Sponsorgoals.nl

NKIR competitie roeiers

Maarten Traas
De NKIR van dit jaar is een unieke kans om in deze lange winter een sportieve prestatie neer te zetten op de ergo! De NKIR zal dit jaar 'online' plaatsvinden, dit gaat gebeuren op zaterdag 12 december waarbij 'live' wordt gestreden via een unieke concept: de Time Team Home Race.

Competitieroeiers kunnen in de vrije velden de 500 en 1000 meter starten, in het competitie acht veld kan de 2000 meter gestart worden. Dit is voor zowel eerste- als ouderejaars.

De NKIR is daarnaast een CHARITY EVENT en er wordt geld opgehaald voor World Child Cancer Nederland. De NKIR roept op om in grote getalen in te schrijven en uw deelnemende ploegen te motiveren ook hun ploeg in te schrijven voor de fundraiser: https://www.maximaalinactie.nl/team/nkir. De vereniging die het meeste geld heeft opgehaald wint een Concept 2 ergometer, de ploeg en persoon die het meeste geld heeft opgehaald wint ook een nader te bekend maken prijs.

De inschrijflijst staat nu open! Als je het leuk lijkt om mee te doen of moet je van jezelf weer eens een uitdaging aangaan, schrijf je dan vooral in! Voor vragen kan je mij (Maarten) altijd een mailtje sturen naar competitie@gyas.nl.


Extra gegevens

do 26 nov 14:57