First Dates: Gyas Edition

vr 12 mrt 2021 17:00Saskia Priester
Lieve Gyanen,

Heb jij tijdens valentijnsdag geen roos ontvangen van je geheime aanbidder? Of juist wel, maar verveel jij je ook zo tijdens deze tijden van coronings en avondklokken, en zit je met smacht te wachten tot het moment dat je weer wat nieuwe Gyanen kan leren kennen tijdens het genot van een borreltje in de Sapjes? Ben je het swipen op tinder/bumble/grindr beu, en heb je zin in een avondje ouderwets genieton? Alhoewel we het Bootenhuysch nog even niet onveilig kunnen maken, kan dit wel vanuit je eigen slaapkamer. Daarom heeft Beheer de Boer voor jullie iets moois bedacht. Wij presenteren: FIRST DATES: GYAS EDITION!!!

Op vrijdag 12 maart huren wij cupido in om de mooiste koppeltjes samen te brengen voor een corona proof date night. Beheer de Boer, ook wel cupido genoemd, zorgt er voor dat je gekoppeld wordt aan een Gyaan die perfect bij je past. Vervolgens kan je vanaf een uur of 18:00 samenkomen voor een gezellig hapje eten en een borreltje (of twee). En wees niet bang, om de avond soepel te laten verlopen zal het Beheer zorgen voor een ultiem datepakket*. Ben je bijvoorbeeld bang voor een awkwarde avond wanneer je toch niet zo veel aan elkaar te vertellen hebt? Niet getreurd, wij zullen jullie voorzien van een aantal gespreksonderwerpen zodat het toch niet snel stilvalt. Voor de avondklok thuis zijn is geen probleem, tenzij je de avond zo leuk vindt dat je er liever wat uurtjes bij aanplakt. Mag je heulemaal zelf weet’n.

Op de inschrijflijst kan je aangeven of de date bij jou thuis kan, een aantal interesses aangeven en eventuele aanvulling geven waar nodig. Geef ook even aan wat je verdere voorkeuren zijn. Dit allemaal zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen koppelen. Laat ook even achter op welke dag wij het epische datepakketje kunnen komen langsbrengen. Ook kan je laten weten of wij eventjes langs mogen komen op de avond zelf om de sfeer te pijlen, een bak met jullie te trekken of gewoon een praatje te maken.

DUSSSS ben jij je maten beu?! Kan je maar geen leuke date krijgen? Voel jij je te cool voor tinder? Laat ons dan die date voor je fixen op vrijdag 12 maart, met een 100% succesgarantie**. INSCHREIBEN!!!!

Lebbers van Beheer de Boer

PS: Is er nou echt 1 Gyaan waar jij niet aan gekoppeld wil worden, door bijvoorbeeld escapades uit het verleden, smaken die verschillen of gewoon omdat je iemand niet mag? Geef dat dan even door via de mail (dit blijft natuurlijk tussen ons).

* Voor deze activiteit zal een klein bedrag gestreept worden
** “Het Beheer is echt tantoe goed in koppelen” - AnoniemReacties

Roos Klaver · do 25 feb 2021 om 13:54

Extra gegevens