Sponsorgoals.nl

Kandidaatsbestuur Du Marchie Sarvaas

ma 25 mei 2020 20:30Emma du Marchie Sarvaas
Lieve Gyanen,

Vol trots presenteer ik jullie het kandidaatsbestuur Du Marchie Sarvaas!


Na 2 maanden waarin ik veel kilometers in het Noorderplantsoen en uren op Skype heb gemaakt is het kandidaatsbestuur eindelijk bekend! Ik wil graag het huidige bestuur en het CvB bedanken voor het helpen bij het vormen van deze groep. Met trots stel ik ze aan jullie voor:

Abactis: Janine van Embden
Met haar grote glimlach zal Janine dit jaar het contactpunt zijn van de vereniging. Janine was aan het trainen voor de Elfstedentocht die ze eigenlijk afgelopen weekend zou roeien met haar dispuut ZOT. Met haar ervaring als voorzitter van ZOT en lid van de FoetCie ben ik ervan overtuigd dat abactis een rol is die op Janine’s lijf is geschreven.

Fiscus: Daan Buitink
Vorig jaar liep Daan nog rond in zijn Radikaal kandi-pak, volgend jaar zal hij rondlopen in bestuurspak. Deze jeugdroeier heeft na zijn komst op Gyas niet veel boten meer aangeraakt, maar heeft des te meer tijd gehad om zich te storten op de vele commissies die Gyas rijk is. Daan zal zijn ervaringen van de ExploCie, 11daagseCie en Ski100 inzetten om zijn rol als fiscus goed uit te oefenen.

Wedstrijd Commissaris: Anna Honingh
Na 3 jaar lang zelf in de boot te hebben gezeten vond Anna het tijd om het wedstrijdroeien eens van een andere kant te bekijken, namelijk als Wedstrijd Commissaris. Met haar gestructureerde manier van werken, ervaring binnen de roeiwereld en verenigingshart zal Anna dit jaar alles uit de kast halen om het wedstrijdroeien op Gyas naar een nog hoger niveau te tillen.

Commissaris Extern: Bob Langereis
Volgend jaar mag Bob als Commissaris Extern al zijn energie en creativiteit steken in het onderhouden van de contacten van Gyas. Bob heeft veel verschillende kanten van de vereniging gezien; als TopC4 roeier en clubstuur, en ook bij de Cie-400, Ski100, PublicaCie en GrafiCie. Ik weet zeker dat Bob met zijn ervaring en toewijding Gyas weet te presenteren naar de buitenwereld.

Competitie Commissaris: Maarten Traas
Als clubroeier heeft Maarten veel kanten van het competitieroeien gezien, dat wil zeggen; veel roeien en veel borrelen. Als lid van de CompetiCie probeert hij zijn nu zijn eigen enthousiasme over te brengen op alle eerstejaars. Ik verwacht dat Maarten volgend jaar, met zijn grote glimlach, enthousiasme en ideeën als Competitie Commissaris ervoor zorgt dat Gyas weer in groten getale vertegenwoordigd zal zijn bij de competitiewedstrijden en ik hoop dat hij veel taarten mag bakken.

Materiaal Commissaris: Noor Dirven
Deze stoere Rotterdamse heeft jarenlang wedstrijd geroeid bij Nautilus. Op Gyas is ze druk in de weer geweest bij de LIK en als clubstuur en -coach. De volgende uitdaging die op Noor ligt te wachten is die van Materiaal Commissaris. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Noor, door haar leergierigheid, ‘geen gelul’-mentaliteit en vernieuwende blik, de vloot piekfijn in orde weet te houden.

Bootenhuysch Commissaris: Anne de Boer
Met haar ervaring als wedstrijdstuur kan Anne zeker haar mannetje staan, iets wat soms wel handig is om te kunnen als Bootenhuysch Commissaris. Als voorzitter van de Huismeesters heeft Anne in Beheer Veldkamp gezeten en volgend jaar mag ze haar eigen Beheer De Boer samenstellen. Met alle ervaring vanuit de verschillende hoeken op Gyas weet ik dat deze vrolijke en sociale meid alles uit de kast zal halen om het Bootenhuysch draaiende te houden.

Commissaris Gebouw: Wychard Visser
Deze trotse Fries is in 2018 lentelid geworden bij Gyas, maar heeft al snel het roeien ingeruild voor het commissie- en dispuutsleven. Naast dat hij lid is van Radikaal, Gallus en de LIK, zit Wychard al sinds het begin van zijn tijd op Gyas bij de Huismeester. Dat zal deze beunhaas goed van pas komen als Commissaris Gebouw volgend jaar. Ik heb er vertrouwen in dat Wychard komend jaar verdere stappen zal maken richting de verbouwing.

Ik ben super trots op deze groep en ik heb enorm veel zin om samen aan het werk te gaan!


Kijk hier nogmaals het bekendmakingsfilmpje (vanaf minuut 24:55): https://www.youtube.com/watch?v=OZztvY0ot-o

Reacties

Beimen Vellinga · wo 27 mei 2020 om 22:32
Gefeliciteerd allemaal en heel veel plezier volgend jaar!
Elles Nijmeijer · do 28 mei 2020 om 10:12
Gefeliciteerd allen! Heel veel succes en plezier toegewenst komend jaar!

Extra gegevens