BAM! Speeddaten

ma 07 sep 2020Hannèl Beenen
Lieve afroeileden,

Jullie eerste kennismaking met je afroeiploeg zit er net op, misschien heb je zelfs al een eerste outing gehad, en je eerste Gyas-jaar is nu begonnen. De komende periode zal je veel gezellige avondjes beleven met je afroeiploeg, maar het is natuurlijk ook erg leuk om nog meer andere eerstejaars te leren kennen, om zo de basis te leggen voor je verdere roei/coach/zuipcarrière! Met speeddaten hoef je geen ellenlange gesprekken te voeren over iemands favoriete one direction lid, een lievelingsbarbecuesaus of een vakantie naar Friesland, nee, keiharde snelle discussies over lebbers, roeien, feesten en nog vele meer. Kan je nooit onderwerpen verzinnen om het over te hebben? Geen probleem! De BAM (de activiteitencommissie) denkt voor jou en per plek zal een kaartje klaarliggen met een sappige vraag. Sociale interactie was nog nooit zo leuk. En snel.

Dus grijp je kans, schrijf je in en train je kaakspieren, want maandag is dé kans om jouw Gyascirkel uit te breiden en een heleboel nieuwe mensen te ontmoeten!

We beginnen op 7 september om 20:00 uur in het stadspark. We zitten op het eerste veldje rechts als je vanaf de parkweg het stadspark in rijdt. De BAM zal een fijne sfeer verzorgen met kaarsjes en lampjes, muziek & frisdrank, we willen jullie vragen allemaal een eigen deken/doek mee te nemen om op te zitten. Ook zal er een klein bedrag worden gestreept.

Kusjes van de BAM!

Reacties

Koen Michon · vr 28 aug 2020 om 16:18
Thijs Bentvelsen · vr 28 aug 2020 om 18:58

Extra gegevens