versterken in de functie van:
Support- en Salesmedewerker (20-40 uur)

Om de inzet van onze diensten wereldwijd te faciliteren zijn we op zoek naar een energieke collega die het leuk vindt om mee te denken en te werken aan ons regatta platform en de bijbehorende dienstverlening. Binnen het team verricht je ondersteunende, coördinerende en administratieve werkzaamheden t.a.v. de wedstrijden die we ondersteunen. Daarnaast is er ruimte om bij (inter)nationale wedstrijden aanwezig te zijn en daar zorg te dragen voor een soepel verloop van het evenement op het gebied van race management, tijdwaarneming en TV broadcast services.

Werkzaamheden
Je verricht sales- en supportdiensten, helpt in de wedstrijdvoorbereiding en ondersteunt in de bedrijfsvoering. Het Time-Team platform biedt wedstrijdorganisaties ontzettend veel mogelijkheden en het is jouw taak om elke wedstrijd te helpen deze functionaliteiten optimaal te benutten. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden onder andere bestaan uit het ondersteunen, inplannen en trainen van Regatta Managers en het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van de dienstverlening voor roeiwedstrijden. Natuurlijk benutten we ook graag jouw communicatieve vaardigheden om nieuwe wedstrijden te benaderen en aan te sluiten.

Jouw belangrijkste taken zijn:
- De communicatie naar en uitvoering van bestaande en nieuwe wedstrijden;
- Het plannen, organiseren en aansturen van Regatta Managers voor verschillende wedstrijden;
- Remote support voor wedstrijdorganisaties in de aanloop naar en tijdens een wedstrijd;
- Quality Control tijdens wedstrijden;
- In- en outbound saleskansen zien en benutten;
- Business development: meedenken over de toekomst van het platform en de dienstverlening.

Functie-eisen:
- HBO werk- en denkniveau;
- Kennis van en affiniteit met roei-evenementen;
- Zelfstandig en planmatig werken;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
- Kennis van sales en/of programmeren is niet noodzakelijk, maar wel een pré;
- Stressbestendig en flexibel inzetbaar.

Persoonlijk profiel
- Je bent proactief, resultaatgericht en sociaal;
- Je kunt zelfstandig gestructureerd werkzaamheden inplannen en uitvoeren;
- Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent in staat goed en effectief te communiceren met collega’s en wedstrijdorganisaties;
- Je bent een enthousiaste collega die geen negen tot vijf mentaliteit heeft;
- Je voelt je thuis in de dynamiek van de roeisport waarin professionals en vrijwilligers samenwerken.

Ons aanbod
Voor deze uitdagende functie van 20-40 uur per week zal je soms op een wedstrijd aanwezig zijn, maar de meeste werkzaamheden zijn uit te voeren op een zelf te kiezen werkplek. Daarnaast zal er veel contact plaatsvinden met de rest van het team via telefoon en videoverbinding en zullen we tweewekelijks samenkomen voor overleg. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring met veel flexibiliteit rondom werktijden. Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden, met bij goed functioneren uitzicht op een fulltime vaste aanstelling.

Interesse?
Je motivatiebrief, vergezeld van CV, kun je per e-mail sturen naar Harm Hermsen (harm@time-team.nl). Met vragen of voor meer informatie over de functie kun je ook terecht bij Harm.

Reacties

Extra gegevens