Selectie Voorbereidings Periode (SVP)

ma 24 aug 2020Anna Honingh
Benieuwd hoe het is om te wedstrijdroeien? Maak als ouderejaars of zomerlid kennis met de roeisport! In de SVP wordt je vakkundig klaargestoomd voor de selectieperiode, om daarna een felbegeerd plekje in een eerstejaars wedstrijdploeg te bemachtigen.

De KEI-week staat alweer voor de deur en vanuit daar rollen we zo het nieuwe studie- en Gyas-jaar in. Mocht je overwegen om een plekje in de eerstejaars wedstrijdploegen van Gyas te veroveren, dan is het nu tijd om je hier in te schrijven voor de SVP (selectievoorbereidingsperiode). Tijdens deze weken gaan de coaches rustig bouwen aan de basis van de individuele roeiers en ploegen. De periode start met een bijeenkomst op maandag 24 augustus en eindigt 17 september. Mocht je voor een deel nog op vakantie zijn, maar wel willen meedoen, schrijf je dan in en stuur een mailtje naar Anna (wedstrijd@gyas.nl). Dan wordt er met de coaches overlegd wat er nog mogelijk is.

De SVP is dus voor roeiers die serieus willen gaan trainen ter voorbereiding op het selecteren of die nog twijfelen en willen kijken of het wedstrijdroeien iets voor hen is. Tijdens deze periode ga je per week ongeveer 2/3x roeien, 2x circuiten en 1x ergometeren!

Twijfel dus niet en schrijf je hier in voor de SVP!
PS: ook als zomerlid mag je je hiervoor aanmelden!

Belangrijke data:
Startbijeenkomst SVP: maandag 24 augustus

Extra gegevens

ma 10 aug 13:57