Sponsorgoals.nl

Sturen? Kom naar de stuurtjes informatie avond!

wo 16 sep 20:00Anna Honingh
Wil jij de meest fanatieke roeiers sturen en een eerstejaars wedstrijdploeg als eerste over de finish begeleiden? Dan is wedstrijdsturen iets voor jou! Je zult gemiddeld vier tot vijf keer per week in een 8+, 4+ of 4* sturen en als stuur erg hecht worden met je ploeg. Zo train je een jaar lang samen met je ploeg om uiteindelijk het eerstejaarsklassement aan te vegen!

Wil je hier mee over weten? Op woensdagavond 16 september komen wedstrijdstuurtjes hun ervaringen delen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Lijkt sturen je leuk, maar wil je er wat meer over weten; schrijf je in op de interesselijst en kom naar de informatie avond!


Je bent klein, niet al te zwaar (max 65 kilo), je durft je mond wel open te trekken en bent niet bang voor een uitdaging. Jij bent de baas in de boot en een verlengstuk van de coaches. Jij ziet wat de coaches niet zien en helpt je ploeg de wedstrijd door.

Je ligt op 1700m boord aan boord met je grootste concurrent. Nu spant het erom, nu een goede push en je kunt ze vernederen, kapot maken, laten huilen… Je roept je ploeg bij elkaar, om het beslissende commando te kunnen geven. “Oké, we gaan nu het verschil maken, we gaan op… NA... NU, 10 halen knallen!”… Vanaf de kant hoor je je coaches los gaan, dit was niet het plan, maar het was nodig. Je roept vol enthousiasme dat jullie poppetjes aan het pakken zijn... “We zitten al bij de nummer 3... Ik wil er langs, NU”... Langzaam verdwijnt ook het boegballetje uit je ooghoek... Je ziet het veld niet meer en de eindstreep nadert… “De laatste 10 halen, nu maken we het af, VERNEDEREN NU! De laatste halen, nog 3, nog 2, nog 1, DOOR! Als eerste over de streep! Op naar het erevlot!“

Dus lijkt het je leuk om een jaar lang intensief met een ploeg om te gaan en de grote nationale wedstrijden te starten, waar je boord aan boord ligt naast de (inter)nationale top? Dan is wedstrijdsturen zeker wat voor jou!
Weet je het nog niet zeker of twijfel je nog? Schrijf je dan in voor de informatieavond op 16 september, waar wedstrijdstuurtjes je meer komen vertellen!

Extra gegevens

vr 11 sep 19:21