Sponsorgoals.nl

Knorren Quarantaine Competitie

Maarten Traas
Beste roeiers,

Helaas kunnen wij ons als Gyanen nog niet op wedstrijden laten zien en onze krachten meten tegenover de andere studentenroeiverenigingen in het land. Samen met alle andere knorren verenigingen in Nederland hebben we daarom de ‘Knorren Quarantaine Competitie’ opgericht! Hierbij kunnen jullie in verschillende velden het opnemen tegen andere ploegen van andere verenigingen waarbij het gaat om wie de meeste kilometers of minuten heeft gemaakt, dit wordt zowel individueel als per ploeg bijgehouden.

De verschillende velden waaraan jullie (natuurlijk vrijblijvend) kunnen deelnemen zijn:
- Eerstejaars competitieploegen klassement
- Ouderejaars competitieploegen klassement
- Individueel klassement

Om het eerlijk te houden tellen sommige kilometers anders dan andere, een fietsafstand wordt bijvoorbeeld automatisch gedeeld door 3 (Dit hoef je dus niet zelf te doen!). Daarnaast moet je ook altijd een filmpje/ foto/ screenshot inleveren in de Forms als bewijs van de training.

DUS: stap in de skiff/ dubbel 2, pak de racefiets, ga hardlopen, doe een circuit- of krachttraining of een andere sport en zet je afgelegde kilometers of gesporte minuten in onderstaande Google Forms. Jullie ingezonden resultaten worden automatisch in een spreadsheet gezet waar live de tussenstand wordt bijgehouden. De ‘Knorren Quarantaine Competitie’ begint aanstaande maandag 25 januari al, maar later instappen kan altijd! Vul de Forms ALTIJD consequent in zodat je goed in het systeem wordt opgenomen en we vertrouwen op jullie eerlijkheid zodat het een sportieve competitie blijft.

Voor vragen en/ of opmerkingen kan je mij (Maarten) altijd mailen naar competitie@gyas.nl

Ps. Deze competitie kan nog altijd goed gecombineerd worden met de ICE strava bokaal.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ1lPewgKQAfVr2XvywP3qRXng7v1vM44ar-uh9oRTk3yoew/viewform


Extra gegevens

vr 22 jan 17:50